Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

O Συζηγος και ο υπολογιστης του

antriana

Recommended Posts

Απο τον ΜΑΙΟ μεχρι και 15 Αυγουστου μαλωναμε για τον υπολογιστη καθετε ολοι νυχτα στον υπολογιστη απο 10-3 το ξημερωμα κοιματε 2 ωρες αφου πρεπει 6 ωρα να παει δουλεια και στο τηλεφωνο ειναι ολο γκρινια οτι νυσταζη και ειναι κουρασμενος και σ/κ ολοι μερα στον υπολογιστη αν δεν δουλευει και οταν τον ρωταω παλι στον υπολογιστη εισαι η απαντηση ειναι αφου βαριεμε εδω μεσα στο σπιτι σημασια σε μενα δεν εδινε και δεν ειχαμε ερωτικη επαφη ουτε για ενα καφε δεν ηθελε να παμε σαν οικογενεια αλλα μονος του ηθελε να βγαινη καπου καπου αρχισα να φωβαμε οτι εχει δεσμο με αλλη γυναικα και εψαχνα τον υπολογιστη και το κινητο του και με ειδε μια μερα και απο τοτε και κινητο και υπολογιστη τα εχει κλειδομενα με κωδικο ασφαλιας φωναζα εκλαιγα αλλα αυτος δεν αλαζε εφυγα στους γονεις μου για λιγο καιρο τελικα ηρθε μιλισαμε τα βρικαμε και γυρισα σπιτι ειμασταν καλα για 2-3 μερες και παλι τα ειδια τελικα βαρεθικα να ασχολουμε μαζι του δεν ξαναειπα τιποτα καθομουν και εγω στον υπολογιστη η κοιμομουνα η εβγαινα εξω με της φιλες μου για καφε μεχρι αργα ποιο συχνα εκαμνα το τελευταιο ουτε μαγειρευα ουτε ρουχα του επλενα ειχα αφιεροση την μερα μου στο παιδι και το βραδυ στον εαυτο μου και συνεχειζω να κανω τα ειδια τωρα θυμωνη αυτος που δεν ασχολουμε και δεν καθομε μαζι του και δεν μπαινη καθε μερα στον υπολογιστη η αν μπει καθετε 2-3 ωρες και μετα υπνο η τηλεοραση και δεν εχει ξαναπαει μονος για καφε και ολο λεει τα σ/κ να παμε οικογενιακος παω σπανεια μαζι του εξω για καφε θελω να ειμαι συγουρη οτι αλαξε και τοτε θα ειμαι ολοι δικια του και θα καθομε και εγω σπιτι οπως ειμασταν παλια πριν αγορασουμε υπολογιστη ευτηχως ασχολειτε με το παιδι μας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 62
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίτα να δεις. Διαβλέπω διαδικτυακή γκομενοδουλειά/ές.

Άμα το έχει περιορίσει να χαίρεσαι. Και κοίτα να κρατήσεις το πράγμα υπό έλεγχο.

ΑΛΛΑ....

Κάνεις μεγάλο λάθος να συνδέεις το τι κάνεις εσύ με τη δική του συμπεριφορά. Και σε καμία περίπτωση, με ένα παιδί στη μέση δεν δικαιολογείσαι να κάνεις πράγματα που κατά τα λεγόμενά σου σε άλλη φάση δεν θα έκανες.

Το να έχουμε ώριμη και σωστή συμπεριφορά στη σχέση, στην οικογένεια ή για το παιδί μας είναι δική μας ευθύνη και δική μας επιλογή.

Αυτά.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Κοίτα να δεις. Διαβλέπω διαδικτυακή γκομενοδουλειά/ές.

Άμα το έχει περιορίσει να χαίρεσαι. Και κοίτα να κρατήσεις το πράγμα υπό έλεγχο.

ΑΛΛΑ....

Κάνεις μεγάλο λάθος να συνδέεις το τι κάνεις εσύ με τη δική του συμπεριφορά. Και σε καμία περίπτωση, με ένα παιδί στη μέση δεν δικαιολογείσαι να κάνεις πράγματα που κατά τα λεγόμενά σου σε άλλη φάση δεν θα έκανες.

Το να έχουμε ώριμη και σωστή συμπεριφορά στη σχέση, στην οικογένεια ή για το παιδί μας είναι δική μας ευθύνη και δική μας επιλογή.

Αυτά.

