Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γαμπρός κατά λάθος σκοτώνει καλεσμένους του γάμου του!

user 584

Recommended Posts

Τρία μέλη απο τις οικογένειες κατά λάθος σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης σε γάμο στην Τουρκία όταν ο γαμπρός άρχισε να πυροβολεί με ένα AK-47.

Ο γαμπρός, Tevfik Altin, έχασε τον έλεγχο του πυροβόλου όπλου που κρατούσε με αποτέλεσμα να γαζώσει τους καλεσμένους με σφαίρες, να σκοτώσει τον πατέρα του και δύο θείους του και να τραυματίσει έξι ακόμα άτομα, σύμφωνα με το CNN Turk.

Το γεγονός έλαβε χώρα στο χωριό Akcagoze της νοτιοανατολικής Τουρκίας και ο γαμπρός συνελήφθη αμέσως μετά το γεγονός. Μεταξύ των τραυματιών είναι και τρεις ανήλικοι, ηλικίας 10, 12 και 16 χρονών.

Μια παράδοση για τον εορτασμό της χαράς τελικά βύθισε τις οικογένειες στο πένθος και έστειλε το γαμπρό στη φυλακή. Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί κατά καιρούς και στην Ελλάδα. Πότε επιτέλους ο κόσμος θα αποφασίσει ότι οι χαρές πρέπει να γιορτάζονται ειρηνικά? Τι παραπάνω χαρά ή γόητρο δίνει στον γαμπρό ή οποιοδήποτε άλλο καλεσμένο ο πυροβολισμός και η χρήση ενός όπλου?

Πηγή : http://provagamou.blogspot.com/2010/08/blog-post_12.html

Διαφημίσεις

Eιναι πολυ λυπηρο η χαρα (που ειναι ο γαμος) να καταληγει σε μια τετοια μεγαλη τραγωδια.....

Δυστυχως σε πολλα μερη της Ελλαδας εχουν αυτο το εθιμο ειδικα σε γαμους και εχουν γινει και εδω παρομοια δυστυχηματα.

Καποια στιγμη πριν ενα χρονο περιπου καλοκαιρακι πηγαμε επισκεψη σε ενα συγγενικο μας ζευγαρι το οποιο εμενε σε ενα χωριο εξω απο την Θεσσαλονικη. Ξαφνικα εκει που καθομαστε στο μπαλκονι ακουγεται ενας πυροβολισμος ρωταω τι ειναι αυτος ο θορυβος μου λενε με απαθεια πυροβολισμος σοκ εγω χαχαχα. Μετα απο λιγα δευτερολεπτα ξανα μπαμ ξανα και ξανα και ξανα. ΠΑνικοβλητη εγω περνω την μικρη και μπαινουμε μεσα στο σπιτι και λεω αν δεν τελειωσουν οι πυροβολισμοι εγω δεν βγαινω εξω. Το ζευγαρι αρχισε τοτε να γελαει εδω λεει αυτο συμβαινει συχνα. ΜΑλλον κανενας γαμος θα ειναι λενε. Σοκ εγω παλι.

ΚΑποια στιγμη αφου το "γλεντησανε" με τους πυροβολισμους και σταματησαν επιτελους ξαναβγαινω στο μπαλκονι δειλα δειλα βεβαια χααχαχ( η αληθεια ειναι οτι ειχα χ...στει πανω μου χααχαχαχαχ) και πιασαμε μια συζητηση και λεει η κοπελα και εγω οταν παντρευτηκα πριν φυγουμε απο το σπιτι ειπα στον πατερα μου να ριξει στο αερα δυο τρεις πυροβολισμους.. Ε πως νυφη ημουν να μην το μαθαινε ολο το χωριο"?????

ΜΑ χριστιανη μου υπαρχει και αλλος τροπος να το μαθει το χωριο παρε μια ντουντουκα και βγες να το διατυμπανισεις αλλα οχι να παιζεις με οπλα και τουφεκια..............

Αχ τα ειπα .................

λοιπον παρολο που εγω ειμαι απο κρητη που ειναι το κατεξοχιν κρητικο εθιμο οι μπαλωθιες=πυροβολισμου ειμαι εντελως κατα!!!! και ο λογος ειναι ακριβως αυτος επειδη εχουν γινει απειρα ατυχηματα με οπλα. λες και ειναι δυσκολο να γινει ατυχημα??? οταν ο αλλος εχει πιει ειναι δυνατον να ελεγξει τον εαυτο του? ετσι λοιπον απαγορευσα τα οπλα στον γαμο μου διαλεξα και σχετικο κεντρο που απαγορευε τους πυροβολισμους. βεβαια ο μπαμπας μου φροντισε να εχει προμηθευτει ενα ψευτικο που να μην σου πω περισσοτερη φασαρια απο αληθινο εκανε, ετσι για το εθιμο αλλα τουλαχιστον εκει δεν υπαρχει η επικινδυνοτητα του λαθους...

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

apricot καλά τα λες. Όντως στην Κρήτη είναι έθιμο αλλά αξίζει να διακινδυνεύσει κανείς στη χαρά του? Πλέον βέβαια δε νομίζω ότι υπάρχουν κέντρα για εκδηλώσεις που να επιτρέπουν τους πυροβολισμούς, όχι τουλάχιστον από τα οργανωμένα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...