Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΛΟΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

greygoose

Recommended Posts

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ, ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤAΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ?

Διαφημίσεις

Έχει πέσει στα χέρια μου μια κάρτα του "dream party" αλλά δεν ξέρω τπτ άλλο γι' αυτό. το τηλ. είναι 6979776737 και έχει και μια διεύθυνση όπου θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες!

www.dream-party.blogspot.com

Υγ. Τώρα το είδα... Αν πατήσεις πανω στο σύνδεσμο δε σε πάει, αν όμως το πληκτρολογήσεις εσύ, βγαίνει κανονικά η σελίδα!

Επεξεργάστηκαν by Iwanna
ΥΓ
jp0Lp3.pngA0Yxp3.png

Εγω βαφτιζω το μπεμπουλη μου 5/9.Και θα κανω παραλληλα και τα γενεθλια των δυο μεγαλυτερων παιδιων μου στη δεξιωση.Οποτε ηθελα κλοουν.Οι τιμες μετα απο πολυ ψαξιμο ηταν για 2 ωρες απο 80-200 ευρω.Τελικα εκλεισα μια που μου προτειναν απο το χωριο της Ειρηνης(εκει θα κανουμε τραπεζι) με 80 ευρω.Συνεργαζεται χρονια με αυτους.Αν δεν βιαζεσαι να την δοκιμασω και θα σου πω εντυπωσεις.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...