Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οσμη ψαριου μετα την επαφή?

Recommended Posts

Καλημέρα και παλί...δεν ξερω αν ειναι σωστο να ανοιξω τετοιο θέμα εδω.. ομως εχω λιγο πανικοβληθει.. :confused::confused:

Εχει εδω και 2-3 μηνες πολλες φορες μετα την επαφη με τον αντρα μου και αφου εχουν περασει 2-3 ωρες χωρις να εχω ξεπλυθει η οτιδηποτε ( προσπαθουμε για μωρο και μενω ξαπλωμενη μετα την επαφη και καμια φορα αν ειναι βραδυ με παιρνει και ο υπνος) εχω στα υγρα εκει κατω οσμη ψαριου..Πριν την επαφή ποτε δεν ειχα ουτε εχω δικες μου ασχημες μυρωδιες..και αναρωτιομουν μηπως υπαρχει κάποιο πρόβλημα στο σπέρμα του ανδρα μου η στα δικα μου κολπικά υγρα? Απο Σεμπτεμβρη που θαπαω σε νεο γυναικολογο θα το συζητησω μαζι του..αλλα τωρα με εχει φαει η αγωνια..επισης ειχαμε κάνει σπερμοδιαγραμμα αν ηταν καποιο μικροβιο δικο του δε θα φαινοντα? η δεν το κοιτάνε?

Αναρωτιεμαι μηπως τελικα φταιει αυτο που δν μενω εγκυος>?

Διαφημίσεις

ανθρωπακι καλησπερα

ποτε εκανες τελευταια φορα ΠΑΠ; Θυμαμαι οτι οταν ειχα τετοια μυρωδια ειχα παθει τραχηλιτιδα, τωρα αν εισαι καθαρη και μονο μυριζεις αυτη τη μυρωδια μετα απο επαφη οπωσδηποτε να ξανακανε τε ενα σπερμοδιαγραμμα . Συνηθως κανουν και καλλιεργεια και αν βρουν μικροβιο επρεπε να ανιχνευτει..τι να πω ψαξτο γιατι εννοειται οτι αν υπαρχει μικροβιο μπορει να επηρεαζει τοσο την κινητικοτητα οσο και την ποσοτητα του σπερματος

καλη επιτυχια

Σωπάτε καλέ! Αυτή είναι η φυσιολογική οσμή του σπέρματος του άνδρα. Κοινώς μυρίζει ψαρίλα. Το έχω ακούσει από πάρα πολλές γυναίκες αυτό, που δεν είχαν κανένα πρόβλημα ούτε οι ίδιες ούτε το σπέρμα του συζύγου. Φυσικά και σε μάς συμβαίνει αυτό. Όταν τις πρώτες φορές εκσπερμάτωνε μέσα μου ο σύζυγός μου (όταν ξεκινήσαμε να προσπαθούμε για μωρό), βρώμγε μετά η περιοχή μέχρι και την επόμενη μέρα, παρ'ότι εγώ πλένομαι πάντα, κι έτσι είχα κιεγώ την ίδια ανησυχία. Όταν όμως ρώτησα κι άλλες κοπέλες ηρέμησα. Μην ανησυχείς. Δεν είναι τίποτα το μη φυσιολογικό. Βέβαια, δεν κάνει κακό να το αναφέρεις στο γυναικολόγο σου, γιατί οπωσδήποτε η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

r7Bsp2.png

"Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει".

