Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πηγαινει σε ολες τις αγκαλιες!!

OlyK

Recommended Posts

Γεια σας!! ειναι νεο μελος αν και απο μηνες διαβαζω τις ενδιαφερουσες συζητησεις του forum. Με προβληματιζει εδω και 2 μηνες το εξης. Ο γιος μου ειναι 9 μηνων και παροτι τον εχω στην αποκλειστικη μου φροντιδα και δεν εχει συνηθισει την παρουσια πολλων ξενων, εν τουτοις μολις δει καποιον ξενο που του μιλησει γλυκα απλωνει τα χερακια του και θελει να παει στην αγκαλια του/της. Αυτο ειναι κατι που με ανησυχει ιδιαιτερα γιατι δεν θελω να αλλαζει συνεχεια αγκαλιες με ατομα που δεν ειναι της οικογενειας. Που πιστευετε οτι οφειλεται? Πως μπορω να του το κοψω?

Διαφημίσεις

μην ανησυχεις,ετσι ειναι τα μικρα,και εμας ετσι εκανε αλλα μολις πηγε 1,5 χρονων ουτε να δει ξενο.κρυβοταν.

αλλαζουν.βεβαια εμεις τωρα εχουμε ερθει στο αλλο ακρο και προσπαθουμε να τον κανουμε να ειναι πιο κοινωνικος...

Καλημέρα κούκλα μου καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Είναι πολύ μικρός για να καταλάβει ποιος είναι της οικογένειας και ποιος όχι.

Απλά είναι χαδιάρης και του αρέσουν οι αγκαλιές!

Να είσαι εσύ μπροστά και απλά να μην τον δίνεις σε κάποιον που εσυ δεν θέλεις.

Μπορείς να σκαρφιστείς δικαιολογίες για να μην τον δίνεις.

Και η δικιά μου είναι χαδιάρα από μικρή και τώρα που μεγάλωσε της μιλάω συνέχεια να μην πηγαίνει σε άγνωστους γιατί παρα-είναι κοινωνική και αυτό με τρομάζει λίγο.

Αλλά ο μπέμπης σου είναι πολύ μικρός για να ξεχωρίσει τους συγγενείς από τους γνωστούς.

433965qzur0la2nd.gif

γιατι σε ενοχλει αυτο; απο θεμα αρρωστιας; ειναι καλο που συμβαινει,το παιδιακι θα συνιθησει κ νεα προσωπα κ δε θα χει τοσο αγχος οταν δε σε βλεπει. ακολουθα τη φυση του παιδιου,αυτα ξερουν καλυτερα

Το μωρακι σου ειναι κοινωνικο!

ετσι κι η δικια μου,απο μικρη πηγαινε σ ολες τις αγκαλιες

και τωρα που μεγαλωσε,χαιρεταει πρωτη τα ξενα παιδακια που θα δει στο παρκο και γενικως ειναι ομιλιτικο και χαμογελαστο παιδι,

Βεβαια οπως ειπε και το mor@ki_K πιο πανω να εισαι μπροστα και σ οποιον κρινεις οτι δεν πρεπει να παει δεν θα παει!

Ετσι εκανα και κανω κι εγω σ οποιον πιστευω οτι δεν χρειαζεται να παει για τους χψ λογους θα την απομακρυνω διακριτικα.

Διαφημίσεις

Γεια σας!! ειναι νεο μελος αν και απο μηνες διαβαζω τις ενδιαφερουσες συζητησεις του forum. Με προβληματιζει εδω και 2 μηνες το εξης. Ο γιος μου ειναι 9 μηνων και παροτι τον εχω στην αποκλειστικη μου φροντιδα και δεν εχει συνηθισει την παρουσια πολλων ξενων, εν τουτοις μολις δει καποιον ξενο που του μιλησει γλυκα απλωνει τα χερακια του και θελει να παει στην αγκαλια του/της. Αυτο ειναι κατι που με ανησυχει ιδιαιτερα γιατι δεν θελω να αλλαζει συνεχεια αγκαλιες με ατομα που δεν ειναι της οικογενειας. Που πιστευετε οτι οφειλεται? Πως μπορω να του το κοψω?

Ακριβως ετσι και η δικια μου και δεν μου αρεσε ομολογουμενως καθολου. Εγω παω να αγκαλιασω οποιον ξενο δω? Οχι βεβαια. Πως να μου αρεσει να το κανει αυτο το παιδι μου. Και ειδικα οταν δεν τους ξερεις τους αλλους. Οταν εβλεπε ειδικα αντρες τους ζηταγε αγκαλια......:evil::evil: Δεν την πιεσα ουτε την τρομαξα. Απλα καποια στιγμη συνειδητοποιησε την διαφορα ξενο/δικο μου μετα τους 18 μηνες. Και πλεον δεν πλησιαζει αμα δεν ξερει καποιον. Ειναι πολυ επιφυλακτικη. Και εχει δημιουργησει και γουστα του ποιος της αρεσει απο αυτους που ξερει και ποιος οχι......:wink: Θα μεγαλωσει και θα δεις προσωπικοτητα να βγαινει. Τωρα ειναι πολυ νωρις ακομα για συμπερασματα......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....