Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βαφτιση με θεμα κοκκινες πεταλουδες

BLUBLU

Recommended Posts

Αχ κοριτσια λεμε να βαφτισουμε τις νεραιδουλες μας τον Οκτώβρη με το καλο! Λοιπον αν κ ειμαι πολυ φαν του ροζ χρωματος λεω να κανω κατι με κοκκινο κ λευκο. Σκεφτηκα πεταλουδιτσες!Θελω να ειναι πολυ πρωτοτυπα ολα...οποτε ακουω (μαλλον διαβαζω :mrgreen:) τις πιο τρελες ιδεες για μπομπονιερα προσκληση, στολισμο κλπ!

Ειμαι παντελως ασχετη απο βαφτισεις!Τα μαρτυρικα ποτε τα δινουν???

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια λεμε να βαφτισουμε τις νεραιδουλες μας τον Οκτώβρη με το καλο! Λοιπον αν κ ειμαι πολυ φαν του ροζ χρωματος λεω να κανω κατι με κοκκινο κ λευκο. Σκεφτηκα πεταλουδιτσες!Θελω να ειναι πολυ πρωτοτυπα ολα...οποτε ακουω (μαλλον διαβαζω :mrgreen:) τις πιο τρελες ιδεες για μπομπονιερα προσκληση, στολισμο κλπ!

Ειμαι παντελως ασχετη απο βαφτισεις!Τα μαρτυρικα ποτε τα δινουν???

Λοιπόν μπορείς να συνδυάσεις αυτό το θέμα με λουλούδια και φρούτα που είναι σχετικά. Φαντάσου μικρά καφασάκια λευκά με κολλημένες πάνω πεταλουδίτσες κόκκινες από ύφασμα και μέσα λευκό χαρτί αφής με καραμελίτσες σε σχήμα κερασάκι. Καρώ χαρτοπετσέτες κόκκινες άσπρο σε ξύλινο τραπέζι και αντί για τραπεζομάντηλο αυτά τα κομματάκια το ψεύτικο γκαζόν. Κουβαδάκια τσίγκινα με κόκκινο χαρτί αφής λευκά κουφέτα και κόκκινη σέσουλα να κρέμεται και κορδονέτο με φούντα. Κορδέλες και φαναράκια με πεταλουδίτσες κόκκινες να κρέμμονται από τα δέντρα (αν έχει η εκκλησία).Στο τραπέζι μπολείς να τυπώσεις σουπλά καρώ με το όνομα της μικρής.

Αχ! πολύ πρωτότυπο θέμα και υπάρχουν τόσα που μπορείς να κάνεις!

Πενυ σε ευχαριστω πολυ.....ΤΕΛΕΙΕΣ ΙΔΕΕΣ :!::!::!:

Τα κουφετα που θα ειναι με την σεσουλα σε τι να τα δινω? Κ αυτο με τα σουπλα μου αρεσε πολυ αλλα εχω διδυμα κ θα δωσω κ 2 ονοματα στην καθε μια, πως να τα βαλω ωστε να ειναι ομορφα?

Πενυ σε ευχαριστω πολυ.....ΤΕΛΕΙΕΣ ΙΔΕΕΣ :!::!::!:

Τα κουφετα που θα ειναι με την σεσουλα σε τι να τα δινω? Κ αυτο με τα σουπλα μου αρεσε πολυ αλλα εχω διδυμα κ θα δωσω κ 2 ονοματα στην καθε μια, πως να τα βαλω ωστε να ειναι ομορφα?

Μπορείς να βάλεις χωνάκια σε ένα μια βάση τριώροφη για cupcakes να παίρνουν μόνοι τους οι καλεσμένοι. Και τέτοια μπορείς να φτιάξεις μέσα στα καφασάκια. Και μάλιστα με κερασάκια και πεταλουδίτσες από ζαχαρόπαστα!

Στα σουπλά μπορείς να τυπώσεις στη μια γωνία τα ονόματα της μιας διαγώνια και στην άλλη τα ονόματα της δεύτερης!