συμφωνω εγω θα συνεχιζα να ζω οπως και πριν τον υπολογιστη ,δε μπορει να τα περιοριζει απο ζηλια.και δηλαδη τι μολις κοψεις εσυ τις βολτες θα αρχισει εκεινος παλι τον η/υ ;

συνέχισε να εισαι η συζυγος,μανα,ερωμενη κλπ οπως παντα αν γυρισει θα ειναι για εσενα και οχι απο ζηλια.;)

μπα δε τα βλεπω καλα τα πραγματα....:roll:

Απο τον ΜΑΙΟ μεχρι και 15 Αυγουστου μαλωναμε για τον υπολογιστη καθετε ολοι νυχτα στον υπολογιστη απο 10-3 το ξημερωμα κοιματε 2 ωρες αφου πρεπει 6 ωρα να παει δουλεια και στο τηλεφωνο ειναι ολο γκρινια οτι νυσταζη και ειναι κουρασμενος και σ/κ ολοι μερα στον υπολογιστη αν δεν δουλευει και οταν τον ρωταω παλι στον υπολογιστη εισαι η απαντηση ειναι αφου βαριεμε εδω μεσα στο σπιτι σημασια σε μενα δεν εδινε και δεν ειχαμε ερωτικη επαφη ουτε για ενα καφε δεν ηθελε να παμε σαν οικογενεια αλλα μονος του ηθελε να βγαινη καπου καπου αρχισα να φωβαμε οτι εχει δεσμο με αλλη γυναικα και εψαχνα τον υπολογιστη και το κινητο του και με ειδε μια μερα και απο τοτε και κινητο και υπολογιστη τα εχει κλειδομενα με κωδικο ασφαλιας φωναζα εκλαιγα αλλα αυτος δεν αλαζε εφυγα στους γονεις μου για λιγο καιρο τελικα ηρθε μιλισαμε τα βρικαμε και γυρισα σπιτι ειμασταν καλα για 2-3 μερες και παλι τα ειδια τελικα βαρεθικα να ασχολουμε μαζι του δεν ξαναειπα τιποτα καθομουν και εγω στον υπολογιστη η κοιμομουνα η εβγαινα εξω με της φιλες μου για καφε μεχρι αργα ποιο συχνα εκαμνα το τελευταιο ουτε μαγειρευα ουτε ρουχα του επλενα ειχα αφιεροση την μερα μου στο παιδι και το βραδυ στον εαυτο μου και συνεχειζω να κανω τα ειδια τωρα θυμωνη αυτος που δεν ασχολουμε και δεν καθομε μαζι του και δεν μπαινη καθε μερα στον υπολογιστη η αν μπει καθετε 2-3 ωρες και μετα υπνο η τηλεοραση και δεν εχει ξαναπαει μονος για καφε και ολο λεει τα σ/κ να παμε οικογενιακος παω σπανεια μαζι του εξω για καφε θελω να ειμαι συγουρη οτι αλαξε και τοτε θα ειμαι ολοι δικια του και θα καθομε και εγω σπιτι οπως ειμασταν παλια πριν αγορασουμε υπολογιστη ευτηχως ασχολειτε με το παιδι μας.

ωραία, καλά τα πά,ς συνέχισε έτσι .....η ερώτηση που είναι?? :confused:

Διαφημίσεις

ωχ,λοιπον εγω στη θεση σου δε ξερω πραγματικα τι θα εκανα!η συμπεριφορα του μου βρωμαει....οντως μαλλον για διαδυκτιακη γκομενοδουλεια μου μυριζει και εγω θα απαιτουσα απο τον συζυγο να ξεκλειδωσει κινητο και υπολογιστη!δεν καταλαβα!τι εχει να κρυψει??να απαιτησεις να ξεκλειδωθουν!πεστου τους φοβους σου και τις ανασφαλειες που σου δημιουργει με την ολη σταση και χωρις τσακωμους και φωνες πες πως εισαι διατεθιμενη να συζητήσεις οτι και να εχει συμβει ή εχει κανει.........πιαστον στο φιλοτιμο και πες οκ αντρας εισαι απο περιεργεια και μονο μπορει να ανοιξες συζητησεις με καμια γκομενα στο ιντερνετ-αν θεωρεις πως για σενα ειναι σημαντικο τοσο που να κλειδωνεις υπολογιστες να κλεινεσαι μεσα στο σπιτι και να εχεις αδιαφορια για εμενα και το παιδι μας τοτε εμπρος-τραβα να την βρεις και μην ανυσηχεις για μενα-μια χαρα θα την βολεψω μονη...αλλωστε τι διαφορα θα υπαρχει απο την τωρινη κατασταση??καπως ετσι μαλλον θα συμπεριφερομουν εγω-ισως και να μιλουσα και για χωρισμο εαν η κατασταση αυτη υπηρχε για καιρο...

