Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από αρκετές αποβολές, επιτέλους έχω το μωρό μου!

babyprince

Recommended Posts

Θα ήθελα να το μοιραστώ με όσες πραγματικά πονάνε με αυτό το θέμα, νιώθουνε χαμένες και έχουν χάσει την ελπίδα τους. Είμαι 32 και έτσι ένιωθα και εγώ. Μετά από ένα σωρό εξετάσεις, τόσες που οι σελίδες τους γεμίζουν μία ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια και το κόστος τους ξεπερνάει 2 γέννες, βρήκα άκρη.

Καταρχήν να πω ότι τα έχω βάλει και με το ΙΑΣΩ και με τους γιατρούς του που σε βλέπουν σαν τράπεζα και καταθετήριο όργανο. Έτσι, μετά από τις 3 αποβολές στο πρώτο τρίμηνο, πήγα σε γυναικολόγο ειδικό στις αποβολές και την εξωσωματική. Εφόσον μου εξήγησαν τα πάντα, φυσικά δεν μου ζήτησε άλλες εξετάσεις (εξάλλου τι άλλο να έκανα πια), με βάση την ηλικία μου και το γεγονός ότι έμενα πάντα γόνιμη, μόλις ξαναέμεινα έγκυος μου έκανε μία θεραπεία ορμονών με ενέσεις, παρότι δεν έδειξαν τίποτα οι ορμονολογικές μου εξετάσεις. ΄Και πάλι είχα αίμα, αλλά αυτή τη φορά το κράτησα το μωρό. Και τώρα είμαστε αγκαλίτσα και ευτυχισμένοι. Δεν πίστευα ότι μετά την ταλαιπωρία μου και τόσο εύκολα θα κατάφερνα να φέρω στον κόσμο το μωράκι μου, αλλά τέλος καλά όλα καλά. Τελικά πιστεύω πως τις περισσότερες περιπτώσεις, ακόμα και αν οι εξετάσεις είναι τέλειες, φταίνε οι ορμόνες που μας ρυθμίζουν τα πάντα. :-P

beeeeezzzzz

Διαφημίσεις

Θα ήθελα να το μοιραστώ με όσες πραγματικά πονάνε με αυτό το θέμα, νιώθουνε χαμένες και έχουν χάσει την ελπίδα τους. Είμαι 32 και έτσι ένιωθα και εγώ. Μετά από ένα σωρό εξετάσεις, τόσες που οι σελίδες τους γεμίζουν μία ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια και το κόστος τους ξεπερνάει 2 γέννες, βρήκα άκρη.

Καταρχήν να πω ότι τα έχω βάλει και με το ΙΑΣΩ και με τους γιατρούς του που σε βλέπουν σαν τράπεζα και καταθετήριο όργανο. Έτσι, μετά από τις 3 αποβολές στο πρώτο τρίμηνο, πήγα σε γυναικολόγο ειδικό στις αποβολές και την εξωσωματική. Εφόσον μου εξήγησαν τα πάντα, φυσικά δεν μου ζήτησε άλλες εξετάσεις (εξάλλου τι άλλο να έκανα πια), με βάση την ηλικία μου και το γεγονός ότι έμενα πάντα γόνιμη, μόλις ξαναέμεινα έγκυος μου έκανε μία θεραπεία ορμονών με ενέσεις, παρότι δεν έδειξαν τίποτα οι ορμονολογικές μου εξετάσεις. ΄Και πάλι είχα αίμα, αλλά αυτή τη φορά το κράτησα το μωρό. Και τώρα είμαστε αγκαλίτσα και ευτυχισμένοι. Δεν πίστευα ότι μετά την ταλαιπωρία μου και τόσο εύκολα θα κατάφερνα να φέρω στον κόσμο το μωράκι μου, αλλά τέλος καλά όλα καλά. Τελικά πιστεύω πως τις περισσότερες περιπτώσεις, ακόμα και αν οι εξετάσεις είναι τέλειες, φταίνε οι ορμόνες που μας ρυθμίζουν τα πάντα. :-P

ΜΠΡΑΒΟ κοπελα μου! να σου ζησει το λουκουμακι!! :D

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα πραγματικά να πάρουν ελπίδα όλες όσες έχουν πρόβλημα. Σημασία έχει ο γιατρός. Εγώ άλλαξα 3 καο 4ος ήταν άνθρωπος, συζητησιμος και με λύσεις. Θα χαρώ να τον συστήσω.

beeeeezzzzz

Απο τα πιό όμορφα, αγνά και ελπιδοφόρα πράγματα ειναί όταν η προσπάθεια να γίνουμε μανούλες έχει αποτέλεσμα. Εύγε φίλη μου δίνεις κουράγιο σε πόλλα κορίτσια που θέλουν οσο τίποτε άλλο να γίνουν μητέρες!