Στη μέση στα τραπέζια μπορείς να βάλεις κατι φανάρια σαν μπάλες που έχει το τζάμπο με πεταλούδες πάνω και να τις ζωγραφίσεις με κόκκινο και πλέξεις πάνω κισσό με κεράκι μέσα και κορδελίτσες καρώ να κρέμονται από το χερούλι.

BLUBLU με το καλό! Βαπτίζω και εγώ την μπουμπού μου τον Νοέμβρη, και σκεφτόμουν και εγώ σαν χρώμα να επικρατεί το κόκκινο...Μου κάνει κάπως "ζεστό" χρώμα και μου αρέσει..Βεβαια δεν ειμαι τοσο συγκεκριμένη σαν και εσένα σε θέμα ακόμα γιατι έχω ελάχιστο χρόνο να ασχοληθώ...όμως ήθελα να σου πω ότι μου αρέσει πολύ το δικό σου!

Μάλιστα, το καρό κόκκινο άσπρο που πρότεινε η peny μου φαίνεται τέλεια ιδέα!

Συγγνώμη για το αν κάνω κατάχρηση του θέματος, αλλά βρε κορίτσια μιας και κατεβάζετε τόσες ιδέες...Με τι θέμα θα έδενε το κόκκινο εκτός απο μήλο ή κεράσι?Δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο!!

Διαφημίσεις

BLUBLU με το καλό! Βαπτίζω και εγώ την μπουμπού μου τον Νοέμβρη, και σκεφτόμουν και εγώ σαν χρώμα να επικρατεί το κόκκινο...Μου κάνει κάπως "ζεστό" χρώμα και μου αρέσει..Βεβαια δεν ειμαι τοσο συγκεκριμένη σαν και εσένα σε θέμα ακόμα γιατι έχω ελάχιστο χρόνο να ασχοληθώ...όμως ήθελα να σου πω ότι μου αρέσει πολύ το δικό σου!

Μάλιστα, το καρό κόκκινο άσπρο που πρότεινε η peny μου φαίνεται τέλεια ιδέα!

Συγγνώμη για το αν κάνω κατάχρηση του θέματος, αλλά βρε κορίτσια μιας και κατεβάζετε τόσες ιδέες...Με τι θέμα θα έδενε το κόκκινο εκτός απο μήλο ή κεράσι?Δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο!!

Με το καλό η βάφτιση της μικρής σου Δανάη!Εκτός από μήλα και κερασάκια νομίζω και με τη φραόυλα θα το συνδύαζα. Και μάλλον θα συνδύαζα πολλά φρουτάκια μαζί, γιατί όχι.

Απ'την άλλη βέβαια εφόσον βαφτίζεις Νοέμβρη αν είναι προς τα τέλη μπορείς να το συνδυάσεις και με τα Χριστούγεννα ή μηπως είναι νωρίς? Δεν ξέρω αλλά παραπέμπει σε φρούτα νομίζω. Τι άλλο... λουλουδάκια μήπως?Παπαρούνες?

Peny σε ευχαριστώ! Και αμεσότατη απάντηση παρακαλώ, όχι αστεία! :P;)

Ναι η παπαρούνα μου αρέσει σαν ιδέα...Ίσως κάτι σε λουλουδι μαζί με την πεταλούδα...Χμ....μου έβαλες καινούριες ιδέες τώρα! Ευχαριστώ και πάλι!

Για τα Χριστούγεννα πάντως δεν νομίζω μιας και θα είμαστε ένα μήνα πριν....μου φαίνεται λίγο νωρίς.

Σαν χρώμα δένει κάτι άλλο? Νομίζω ότι το κόκκινο είναι έντονο χρώμα, και με το λευκό θα είναι μια χαρα, συμφωνείς? Δεν θέλω και παραφορτωμένο αποτέλεσμα...

Peny σε ευχαριστώ! Και αμεσότατη απάντηση παρακαλώ, όχι αστεία! :P;)

Ναι η παπαρούνα μου αρέσει σαν ιδέα...Ίσως κάτι σε λουλουδι μαζί με την πεταλούδα...Χμ....μου έβαλες καινούριες ιδέες τώρα! Ευχαριστώ και πάλι!

Για τα Χριστούγεννα πάντως δεν νομίζω μιας και θα είμαστε ένα μήνα πριν....μου φαίνεται λίγο νωρίς.