Δεν υπαρχει ερωτηση.........

Απλα ηθελε καπου να τα πει γιατι θα εσκαγε.........

Ας εκανες ομως καποια παραγραφο, κατι, εστω ενα κομμα, αγχωθηκα.....

:D:D:D να'σαι καλα με εκανες κ γελασα.......

Εμείς τα αγοράκια είμαστε σαν μικρά παιδιά με τα νέα μας πράγματα. Άσε μας να παίξουμε το νέο μας παιχνίδι και μετά θα δεις. Σαν άντρας όμως έχω να σου πω το εξής. Μήπως…. Λέω μήπως δεν ξέρω…..τον έχεις παραμελήσει σεξουαλικά; Μήπως ζητάει στο ίντερνετ να βομβαρδίσει το αρχέγονό του ένστικτο με προκλητικές εικόνες; Μήπως φταις λίγο κι εσύ; Πρέπει εκτός από μάνα να είσαι και ερωμένη. (το ξέρω ότι απαιτούμε πολλούς ρόλους από εσάς αλλά….)

Ζωή, όσο με πληγώνεις ΤΟΣΟ με πωρώνεις!

(χαλασε του τον) χιχι.. :mrgreen:

Εμείς τα αγοράκια είμαστε σαν μικρά παιδιά με τα νέα μας πράγματα. Άσε μας να παίξουμε το νέο μας παιχνίδι και μετά θα δεις. Σαν άντρας όμως έχω να σου πω το εξής. Μήπως…. Λέω μήπως δεν ξέρω…..τον έχεις παραμελήσει σεξουαλικά; Μήπως ζητάει στο ίντερνετ να βομβαρδίσει το αρχέγονό του ένστικτο με προκλητικές εικόνες; Μήπως φταις λίγο κι εσύ; Πρέπει εκτός από μάνα να είσαι και ερωμένη. (το ξέρω ότι απαιτούμε πολλούς ρόλους από εσάς αλλά….)

αλλα τι; να ξυπνας 5-6 το πρωι, να ταισεις, να μαγειρεψεις, να πας στη δουλεια, να πας σουπερμαρκετ, να γυρισεις, να ασχοληθεις με τα παιδια (ολο το πακετο: ταισμα, πλυσιμο, παιχνιδι κλπ), να καθαρισεις το σπιτι, να κανεις και λιγο μπουντουαρ -στην καλυτεροτερη των περιπτωσεων- να εχει παει 12-1 τα ξημερωματα κ να θες κ "κοκο"..; Βρε παιδια..ελεος...δε λεω, ολα χρειαζονται, αλλα να υπαρχει κ κατανοηση ΚΑΙ λιγη βοηθεια..!

Διαφημίσεις

Να μαθετε να ΜΗΝ απαιτητε και να αντεχετε και να μοιραζεστε τα βαρη με τις γυναικες σας. Ακου εκει απαιτητε πολλους ρολους. Και εγω θελω λοιπον απο τον αντρα μου να βγαζει τα σκουπιδια, εναλαξ να σιδερωνει, να καθαριζει, να ποτιζει τις γλαστρες, να αλλαζει το παιδι, να το πλενει, να το ταιζει, να το πηγαινει παιδικη χαρα, να κρεμεται απο πανω του σε ΟΛΟ το σουπερ μαρκετ και να ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ, να μαγειρευει εναλαξ, επισης να φιατχνει τα υδραβλικα και τα ηλεκτρολογικα ενω προσπαθει να πεισει το παιδι να κατσει πιο κει για να δουλεψει, ναι ειναι ΟΛΗ ΜΕΡΑ στο ποδι και τελειωμο να μην εχει, να περναει μια κολαση ολη μερα και με την δουλεια του ΚΑΙ με το παιδι και το βραδυ οταν θα γυριζει ψωφιος ΑΠΑΙΤΩ να ειναι παραγωγικοτατος εραστης που θα με ικανοποιει τουλαχιστον 2 φορες πριν ικανοποιηθει εκεινος, γιατι αλλιως θα παω στον υπολογιστη να καθομαι να χαζευω μουσκουλα ολη μερα......ενταξει.....?

