Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διαρροή-οποιεσδήποτε συμβουλές καλοδεχούμενες!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες!

Η μικρούλα μας είναι 13 ημερών και θηλάζει αποκλειστικά! Γενικά πάει μια χαρά ο θηλασμός. Στην αρχή είχα ανησυχήσει γιατί έκανε λίγους θηλασμούς-όχι πάνω από 6-7 το 24ωρο- αλλά σταμάτησα να ανησυχώ εφόσον έχει αντίστοιχες κενώσεις δλδ 5-6 τη μέρα...Ξεπεράσαμε και τις λίγο πληγωμένες θηλές των πρώτων ημερών, ακολουθώντας τη συμβουλή των συχνών θηλασμών και με τη βοήθεια της λανολίνης. Τώρα όμως το θέμα είναι η διαρροή...εκείνο το δεξί στήθος λοιπόν δεν καταλαβαίνει τίποτα...τη θηλάζω-αδειάζει και συνεχίζει να τρέχει...ειλικρινά έχω απελπιστεί! Χαλάω στάνταρ 2 αλλαξιές το 24ωρο (ούτε ο γιος μου στο σχολειό τέτοιο χάλι) και από επιθέματα, νομίζω οικονομικά πάτσι - πόστα θα μας έρθει με το να της έδινα συμπλήρωμα. Αλλάζω τουλάχιστον κάθε 2 ώρες! οκ ξέρω ότι στο 40ήμερο θα στρώσει -αν στρώσει, αλλά μήπως έχει καμιά σας να προτείνει κάτι;!Αφήστε που σκέφτομαι την επιστροφή στη δουλειά και τρέμω..εκεί που θα μιλάω στα παιδάκια μου, να μου πούνε κυρία με τη Μίλκα τη συγγένεια έχετε;;;;!!!

Διαφημίσεις

Θα στρωσει σιγα σιγα δεν εχει ρυθμιστει ακομα η παραγωγη......κι εμενα ετρεχε τρελα.

τΟ μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ξαλαφρωνεις λιγο το στηθος με το χερι......και υπομονη. Να σου ζησει η μικρουλα και καλη συνεχεια!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή Βέρα, θα το δοκιμάσω... και θα κάνω υπομονή, ελπίζω ότι θα στρώσει η κατάσταση στο μήνα! και το αστείο ξέρεις ποιό είναι; ότι και ο αδερφούλης της προτιμούσε και αυτή ως τώρα προτιμάει το αριστερό στήθος!!!Οπότε τουλάχιστον στον Αντώνη ήμουν μέχρι τον 1ο μήνα με διαρροές από το δεξί και μετά από 2ο-3ο μήνα με το αριστερό ένα νούμερο μεγαλύτερο!!τέλοσπάντων, όπως λέει και μια κοπέλα εδώ μέσα...θήλαζε και μη ερεύνα!!!

Μπορει και μετα το μηνα.......οταν εχεις πολυ γαλα και ωρα να θηλασεις αυτο μολις αρχισει να θηλαζει το μωρακι θα πεταγεται συντριβανι.......

Κι εγω στην αρχη γινομουν μουσκεμα καθε φορα που θηλαζα.....τωρα το παθαινω οταν εχω ωρα να θηλασω.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Να σας ζήσουν τα νινάκια σας! :) Εγώ την έκανα χάλια την καημένη, την έβρεχα και γι' αυτό παίρνω μια πετσετούλα ή ένα από τα πανάκια που χρησιμοποιούμε για το ρέψιμο, το διπλώνω στα τέσσερα και πριν τη βάλω να πιάσει ανασηκώνω το στήθος και βάζω το πανάκι από κάτω. ή αν μπορώ και βολεύει μόλις νοιώθω ότι κατεβαίνει το γάλα, πιέζω με το δάκτυλο την θηλή για λίγα δευτερόλεπτα και σταματάει. Με βοήθησε αυτό με την πετσετούλα, γιατί κάθε φορά μετά από κάθε τάισμα άλλαζα ρούχα και το μωρό μαζί με μένα :mrgreen:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...