Σωπάτε καλέ! Αυτή είναι η φυσιολογική οσμή του σπέρματος του άνδρα. Κοινώς μυρίζει ψαρίλα. Το έχω ακούσει από πάρα πολλές γυναίκες αυτό, που δεν είχαν κανένα πρόβλημα ούτε οι ίδιες ούτε το σπέρμα του συζύγου. Φυσικά και σε μάς συμβαίνει αυτό. Όταν τις πρώτες φορές εκσπερμάτωνε μέσα μου ο σύζυγός μου (όταν ξεκινήσαμε να προσπαθούμε για μωρό), βρώμγε μετά η περιοχή μέχρι και την επόμενη μέρα, παρ'ότι εγώ πλένομαι πάντα, κι έτσι είχα κιεγώ την ίδια ανησυχία. Όταν όμως ρώτησα κι άλλες κοπέλες ηρέμησα. Μην ανησυχείς. Δεν είναι τίποτα το μη φυσιολογικό. Βέβαια, δεν κάνει κακό να το αναφέρεις στο γυναικολόγο σου, γιατί οπωσδήποτε η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Εμενα εκτος απο ψαριλα μου μυριζει σαν χλωρινη.

δεν ειναι τιποτα απλα αρχιζει και αλλιωνετε καθως βγαινει. και εγω νομιζα οτι ειχαμε κατι και βρωμαει τοσο αλλα δεν ειχαμε τιποτα,ετσι βρωμαει καθως αρχιζει να βγαινει απο μεσα σου λιγο λιγο.και το αιμα της περιοδου οταν βγαινει σιγα σιγα μυριζει ασχημα,αν το εχετε παρατηρισει.καλα απο περιγραφη σκιζω!!

Διαφημίσεις

εγω παλι δεν τα μυρισα καμια φορα:lol::lol::lol: επισης δε χρειαζεται ουτε να μενεις ξαπλα ουτε να κανεις κατακορυφους:rolleyes: εγω κ στα 3 παιδια πλενομουν μετα απο καθε επαφη :P αν ειναι να πιασεις θα πιασεις...!

Κάνε μια καλλιέργεια κολπικού γιατί πιθανόν να έχεις κολπίτιδα από Gardnerella vaginallis.Μην σε τρομάζει το ονόμα δεν είναι τιποτα ανησυχητικό!!!(μικροβιολόγος είμαι ,κάτι ξέρω);)

Κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι η μυρωδιά του σπέρματος μυρίζει κάπως,λίγα λεπτά μετά την εκσπερμάτιση!! Καλό είναι να το συζητήσεις με τον γυναικολόγο σου αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό!;)

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

• 5 χρόνια μετά...

καλησπερα οπως εγραψα σε προηγουμενη δημοσιευση εκανα σπερματεγχυση στις 24 του μηνα. Το σπερμα ηταν ελεγμενο και επεξεργασμενο. Το προβλημα μου ειναι οτι απο εκεινη την ημερα το βραδυ μεχρι και σημερα εχω εκει κατω μια ασχημη μυρωδια ενω πλενομαι 4 φορες την ημερα.:confused: Την ιδια μερα ηταν απ το σπερμα που ειχε βγει μια σταγονα στο εσωρουχο μου αλλα τωρα πως εξηγειται? Τα φωτα σας και συγνωμη αν εκανα λιγο γραφικη περιγραφη:(

καλησπερα οπως εγραψα σε προηγουμενη δημοσιευση εκανα σπερματεγχυση στις 24 του μηνα. Το σπερμα ηταν ελεγμενο και επεξεργασμενο. Το προβλημα μου ειναι οτι απο εκεινη την ημερα το βραδυ μεχρι και σημερα εχω εκει κατω μια ασχημη μυρωδια ενω πλενομαι 4 φορες την ημερα.:confused: Την ιδια μερα ηταν απ το σπερμα που ειχε βγει μια σταγονα στο εσωρουχο μου αλλα τωρα πως εξηγειται? Τα φωτα σας και συγνωμη αν εκανα λιγο γραφικη περιγραφη:(

Στις γυναίκες

Το σύμπτωμα σχεδόν πάντα συνοδεύεται και από άλλες ενοχλήσεις, όπως η φαγούρα, το αίσθημα καύσου, ο ερεθισμός και η έκκριση υγρών.