Το ξερω οτι απαιτουμε πολλους ρολους απο εσας αλλα.......τι να κανουμε......:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Όπα.....δεν χρειάζεται ΤΟΣΟΣ ελνευρισμός κοπελιές. Δεν είπα ότι απαιτούμε ρόλους λες και είμαστε αγάδες ή κάτι τέτοιο. Η σημερινή γυναίκα καταφέρνει να κρατάει όλους του ρόλους με επιτυχία. Ο λόγος του ποστ μου ειναι για να κατανοήσουμε λίγο και την άλλη πλευρά. Όχι μόνο να πυροβολούμε το άλλο φύλλο!! Επίσης εδώ κάνουμε συζήτηση και όχι ΕΠΙΘΕΣΗ.Το αν μια γυναίκα ΔΕΝ απαιτεί από τον άντρα της τη βοήθεια είναι δικό της πρόβλημα. Η ιδια δέχεται να συνεχίσει να τον κακομαθαίνει πιθανότητα επειδεί τον είχε μάθει έτσι η μαμά του.Το θέμα είναι ότι ποιος ορίζει τις προτεραιότητες. Όσον αφορά την απάντηση της "Ellemphriem". Θεωρώ την απάντησή σου υπερβολική. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ.....

Το να πυροβολείς είναι εύκολο....το να κατανοείς τον άλλο για μια επιτυχημένη συμβίωση όμως είναι πιο σημαντικό απ'όλα. Το να βρει η φίλη μας "κόλπα" για να ξεκολήσει τον άντρα της από το Pc δεν θα αλλάξει την κατάσταση.Το να καταλάβει όμως γιατί το κάνει και να το συζητήσει μαζί του είναι κάτι άλλο. Γιατί από την εμπειρία μου ξέρω ότι πίσω από μια κατάσταση σε ένα ζευγάρι.....η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Απλά ο καθένας το βλέπει από άλλη γωνία.

Όπα.....δεν χρειάζεται ΤΟΣΟΣ ελνευρισμός κοπελιές. Δεν είπα ότι απαιτούμε ρόλους λες και είμαστε αγάδες ή κάτι τέτοιο. Η σημερινή γυναίκα καταφέρνει να κρατάει όλους του ρόλους με επιτυχία.

για αυτο τον λογο, θα επρεπε να εχουμε διαφορετικη αντιμετωπηση απο τους αντρες μας.

Οταν απο εμενα περιμενει ο "αγας" να κανω τα ΠΑΝΤΑ, ακομα και την σεξουαλικη κινηση ενω εκεινος ειναι αραχτος, ε, ελεος ....

Ο λόγος του ποστ μου ειναι για να κατανοήσουμε λίγο και την άλλη πλευρά. Όχι μόνο να πυροβολούμε το άλλο φύλλο!! Επίσης εδώ κάνουμε συζήτηση και όχι ΕΠΙΘΕΣΗ.Το αν μια γυναίκα ΔΕΝ απαιτεί από τον άντρα της τη βοήθεια είναι δικό της πρόβλημα. Η ιδια δέχεται να συνεχίσει να τον κακομαθαίνει πιθανότητα επειδεί τον είχε μάθει έτσι η μαμά του.Το θέμα είναι ότι ποιος ορίζει τις προτεραιότητες. Όσον αφορά την απάντηση της "Ellemphriem". Θεωρώ την απάντησή σου υπερβολική. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ.....

Το να πυροβολείς είναι εύκολο....το να κατανοείς τον άλλο για μια επιτυχημένη συμβίωση όμως είναι πιο σημαντικό απ'όλα. Το να βρει η φίλη μας "κόλπα" για να ξεκολήσει τον άντρα της από το Pc δεν θα αλλάξει την κατάσταση.Το να καταλάβει όμως γιατί το κάνει και να το συζητήσει μαζί του είναι κάτι άλλο. Γιατί από την εμπειρία μου ξέρω ότι πίσω από μια κατάσταση σε ένα ζευγάρι.....η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Απλά ο καθένας το βλέπει από άλλη γωνία.

Εαν ανηκεις σε αυτη την κατηγορια αντρων, μπραβο σου, ομως να ξερεις οτι η πλειοψηφια ειναι ακριβως οπως την περιγραφει η ellemphriem.

Όσον αφορά την απάντηση της "Ellemphriem". Θεωρώ την απάντησή σου υπερβολική.

Και εγω το απαιτω που χρησιμοποιησες ΦΟΒΕΡΑ εγωιστικο.......!

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Ψιτ, όποιος θέλει να το παίξει μικρό παιδί, το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία.

Η γυναίκα σήμερα δεν θέλει να παντρευτεί παιδί αλλά Άντρα. Σύντροφο. Εραστή.

Τι σόι αρχέγονο ένστικτο είναι αυτό που θέλει 5-6 ώρες στο ιντερνετ να ικανοποιηθει;;;; Ανακαλύψαμε τον Homo Matakias?

