Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα;

Agkalia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Η ρήση έχει θετική ή αρνητική έννοια..;

Παιδεμα και θετικο γινεται???? Συμφωνω απολυτα με την σοφη αυτη κουβεντα και θα σας πω κατι που ειπε η μαμα μιας φιλης στην κορη της "δεν θελω ποτε να σου παρω πισω ο,τι σου εδωσα" απο ολες τις πλευρες συμφωνησα με αυτη τη μανα και ευχομαι εμεις σαν γονεις να το κανουμε πραξη!

4usdp3.png

Φυσικά κ είναι σοφότατη μ την αρνητική δυστυχώς πλευρά.

Εδώ κολλάει κ ΤΟ ΜΉΛΟ ΚΆΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΜΗΛΙΆ ΘΑ ΠΈΣΕΙ.τα παιδια έχουν τους γονείς ΩΣ πρότυπο κ μιμούνται.οπότε τα λόγια είναι περιττά.όταν ENA ζευγάρι χωρίζει την πληρώνουν τα παιδια.

Ένας πατέρας σκοτώνει την μάνα,την πληρώνουν τα παιδια κτλ κτλ κτλ

Διαφημίσεις

Φυσικά κ είναι σοφότατη μ την αρνητική δυστυχώς πλευρά.

Εδώ κολλάει κ ΤΟ ΜΉΛΟ ΚΆΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΜΗΛΙΆ ΘΑ ΠΈΣΕΙ.τα παιδια έχουν τους γονείς ΩΣ πρότυπο κ μιμούνται.οπότε τα λόγια είναι περιττά.όταν ENA ζευγάρι χωρίζει την πληρώνουν τα παιδια.

Ένας πατέρας σκοτώνει την μάνα,την πληρώνουν τα παιδια κτλ κτλ κτλ

Υπαρχει και το αλλο απο ΄ροδο βγαινει αγκαθι και απο αγκαθι βγαινει ροδο' για τις εξαιρεσεις της ζωης. Υπαρχουν κατι παιδια ηρωες που παρολα οσα εχουν περασει στεκονται με αξιοπρεπεια στη ζωη και απο την αλλη υπαρχουν γονεις που οσο και αν προσπαθησαν δεν καταφεραν να 'βαλουν τα παιδια τουσ στον ισιο δρομο.'

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Μήπως όμως έχει την έννοια του εκπαιδεύω/διδάσκω; Δηλαδή απο τα λάθη των γονιών μαθαίνουν τα παιδιά;

Μπα εχει την εννοια που εδωσε στον ρολο η δικια μου μανα και δεν ειχε να κανει με διδασκαλια.......:evil::evil:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

απ'οτι εχω διαβασει αυτη η φραση δεν υπαρχει γραμμενη στην αγια γραφη!ομως υπαρχει κατι αλλο παρεμφερη που ειπε ο Κυριος:«…εγώ ειμι Κύριος ο Θεός σου, Θεός ζηλωτής, αποδιδούς αμαρτίας πατέρων επί τέκνα επί τρίτην και τετάρτην γενεάν τοις μισούσι με. και ποιών έλεος εις χιλιάδας τοις αγαπώσί με και τοις φυλάσσουσι τα προστάγματά μου.» (Δευτ. εʼ, 9-10).

εγω σ'αυτη τη φραση δινω μεγαλη βαρυτητα!!οτι αμαρτιες κανουμε εμεις στη ζωη μας,αργοτερα τις πληρωνουν τα παιδια μας!!οτιδηποτε αμαρτια κ αν ειναι αυτη!!δεν μιλαω μονο για διαζυγιο,οπου το παιδι ταλαιπωρειται μετα!!για παραδειγμα εχω σκεφτει οτι αν παθει καποτε κατι καποιο παιδι μου,στο πισω μερος του μυαλου μου θα εχω ''ποια αμαρτια μου πληρωνει τωρα το παιδακι μου??''!!γι'αυτο πολλες φορες οταν βλεπω οτι παω να κανω λαθος,συνετιζομαι κ λεω ασε καλυτερα δεν θελω να υποφερει εξαιτιας μου κανενα απ'τα παιδια μου!!ετσι γινομαστε κ πιο σωστη!!!δηλαδη πες οτι εγω κλεβω κατα συρροην.....θα το πληρωσουν αργοτερα τα παιδακια μου,αρα συνετιζομαι κ δεν το κανω!!!καπως ετσι!!!κ το βλεπω κ σαν κυκλο ολο αυτο...οτι δηλαδη κανω εγω μια αμαρτια,την πληρωνει στο μελλον το παιδι μου,αλλα ταυτοχρονα τιμωρουμαι κ γω βλεποντας το σπλαχνο μου να υποφερει εξαιτιας μου!!!!

ουφ...πολυ προσοχη θελει αυτο το θεμα!

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...