Συνήθης αιτία είναι η βακτηριακή κολπίτιδα, αποτέλεσμα της υπέρμετρης ανάπτυξης των βακτηρίων που υπάρχουν φυσιολογικά στο γυναικείο κόλπο. Επίσης, η άσχημη μυρωδιά μπορεί να οφείλεται σε τριχομονίαση (τριχομονάδωση), μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη λοίμωξη από παράσιτο. Να σημειωθεί πως άλλα ΣΜΝ, όπως η γονόρροια, τα χλαμύδια και η μυκητίαση, δεν εκδηλώνονται τυπικά με το συγκεκριμένο σύμπτωμα.

Σπανίως η άσχημη μυρωδιά οφείλεται σε κάποια σοβαρότερη αιτία, όπως καρκίνο ή συρίγγιο.

Στους άντρες

Ο ιδρώτας και η υγρασία που επικρατεί γύρω από τα γεννητικά όργανα αναμειγνύονται με τα βακτήρια που υπάρχουν φυσιολογικά στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να παράγεται η άσχημη μυρωδιά. Επίσης, στα ανδρικά γεννητικά όργανα υπάρχουν αδένες (αποκρινείς αδένες) που απελευθερώνουν ένα γαλακτώδες έκκριμα. Όταν αυτό αναμειγνύεται με τον ιδρώτα, παράγονται δυσάρεστες οσμές.

Για να αντιμετωπιστεί άσχημη μυρωδιά, πρέπει αρχικά να μειωθεί η υγρασία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. (Αυτο ισχυει και για τις γυναικες)!!!!

Η τριχοφυΐα και το άτσαλο σκούπισμα μετά το μπάνιο μπορεί να είναι η αιτία της αυξημένης υγρασίας στην περιοχή. Επίσης, οι άντρες πρέπει να προτιμούν τα βαμβακερά εσώρουχα, καθώς «αναπνέουν» καλύτερα.

• 3 εβδομάδες μετά...
Καλημέρα και παλί...δεν ξερω αν ειναι σωστο να ανοιξω τετοιο θέμα εδω.. ομως εχω λιγο πανικοβληθει.. :confused::confused:

Εχει εδω και 2-3 μηνες πολλες φορες μετα την επαφη με τον αντρα μου και αφου εχουν περασει 2-3 ωρες χωρις να εχω ξεπλυθει η οτιδηποτε ( προσπαθουμε για μωρο και μενω ξαπλωμενη μετα την επαφη και καμια φορα αν ειναι βραδυ με παιρνει και ο υπνος) εχω στα υγρα εκει κατω οσμη ψαριου..Πριν την επαφή ποτε δεν ειχα ουτε εχω δικες μου ασχημες μυρωδιες..και αναρωτιομουν μηπως υπαρχει κάποιο πρόβλημα στο σπέρμα του ανδρα μου η στα δικα μου κολπικά υγρα? Απο Σεμπτεμβρη που θαπαω σε νεο γυναικολογο θα το συζητησω μαζι του..αλλα τωρα με εχει φαει η αγωνια..επισης ειχαμε κάνει σπερμοδιαγραμμα αν ηταν καποιο μικροβιο δικο του δε θα φαινοντα? η δεν το κοιτάνε?

Αναρωτιεμαι μηπως τελικα φταιει αυτο που δν μενω εγκυος>?

καλησπερα,ειχα κ εγω ακριβως το ιδιο προβλημα!!!μου βρηκαν κολπιτιδα εκανα τη θεραπεια αλλα παλι τα ιδια...οσπου εκανε καλλιεργεια ο δικος μου κ του βρηκαν μυκοπλασμα,πηραμε κ οι 2 αντιβιωση κ τωρα η μυρωδια δεν υπαρχει!!!για πολυ ψαριλα ομως δεν τολμουσα να βγω απ το σπιτι εκεινες τις μερες κ πιστευω αν ηταν σε μας το προβλημα θα μυριζαμε συνεχεια κ οχι μονο εκεινες τις μερες!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...