Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

gianis

Recommended Posts

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το τι παίζεται στο Ηράκλειο Κρήτης από φωτογράφους θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το τι τιμές παίζουν και αν έχετε να μου υποδείξετε κάποιον που να είναι σωστός στη δουλιά του.....Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα πολύ εξεζητημένα πράγματα αλλά θα ήθελα τη συμβουλή σας σχετικά με όλη αυτή την ιστορία περί ψηφιακών άλμπουμ και διάφορων άλλων πραγμάτων που ανεβάζουν πολύ το κόστος.....εγώ είμαι πιο πολύ κλασσικός άνθρωπος και δεν μου αρέσουν πολύ οι μοντερνισμοί όμως θα ήθελα τη γνώμη σας τι αξίζει πραγματικά να γίνει ώστε αυτές οι φωτογραφίες να μείνουν όσο το δυνατόν πιο πολλά χρόνια χωρίς να υπόκεινται διάφορες φθορές κλπ.Θα ήθελα από την εμπειρία σας από Ηράκλειο Κρήτης αν μπορείτε να μου υποδείξετε κάποια μαγαζιά .....Μια κοπέλα από εδώ είχε πει ότι υπάρχει ένα μαγαζί στου Κοκκίνη χάνι το οποίο ήταν πάρα πολύ καλό στις τιμές διότι έλεγε ότι στο Ηράκλειο πάνω κάτω οι τιμές είναι οι ίδιες και σχετικά υψηλές....ισχύει αυτό?Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια εκ των προτέρων......

Διαφημίσεις

Γεια. Σου έστειλα μήνυμα.

Πάντως το παραμύθι που όλοι πουλάνε είνια ότι τα ψηφιακά άλμπουμ είναι αθάνατα. Ας γελάσω. Καλέ τι θα κάνεις με τα άλμπουμε και τις φωτογοραφίες.; Αν τα ανοιγοκλείσεις 100 φορές θα πάθουν κάτι;

Το φωτογράφο που σου σύστησα τον έχω ψάξει πολύ. Στη βάφτισηγ πήγα και είδα και άλλους οι οποίοι και πιο ακριβοί ήταν και πιο πρόχειρη δουλειά έκαναν. Εχω δει και άλμπουμ φίλων (ψηφιακά.... κατ΄εμέ πεταμένα λεφτά).

Πάντως αν δεν είσαι απο εδώ και θέλεις μια λίστα φωτογράφων για να κάνεις και εσύ μια έρευνα ευχαρίστως να σου πω.

Για πότε τον θέλετε;

Σου στέλνω νέω πμ με το τηλέφωνο του.

όσο για μακιγιέζ... εγώ πήρα τα καλυντικά και το επιχείρησα μόνη μου. Μια χαρά βγήκα. Αν η γυναίκα σου θέλει βοήθεια σε μακιγιάζ, ευχαρίστως να βοήθησω (εννοείται τσάμπα) αλλιώς αν ρωτήσει σε καταστήματα καλλυντικών έχουν να της προτείνουν.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια....σου έχω στείλει μήνυμα να μου πεις τη γνώμη σου δεν ξέρω αν το έχεις λάβει..... Πήγα και στον Μαρή τελικά και δεν μου φάνηκε πιο ακριβός από τους άλλους μάλλον αυτό ισχύει για τους γάμους.....αυτό που δε μου αρέσει είναι κάποια φωτογραφεία που λειτουργούν με διάφορους συνεργάτες οι οποίοι όμως δεν ξέρεις τι θα σου προκύψουν..εγώ ας πούμε θέλω να μου έρθει ο ίδιος που έχει κάποιο μαγαζί και όχι διάφοροι που δεν ξέρω τι είναι...επίσης θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει πού μπορώ στο Ηράκλειο να βρω άλμπουμ είτε ψηφιακά είτε αναλογικά που να μην τα πληρώσω ακριβά όπως συμβαίνει στα διάφορα φωτογραφεία αν δηλαδή υπάρχει κάποιο εργστήριο εδώ....ευχαριστώ πολύ και πάλι για τη βοήθεια

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα! Εγώ έκανα τη φωτογράφηση στο photo prestige στου Κοκκίνη! Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το άλμπουμ και το dvd! Είναι πολύ ωραία, έμεινα πολύ ευχαριστημένη...και απο οικονομικής απόψεως!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Στον γάμο μου έκανα αναλογικό και κόντεψαν να μου το καταστρέψουν οι θείες κλπ με το ξεφύλλισμα....δεν μπορείς να γίνεις αγενής και να τους πεις "Δεν σας το δείχνω...." γι'αυτό σκέφτομαι στην βάφτιση του γιου μου να κάνω ψηφιακό μπας και την γλιτώσει....κρίμα είναι να φύγουν ριζόχαρτα κλπ όπως το αλμπουμ του γαμου μου.....

Γι'αυτό ρωτάω βρε παιδιά....δηλαδή είναι τόσο χάλια το ψηφιακό ..... σορρυ που σας κουράζω....

