Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΡΡΟΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΙΟΛΑΣ???

Recommended Posts

Καλησπέρα σε ολες σας.

Ο μπεμπης μου ειναι σχεδον 3 μηνων, γεννηθηκε 2/6/10 και απο την αρχη τρεφεται αποκλειστικα με δικο μου γαλατακι.

Απο την αρχη εκανε κακακια αρκετες φορες τη μερα, περιπου 5-6 αλλα σημερα απο το πρωϊ κανει καθε φορα που τρωει κατι σαν διαρροια.

Για να σας δωσω να καταλαβετε ειναι τα κακακια του πολυ νερουλα, κιτρινα με κομματακια ασπρα σαν σπορακια αλλα εχουνε μεσα και μερικα κακακια πιο κρεμωδη παλι κιτρινα.

Μεχρι στιγμής πυρετο δεν εχει, εχει μια σχετικη γκρινια απο χθες, θελει συνεχεια αγκαλιτσα θα ελεγα και τρωει κανονικα και ισως πιο συχνα απο αλλες μερες, σχεδον ανα 2 ωρες. Επισης βαζει συνεχεια τα χερια του στο στομα.

Μηπως ετοιμαζεται να βγαλει δοντακι? Δεν ειναι πολυ νωρις?

Επισης υπαρχει πιθανοτητα να ειμαστε σε αλμα αναπτυξης? Το αλμα δικαιολογει την διαρροια?

Περιμενω με ανυπομονησια τις γνωμες σας.

Φιλια σε ολες σας και στα μωρακια σας.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε ολες σας.

Ο μπεμπης μου ειναι σχεδον 3 μηνων, γεννηθηκε 2/6/10 και απο την αρχη τρεφεται αποκλειστικα με δικο μου γαλατακι.

Απο την αρχη εκανε κακακια αρκετες φορες τη μερα, περιπου 5-6 αλλα σημερα απο το πρωϊ κανει καθε φορα που τρωει κατι σαν διαρροια.

Για να σας δωσω να καταλαβετε ειναι τα κακακια του πολυ νερουλα, κιτρινα με κομματακια ασπρα σαν σπορακια αλλα εχουνε μεσα και μερικα κακακια πιο κρεμωδη παλι κιτρινα.

Μεχρι στιγμής πυρετο δεν εχει, εχει μια σχετικη γκρινια απο χθες, θελει συνεχεια αγκαλιτσα θα ελεγα και τρωει κανονικα και ισως πιο συχνα απο αλλες μερες, σχεδον ανα 2 ωρες. Επισης βαζει συνεχεια τα χερια του στο στομα και θα ελεγα πως κοιμαται πιο πολυ απ' οτι αλλες μερες.

Μηπως ετοιμαζεται να βγαλει δοντακι? Δεν ειναι πολυ νωρις?

Επισης υπαρχει πιθανοτητα να ειμαστε σε αλμα αναπτυξης? Το αλμα δικαιολογει την διαρροια?

Περιμενω με ανυπομονησια τις γνωμες σας.

Φιλια σε ολες σας και στα μωρακια σας.

Διαρροια εχουμε κι εμεις, αλλα μαλλον οφειλεται σε αντιβιωση που παιρνει.

Αν τρωει συχνοτερα και περισσοτερο ειστε σε αλμα, αλλα δεν νομιζω οτι το αλμα εχει την παραμικρη σχεση με διαρροια. Εμεις κανουμε το αλμα τωρα, στους 4 μηνες, τρωει τον αμπακο! Επισης τα χερια μεσα στο στομα συνεχεια, φαινονται τα δοντια στα ουλα. Εχω την εντυπωση οτι η διαρροια μπορει να σχετιζεται με δοντια...δεν ειμαι σιγουρη.

Δες ομως και το θεμα της διατροφης σου. Μηπως τρως εσυ κατι που του κανει διαρροια, η παιδιατρος μου πε να κοψω σαλατες, λαχανικα και φρουτα, να τρωω μονο μακαρονια και ρυζι. Απο χθες τα κακα του ηταν εντελως πρασινα και σημερα ειδα να βελτιωνονται...τουλαχιστον εχουν το τσιρλι χρωματακι.