Διαφημίσεις

ακριβως τα ιδια κι εγω.μετα απο 2 αποβολες εζησα το μεγαλυτερο θαυμα της ζωης μου.την κορη μου.την πρωτη φορα που το τεστ ηταν θετικο χοροπηδαγα και γελαγα.το ειπα σε ολον τον κοσμο.τη δευτερη ειχα ενα μουδιασμα στο στηθος.την τριτη εβαλα τα κλαματα.κοιτουσα τη γραμμη και ευχομουν αυτη τη φορα να ειναι ολα αλλιως.ειχα κουραστει να κανω εξετασεις να τριπιεμαι να ελπιζω να σπαω τα μουτρα μου.καθε βδομαδα ετρεμε η καρδια μου οτι θα ειναι η τελευταια.δεν ηταν ομως.ο καιρος περασε κι εγω ειμουν μουδιασμενη.τι θα γινει αυτη τη φορα?φτιαξαμε το δωματιο της μπεμπας.καθομουν μεσα με τις ωρες σα χαζη.φοβομουν να χαρω.και μετα ηρθε εκεινη η μαγικη στιγμη που καθε γυναικα ονειρευεται να ζησει.η στιγμη που το η ζωη γεννιεται μροστα σου.που εισαι τοσο αδυναμη μπροστα στο θαυμα της φυσης και απλα γινεσαι θεατης.αν η ευτυχια ειναι στιγμες εμενα εκεινη η στιγμη ηταν η πιο ευτυχισμενη της ζωης μου.ευχομαισε καθε γυναικα να ζησει αυτη τη στιγμη.θελει πεισμα πιστη και καποιον να σου δινει μια μεγαλη αγκαλια οταν λυγιζεις για να συνεχισεις.λενε πως ολα γινοντε για καποιο λογο.εμενα ολο αυτο με διδαξε ποσο μεγαλη ευτυχια ειναι τελικα να φτανεις το στοχο σου.ακομα την κοιταζω και δεν το πιστευω οτι ειναι δικια μου........

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Είναι φοβερό να μην ξέρεις τον άλλον και πραγματικά να χαίρεσαι με τη χαρά του.'Οσες είχαν απώλειες,όχι απλά καταλαβαίνουν,αλλά νοιώθουν τη χαρά σου!Να είσαι ευτυχισμένη εύχομαι κι εσύ και το μωράκι σου..

"λενε πως ολα γινοντε για καποιο λογο.εμενα ολο αυτο με διδαξε ποσο μεγαλη ευτυχια ειναι τελικα να φτανεις το στοχο σου.ακομα την κοιταζω και δεν το πιστευω οτι ειναι δικια μου........ "

Κατ αρχην να σου ζησει το μωρο σου,να χετε ολοι υγεια και ολα να σου ρθουν οπως τα θες.Απλα εχω μια ενσταση,δεν πιστευω αυτο που λενε οτι ολα γινονται για καποιον λογο.Δηλαδη,εαν δεν ειχες αποβαλει 2 φορες και ειχες το μωρο σου απο την πρωτη εγκυμοσυνη ,δεν θα το εκτιμουσες το ιδιο με τωρα?Πιστευω οτι μια ισοροπημενη γυναικα,αγαπαει και εκτιμαει το δωρο της μητροτητας ειτε αυτο της ερχεται ευκολα ειτε δυσκολα.Συγνωμη, αλλα εμενα οι δυο αποβολες που ειχα ως τωρα,τιποτα δεν με εχουν διδαξει,εκτος απο τον πονο που μου εχουν φερει...

.Απλα εχω μια ενσταση,δεν πιστευω αυτο που λενε οτι ολα γινονται για καποιον λογο.Δηλαδη,εαν δεν ειχες αποβαλει 2 φορες και ειχες το μωρο σου απο την πρωτη εγκυμοσυνη ,δεν θα το εκτιμουσες το ιδιο με τωρα?

για δες το κι αλλιως: εαν δεν ειχε αποβαλλει 2 φορες δεν θα ειχε το συγκεκριμενο μωρο.ολα γινονται για καποιο λογο: αυτο σου δινει δυναμη να ξαναδοκιμασεις

Εγώ πάλι κορίτσια το αντιλαμβάνομαι διαφορετικά το "Όλα γίνονται για κάποιο λόγο" και το παραλληλίζω με το άλλο που ακούω πολύ συχνά τελευταία, το "η φύση προνοεί". Θέλω να πιστεύω ότι όλα γίνονται για να μας προφυλάξουν από τα χειρότερα, αλλιώς μόνο ως σκληρή τιμωρία μπορώ να το εκλάβω...

3642568b00.png

599c236a6c.png

οσα παιδια και να κανω οτι περασα δεν ξεχνιεται.τωρα ομως ειμαι πιο δυνατη.επεσα και ξανα σηκωθηκα και αυτο ηταν μεγαλο μαθημα.πιστευω περισσοτερο στον εαυτο μου και στις δυνατοτητες μου.με γνωρισα καλυτερα δεν ειχα δυσκολευτει μεχρι τωρα στη ζωη μου για τιποτα. πιστευα οτι θα πανε ολα στη ζωη μου παντα καλα.προσγειωθηκα ανωμαλα.νομιζω οτι μετα απο οτι περασα εγινα καλυτερος ανθρωπος.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...