τίποτα δεν είναι χάλια απλά κατά τη γνώμη μου είναι και ένα θέμα τιμής σε σχέση με αυτό που παίρνεις......για μένα στη σημερινή εποχή έχει μπλεχτεί το επάγγελμα του φωτογράφου με το επάγγελμα του γραφίστα.....εγώ δέχομαι να πληρώσω το φωτογράφο για το ταλέντο του να τραβάει σωστές φωτογραφίες.....το υπόλοιπο κομμάτι το γραφιστικό είναι άλλο κεφάλαιο το οποίο τείνει σήμερα να εξωσκελίσει την έννοια του φωτογράφου -καλλιτέχνη και εκεί είναι όλη η διαφωνία μου....εμένα το άλμπουμ του γάμου μου δεν έχει πάθει τίποτα και δεν έχει βγει παρά πολύ λίγες φορές από το μέρος που είναι....θα πρέπει λοιπόν να ρωτήσεις αν αξίζει να πληρώσεις αυτά τα λεφτά και αν το αποτέλεσμα που βλέπεις σε ικανοποιεί σε σχέση με τα λεφτά που θα δώσεις.....εγώ σου είπα σε ένα φωτογράφο κοιτάζω το πόσο καλός είναι στο να τραβάει την απλή φωτογραφία,απο κει και πέρα η επεξεργασία της όλης ιστορίας είναι άλλο κεφάλαιο.......για μένα ό,τι είναι της μόδας δεν είναι ούτε σώνει και καλά ποιοτικότερο ούτε και ομορφότερο....αλλά ο καθένας έχει τη δικιά του γνώμη......

• 4 months later...

Καλησπέρα :)

Κοριτσια βοηθεια θελω και εγω για οικονομικο φωτογραφο :)

οποια ξερει καποιον ας μου στειλει πμ με λεπτομερεις :)

Ειναι επειγωνννν!!!

Ευχαριστω :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

gianis εθιξες μεγαλο θεμα τωρα....και μου πατησες το κουμπι γιαυτο απανταω! εγω ειμαι γραφιστρια (μενω κ εγω ηρακλειο) και τσακωθηκα με το φωτογραφο μας, που ενω ειχαμε συμφωνησει να παρω υψηλη αναλυση τις φωτο για να κανω το αλμπουμ μονη μου, αφου ξερω τι θελω να κανω, τα ρετους μου τις συνθεσεις μου κ ολα αυτα, μετα το γαμο δεν ηθελε να μου τις δωσει οπως συμφωνησαμε αλλα επεμενε να παω εκει (εγκυος στον 7ο) να κατσω λεει πανω απο το κεφαλι τους να τους λεω τι να κανουνε για να γινει οπως θελω !Αλλη δουλεια δεν ειχα! Οι ετοιμες μακετες για μενα που μου εδειχναν στα δειγματα ηταν επιεικως απαραδεκτες, για μενα τουλαχιστον που εχω αισθηση των πραγματων. Φυσικα πηγε ο αντρας μου κ εγινε χαμος ...για να τις παρουμε αυτος πηρε 1 ευρω για καθε φωτογραφια (1200 φωτογραφιες) και ακομα νομιζει και περιμενει πως θα παω να μου κανει ντε και καλα ψηφιακα αλμπουμ και να του σκασω αλλο ενα χιλιαρικο!!!! αν ειναι δυνατον!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

• 7 months later...

Βαφτιζω τρομαρα μου στο Ηρακλειο ..

επισης σιχαινομε της φωτογραφιες για αγνωστο λογο ....

για ριξτε καμμια προταση για απλα πραγματα και νορμαλ τιμες ....

για αναλογικο αλπουμ φυσικα .

Καλια στα ορη αρχοντας παρα στον καμπο δουλος .

Νατονε θωρεις απο ψηλα ειναι δικος σου ουλος .

• 6 months later...

Επαναφέρω το θέμα, γιατί χρειάζομαι βοήθεια.

Με ενδιαφέρει φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση για δύο μυστήρια τον Ιούλιο (γάμος-βάφτιση) και μετά δεξίωση.

Πήγα στην έκθεση που έγινε στο εκθεσιακό κέντρο τώρα τον Μάρτη και και οι τιμές δεν πέφτουν κάτω από 1500?.

Με τα σημερινά δεδομένα μου φαίνονται πολύ ακριβές.

Αν έχει κάποιος κάποια πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.

Δεν με ενδιαφέρουν τα ψηφιακά άλμπουμς, θα προτιμούσα να πάρω όλο το υλικό και να το επεξεργαστώ εγώ φτιάχοντας όσα άλμπουμ θέλω με φωτογραφίες της επιλογής μου, αργότερα.

Με ενδιαφέρουν τα dvd της βιντεοσκόπησης και κυρίως των μυστηρίων.

Ευχαριστώ.

Όποιος θέλει πληροφορίες από προσφορές που πηρα στην έκθεση, ευχαρίστως.

a9X0p3.pngmrSbp3.png

αμα βρεις...θα ναι θαυμα. κι εμεις που το χαμε κανει αυτο με συμφωνια, μονο οι φωτο μας πηγαν χιλιαρικο χωρις αλμπουμ και τετοια, και δεν ηθελε και να μας τις δωσει τελικα ηθελε να του υπογραψουμε να κανουμε κι αλμπουμ!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...