Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπομπονιερες απο τα παιδια με συνδρομο dow

BIBH2010

Recommended Posts

Θέλω να φτιαξω τις μπομπονιερες για τη βαπτιση του γιου μου στο

συλογο με παιδια με συνδρομο DOW. Στους μεγαλους δεν θα δωσουμε

μπομπονιερα αλλά θα μοιρασουμε το κειμενακι με τις ευχες. Στα παιδακια

θα ήθελα να δωσω καποια μπομπονιερα αλλά δεν μπορω να πάω στο συλλογο μια και ειμαι απο την Καρδιτσα. Μήπως κάποια από εσας έφτιαξε εκει τις μπομπονιέρες και έχειι φωτογραφιες (ο σύλλογος δεν μπορεί να

στειλει δειγματα με e mail)

βιβη:lol:

Διαφημίσεις

Μπραβο για τη σκεψη και μονο, κι εγω ηθελα να κανω κατι τετοιο αλλα οσο και αν εψαξα στο ιντερνετ δε βρηκα ουτε ενα δειγμα η καποιο τροπο αλλο να τα δω ή να παραγγειλω. νομιζω θα επρεπε να κανουν μια κινηση να προβαλουν την δυνατοτητα αυτη που εχουν και για να τη μαθει ο κοσμος και για να εχουν κι εκεινοι ως επακολουθο περισσοτερα εσοδα για τις αναγκες τους. εναλλακτικα αν δεν βρεις ακρη μπορεις να κανεις στο χαμογελο του παιδιου που ειναι και αυτα για καλο σκοπο....

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

(ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ-ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΤΛ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN, ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ..

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ...

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ..

ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΗΛ.2310 902.615

FAX.2310 940.500

ΚΑΡΑΝΙΒΑΛΟΥ 31 - ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Tελικά σήμερα παραγγείλαμε στο σύλλογο παιδιων με σύνδρομο Down ευχουλες αντί για μπομπονιέρες. Όπως και αν είναι θα είναι φτιαγμένες με αγάπη και τα χρήματα θα

πάνε για καλό σκοπό.

Κανονίσαμε και για προσκλητήρια εκεί και μάλιστα οι τιμές τους είναι πολύ καλές..........

Διαφημίσεις

• 2 χρόνια μετά...
  • 1 month later...
βρήκα αυτό το ωραίο link

http://seanypoptoxrono.blogspot.gr/2012/04/blog-post.html

αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω τιμές.

Αν κάποια ξέρει να προσθέσει.

Ευχαριστώ.

Πόσο χρήσιμο είναι αυτό το blog που έβαλες. Πριν από χρόνια μας είχαν καλέσει σε βάφτιση & πάνω στα τραπέζια είχα κουφέτα για το καλό & ένα σημείωμα ότι τα λεφτά που θα έδιναν για μπουμπουνιέρες τα έδωσαν για κάποιο φιλανθρωπικό για παιδιά, δεν θυμάμαι ποιό...? Αλλά αυτό που ξέρεις είναι πολύ οργανωμένο & θα το προτείνω τον Σεπτεμβριο στην κουμπάρα μου!!!:wink:

Εμείς είχαμε κάνει τις μπομπονιέρες του γάμου μας εδώ :

http://www.eeamargarita.gr/

είναι εργαστήριο παιδιών με σύνδρομο Down και νοητικές στερήσεις

Είμασταν πολύ ευχαριστημένοι, βέβαια είναι Αθήνα.

Αν θες πάρε ένα τηλ. να ρωτήσεις

Στα βαφτήσια του γιού μας δεν κάναμε μπομπονιέρες αλλά δώσαμε χρήματα στην "Φλόγα". Απ' όσο νομίζω κάνουν κι εκεί τέτοια πραγματάκια καθώς επίσης και στο "Εργαστήρι" είναι πολύ οργανωμένοι : http://www.ergastiri.org/

Επίσης αυτό που προτείναμε και πολλοί καλεσμένοι το "ακολούθησαν", είχαμε ζητήσει αντί δώρου να δώσουν χρήματα στο "Μαργαρίτα" (το γράφαμε στο προσκλητήριο μαζί με λογ/σμό τράπεζας) και το "Μαργαρίτα" εννοείτε είχε στείλει και αποδείξεις σε όσους είχαν δώσει τα στοιχεία τους.

(Θέλω να πώ δεν φαγώθηκαν ...)

• 7 χρόνια μετά...
On 26/8/2010 at 4:40 ΜΜ, BIBH2010 είπε:

Tελικά σήμερα παραγγείλαμε στο σύλλογο παιδιων με σύνδρομο Down ευχουλες αντί για μπομπονιέρες. Όπως και αν είναι θα είναι φτιαγμένες με αγάπη και τα χρήματα θα

πάνε για καλό σκοπό.

Κανονίσαμε και για προσκλητήρια εκεί και μάλιστα οι τιμές τους είναι πολύ καλές..........

Ααααα είχαν κ προσκλητήρια...Δεν το ήξερα... μπομπονιέρες έχουμε κλείσει από εκεί... Κ προσκλητήρια  πήραμε από το χαμόγελο του παιδιού... Όμως αν το ήξερα θα το προτιμούσα  γιατί λίγοι είναι αυτοί που.βοηθανε τον συγκεκριμένο σύλλογο...οι περισσότεροι  βοηθάνε τους ποιο γνωστούς...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...