Ξύπνα!!! Το αρχέγονο ένστικτο δεν σου λέει ότι το θηλυκό το κερδίζουνε με αγώνα και συνεχή εγρήγορση; Γιατί και άλλα αρσενικά, πραγματικά αρπαχτικά, κυκλοφορούν ελεύθερα;; Έτοιμα να του αρπάξουν τη πρωτοκαθεδρία;;;

Άντε γιατί ξενέρωσα με τέτοια που διαβάζω...

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Να μαθετε να ΜΗΝ απαιτητε και να αντεχετε και να μοιραζεστε τα βαρη με τις γυναικες σας. Ακου εκει απαιτητε πολλους ρολους. Και εγω θελω λοιπον απο τον αντρα μου να βγαζει τα σκουπιδια, εναλαξ να σιδερωνει, να καθαριζει, να ποτιζει τις γλαστρες, να αλλαζει το παιδι, να το πλενει, να το ταιζει, να το πηγαινει παιδικη χαρα, να κρεμεται απο πανω του σε ΟΛΟ το σουπερ μαρκετ και να ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ, να μαγειρευει εναλαξ, επισης να φιατχνει τα υδραβλικα και τα ηλεκτρολογικα ενω προσπαθει να πεισει το παιδι να κατσει πιο κει για να δουλεψει, ναι ειναι ΟΛΗ ΜΕΡΑ στο ποδι και τελειωμο να μην εχει, να περναει μια κολαση ολη μερα και με την δουλεια του ΚΑΙ με το παιδι και το βραδυ οταν θα γυριζει ψωφιος ΑΠΑΙΤΩ να ειναι παραγωγικοτατος εραστης που θα με ικανοποιει τουλαχιστον 2 φορες πριν ικανοποιηθει εκεινος, γιατι αλλιως θα παω στον υπολογιστη να καθομαι να χαζευω μουσκουλα ολη μερα......ενταξει.....?

Το ξερω οτι απαιτουμε πολλους ρολους απο εσας αλλα.......τι να κανουμε......:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Σηκώνω τα χέρια ψηλά αφού συνεχίζει η τάση για επίθεση και κατηγορίες δίχως διάλογο. Όσο για το "απαιτώ" δέχομαι ότι εκφράστηκα λάθος. Έχεις δίκιο. Καλή σας μέρα κυρίες μου και καλή συνέχεια. Το κουβαδάκι μου και σε άλλη παραλία.... αφού σε αυτήν η αντρική γνώμη "σωστή ή λάθος" καταπνίγεται

Eλεος με αυτη την δικαιολογια.

Οχι τιποτε αλλο,εφυγε και ο Ταχυδρομος να τα πουμε λιγο.

Το οτι οι αντρες δεν αντεχουν πολυ καιρο χωρις σεξ,ειναι μυθος.Μεγαλος.Που τον καλλιεργουν απλα γιατι τους συμφερει.

Τουλαχιστον εμενα αυτο μου εχουν πει αντρες (που δεν ηθελαν να με στριμωξουν,αλλιως σιγα μη μου το ελεγαν).

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Σηκώνω τα χέρια ψηλά αφού συνεχίζει η τάση για επίθεση και κατηγορίες δίχως διάλογο. Όσο για το "απαιτώ" δέχομαι ότι εκφράστηκα λάθος. Έχεις δίκιο. Καλή σας μέρα κυρίες μου και καλή συνέχεια. Το κουβαδάκι μου και σε άλλη παραλία.... αφού σε αυτήν η αντρική γνώμη "σωστή ή λάθος" καταπνίγεται

ανταλλαγη αποψεων δεν κανουμε ρε παιδια; τι μιλαμε τοσην ωρα... :mrgreen:

:D:D:D:D:D:D:D:D ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ!

;);)

τι κάνεις κοριτσάκι !!!

ανταλλαγη αποψεων δεν κανουμε ρε παιδια; τι μιλαμε τοσην ωρα... :mrgreen:

κάποιοι υποστηρίζουν την ανταλλαγή απόψεων μόνο μέχρι να βρεθεί κάποιος που δεν ενστερνίζεται την δική του άποψη τότε παίρνει τα κουβαδάκια του και πάει σε άλλη παραλία (τυπικό αντρικό χάρισμα) :-D:-D

χαχαχαχαχα,αυτο με τα μουσκουλα ακρως παραστατικο ...μου ηρθαν κατευθειαν εικονες στο μυαλο.... αχαχαχαχα!!!!

*πολυ καλα τα λες ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...