Σαν χρώμα δένει κάτι άλλο? Νομίζω ότι το κόκκινο είναι έντονο χρώμα, και με το λευκό θα είναι μια χαρα, συμφωνείς? Δεν θέλω και παραφορτωμένο αποτέλεσμα...

Αυτός ο συνδυασμος του κόκκινου με το λευκό είναι τέλειος!! Δεν πιστεύω ότι πάει με κάποιο άλλο χρώμα γιατί είναι πολύ έντονο.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κοριτσάκια! Τελικά αποφάσισα....Σαν χρώμα θα επικρατεί το κόκκινο - λευκό και το καρό βέβαια σαν συνδιασμός και το κεράσι! Ίσως προσθέσω και άλλα φρούτα θα δούμε.....

BLUBLU τι αποφάσισες? Εγώ προς το παρόν άρχισα να κάνω πρόβες με τα προσκλητήρια....

Ρίξτε μια ματιά αν θέλετε να τα δείτε.....Τα σκέφτομαι σε μορφή κάρτας, με το εξώφυλλο που βλέπετε. Στη φωτό βέβαια έχω πρόχειρο χαρτί αλλά θα βάλω οντούλ αν το λέω καλά, λέω αυτό με τις γραμμες, το ανάγλυφο....

Μέσα, θα έχω το κειμενάκι σε καρό πλαίσιο, φυσικά κόκκινο λευκό! Επίσης, εκεί που είναι το κοτσανάκι θα κάνω μία τρυπούλα με ένα περφορατέρ και θα δέσω ένα πράσινο ή κόκκινο καρό κορδελάκι. Τι λέτε??

Για διακόσμηση, μου φαίνεται αρκετά εύκολο, σκέφτομαι τετράγωνες γυάλες γιατι οι στρογγυλές είναι πιο κλασικές....Λευκά με κόκκινα ριζόχαρτα και σκέφτηκα γυάλινα κερασάκια, αν ξέρετε τι εννοώ....Σαν αυτές τις γυάλινες καραμέλες που κυκλοφορούν! Βέβαια εδώ θα ήθελα και πάλι βοήθεια....

Για μπομπονιέρες βρήκα ένα πολύ καλό μαγαζί εδώ στην Αθήνα, με πολύ καλές τιμές που δέχονται και παραγγελείες και κάτι θα κάνουμε....Ίσως παρω από αυτούς και γλυκό κεράσι, αντί για κλασικά γλυκάκια στην εκκλησία!(Φυσικά η ιδέα κλεμμένη :P)

ωτογράφο έχουμε κάποιο φιλικό πρόσωπο που θα μας κάνει καλές τιμές, το τσεκάρω και αυτό παράλληλα....Μετα τη βάπτιση λοιπόν κυρίως μας μένει να δούμε τι θα γίνει!

Πως σας φαίνονται όλα αυτά? Λέτε να βγει τίποτα κιτς?Εδώ είναι και το προσκλητήριο....

http://yfrog.com/jcprosklitiriompempasj

• 2 εβδομάδες μετά...
Εχετε τελειες ιδεες.Συγχαρητηρια.Και που μπορει καποιος να αβρει σεσουλες?Και ειδικα χρωματιστες?

Για χρωματιστές δεν νομίζω αλλά σεσουλες θα βρείς σίγουρα στο κέντρο της Αθήνας. Μπορείς όμως μετά να την βάψεις.

Για χρωματιστές δεν νομίζω αλλά σεσουλες θα βρείς σίγουρα στο κέντρο της Αθήνας. Μπορείς όμως μετά να την βάψεις.

Mου κανουν και οι μεταλλικες. Που ακριβως στο κεντρο τις πουλανε?Μηηπως ξερεις?Σε ευχαριστω πολυ:)

Mου κανουν και οι μεταλλικες. Που ακριβως στο κεντρο τις πουλανε?Μηηπως ξερεις?Σε ευχαριστω πολυ:)

Τι να σου πω! Στην Αθηνάς φαντάζομαι θα έχει και στα στενάκια. Δυστηχώς όμως δεν τους ξέρω τους δρόμους!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...