Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

το θέμα της τουαλέτας στον παιδικό.

Recommended Posts

Να ρωτήσω σας παρακαλώ κάτι?Ο μικρός μου γιος είναι 5 ετών και θα πάει νήπιο.Πρέπει να τον εκπαιδεύσω να σκουπίζεται μόνος του μετά την τουαλέτα? Ή είναι μικρός ακόμα.Το ρωτάω γιατί στο προνήπιο το αναλάμβανε μία δασκάλα , αλλά φέτος θα πάει αλλού νήπιο και δεν ξέρω εάν η δασκάλα εκεί θα βοηθάει με το θέμα.Σπίτι το αναλαμβάνουμε εμείς.

Και ειλικρινά δεν θυμάμαι ΚΑΘΟΛΟΥ το θέμα με τον μεγάλο μου γιο , που είναι τώρα 12..

Διαφημίσεις

Ξέχασα να γράψω..

Ευχαριστώ !

απλα κανεις μια μικρη εκπαιδευση στον μικρο αλλα ενημερωνεις και το σχολειο και θα σου πουν αν υπαρχει καποιο θεμα !! εγω ετσι θα εκανα !

φιλακια

απλα κανεις μια μικρη εκπαιδευση στον μικρο αλλα ενημερωνεις και το σχολειο και θα σου πουν αν υπαρχει καποιο θεμα !! εγω ετσι θα εκανα !

φιλακια

Όταν έκανα την εγγραφή δεν ρώτησα .Και αγχώνομαι τώρα.

Εγώ που δούλευα σε παιδικό σταθμό,αναλαμβάναμε εμείς το θέμα...Αλλά ήμουν ιδιωτικό,με τα δημόσια δεν ξέρω τι γίνεται!Κάνε μια ερώτηση!Καλό είναι όμως,σιγά σιγά να τον μαθαίνεις να το κάνει μόνος του!Τα μωρομάντηλα βοηθάνε πολύ!;)

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...