Μηπως τρως πολλα λαχανικα αυτον το καιρο? Εγω θα δοκιμασω την αποχη, αλλα σιγουρα το δικο μας θεμα ειναι λογω αντιβιωσης.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Βερα μου δεν νομιζω να φταιει η δικη μου διατροφη, γιατι απο τοτεπου γεννησα τρωω τα ιδια πραγματα καθημερινα.

Θα τηλεφωνησω σε καμια ωρα την παιδιατρο μας που θα παει στο ιατρειο της να δουμε τι θα μας πει και αυτη... Ελπιζω να ειναι κατι τυχαιο και να μην συμβαινει τιποτα αλλο.

Οταν ειναι διαρροια κανονικη, τα κακακια εχουν πρασινο χρωμα? Τα δικα μας που ειναι κιτρινα σημαινει οτι δεν ειναι διαρροια, απλα ειναι πιο υδαρη κακακια?

Τι να σου πω.....κι εγω την ιδια διατροφη εχω και πιστευω ειναι λογω αντιβιωσης, αλλα αυτη λεει αυτα που τρωω να κοιταξω, και η αληθεια ειναι οτι σημερα εφτιαξε λιγο το χρωμα.......το πρασινο μπορει να σημαινει και υπερπαραγωγη γαλακτος, δλδ οτι το μωρο παιρνει πολυ απο το αραιο γαλα και δεν προλαβαινει το λιπαρο.....μπορει να σημαινει και ιωση......οταν ξεκινησε η δικη μας διαρροια ηταν κιτρινη κι εντελως νερουλη και σιγα σιγα πρασινησε.

Εψαξες λιγο στο φορουμ? Κανε μια αναζητηση για πρασινες κενωσεις να δει τι γραφει.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Διαφημίσεις

Εψαξες λιγο στο φορουμ? Κανε μια αναζητηση για πρασινες κενωσεις να δει τι γραφει.

Γιατι να ψαξω βερα μου για πρασινες κενωσεις? Αφου κιτρινα ειναι τα κακα μας....

Επειδη με ρωτησες για πρασινα.........βαλε για διαρροιες...μπορει ομως να βρεις ποστ και στο τοπικ των πρασινων κενωσεων, ξερεις πως ειμαστε εμεις δα.....σε ενα ασχετο τοπικ μπορει να λεμε διαφορα....

Εψαξα αρκετα αλλα δεν μπορω να πω οτι με καλυψε η "ερευνα".

Τελος παντων, ελπιζω να μας περασει εντελως και να μη χρειαστει να το ψαξω περισσοτερο. Εκτος αν ειναι οντως δοντακια, οποτε θα μας απασχολησει πλεον το δεμα "τα πρωτα μας δοντακια"!!!!

Σ' ευχαριστω παντως για τον χρονο σου, να' σαι καλα.

Na πανε ολα καλα......εμενα βελτιωθηκε λιγο το μαναρακι....ποιος ξρει...ισως φταιει το πεπονι που εφαγα.

Κορίτσια, όσον αφορά στη διατροφή μας, τον θηλασμό και τις πιθανές επιπτώσεις στα μωρά μας έχω να πω το εξής: Από τη στιγμή που γεννήθηκε η μπέμπα μου (1η Ιουνίου 2010) τρώω τα πάντα. Η παιδίατρος μου είχε πει να αποφύγω τα όσπρια και τα λαχανικά, αλλά δεν την άκουσα, αν και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Βασίστηκα σε ένα βιβλίο που διαβάζω, όπου αναφέρεται και ο Ελληνικός Σύλλογος Θηλασμού. Εξάλλου αν δεν τρώμε φρούτα και λαχανικά, από πού θα λαμβάνουμε τις βιταμίνες και τα λοιπά απαραίτητα για τον οργανισμό τον δικό μας και του παιδιού μας συστατικά;! Σημειώνω ότι το κοριτσάκι μου χαίρει άκρας υγείας και δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα το ιδιαίτερο στις κενώσεις της.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...