Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η κακιά αδερφή του άντρα μου!!

annoula1987

Recommended Posts

Δεν έχω την θανάσιμη πεθερά αλλά έχω την θανάσιμη αδερφή του άντρα μου...Το θέμα έχει ως εξής: όταν πρωτογνώρισα την αδερφή του,δεν μου έκανε κάποια εντύπωση,ήμασταν 10 άτομα σε ένα τραπέζι και δεν μιλήσαμε και πολύ.Όταν ήρθα να μείνω με τον άντρα μου,το έπαιζε καλή και όταν πήγαινε για ψώνια,όλο και κάποιο δωράκι μου έφερνε...Όμως ό,τι κι αν έκανε,είχε πολύ υποκρισία...Κάτι που δεν μου άρεσε αλλά δεν έλεγα κάτι και φερόμουν ευγενικά.Να διευκρινίσω ότι η πεθερά μου δεν ζει και η κοπέλα είναι μαλωμένη με όλο της το σόι...Τελοσπάντων,είμαι από τους ανθρώπους που δεν δίνω σημασία σε λόγια άλλων,πριν καταλάβω ότι όντως κάτι δεν πάει καλά. Κάποια στιγμή άρχισα να παρατηρώ περίεργες καταστάσεις,όπως π.χ. να έρχεται ακατάλληλες ώρες και να χτυπάει το θυροτηλέφωνο δήθεν γιατί ξέχασε τα κλειδιά της και να μπουκάρει στο σπίτι χωρίς να την έχουμε καλέσει,να τσιμπάει από το φαγητό,να σχολιάζει τα πάντα.Πάλι δεν μίλησα...Όταν πια έμεινα έγκυος και το έμαθε,άρχισε να λέει στον άντρα μου ότι επίτηδες έμεινα έγκυος (πως γίνεται αυτό ρε παιδιά :shock: ) και ότι ήθελα να τον τυλίξω για να πάρω ελληνική υπηκοότητα (είμαι και αλλοδαπή βλέπετε) και ότι θα πάρω το παιδί και θα φύγω και κάτι τέτοιες χαζομαρούλες!Ο άντρας μου την έβαλε φυσικά στην θέση της και δεν έδωσε άλλη σημασία (είναι από τους ανθρώπους που δεν κρατάνε κακία).Μετά από όλο αυτό και ενώ είχα γίνει θηρίο με αυτά που άκουσα...Ξαφνικά πιάνει τον άντρα μου και του λέει ότι ακύρωσε μια βάφτιση που ήταν να κάνει και θα βαφτίσει το δικό μας παιδί!!!!:shock::shock::shock: Σοκ!!!Εντωμεταξύ ακόμα δεν έχει γεννηθεί το νινάκι μου αλλά έχει προσφερθεί ένας καλός μου φίλος να γίνει νονός και συμφωνήσαμε και οι δυο μας..'Οταν λοιπόν της το ανακοίνωσε αυτό,άρχισε τις υστερίες και τα δράματα και "ξένος άνθρωπος θα βαφτίσει το παιδί?" και τέτοια!!Τώρα άρχισε να το παίρνει απόφαση και της καρφώθηκε η ιδέα ότι θα το βαφτίσουν μαζί με τον φίλο μου το παιδί!!:shock: Εγώ εννοείται ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω μετά από όλα αυτά που έχω ακούσει να λέει για μένα,ο άντρας μου στεναχωριέται που κλαίγεται και το λέει παντού και δεν ξέρει τι να κάνει,την αφήνει στο περίμενε...Βοηθήστε με...πως να το διαχειριστώ το θέμα??Δεν θέλω να στεναχωριέται ο καλός μου αλλά δεν θέλω και μια τέτοια νονά για το μωρό μου!!!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

Για 'μενα οσο δεν μιλας ξεκαθαρα σε τετοιες καταστασεις, τοσο χειροτερα γινονται τα πραγματα...

Αργησα πολυ να το καταλαβω, αλλα αν απο την αρχη δεν πεις στον αλλο (ή εστω δειξεις) πως μεχρι εκει εισαι - απο 'δω και περα τα χωραφια ειναι δικα μου και δεν πατας αν θελεις να εχουμε καλα ξεμπερδεματα, τοτε θα φτασεις μια μερα να διεκδικεις ακομα και τα πιο αυτονοητα πραγματα.

Νομιζω πως ο αντρας σου ειναι εκεινος που πρεπει να τη βαλει στη θεση της και να της κανει μια ξεκαθαρη εξηγηση για να μην νομιζει πραγματα τα οποια δεν ισχυουν. Ξερω πως του ειναι δυσκολο (ειδικα αφου λες οτι εχει πεθανει η μαμα τους) αλλα πρεπει να καταλαβει πως δεν τιθεται θεμα επιλογης.. Εχετε την οικογενεια σας η οποια αποτελειται απο εκεινον, εσενα και -πρωτα ο Θεος- το μωρο σας.. Οτιδηποτε αλλο περισσευει..

Ορια... Η μαγικη λεξη ειναι ορια....

Δεν θα σου πω πως και τι γιατι μονο εσεις ξερετε πως θα χειριστειτε αυτη την κατασταση.. Απλα καλο θα ηταν να γινει, πριν γεννηθει το μωρο (για να μην καταληξεις κι εσυ σαν εμενα που προσπαθουσα να πεισω την πεθερα μου την ημερα που γεννησα οτι το παιδι ειναι οντως του γιου της.....)

Αυτα απο εμενα..

Κουραγιο και υπομονη! :D

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Για 'μενα οσο δεν μιλας ξεκαθαρα σε τετοιες καταστασεις, τοσο χειροτερα γινονται τα πραγματα...

Αργησα πολυ να το καταλαβω, αλλα αν απο την αρχη δεν πεις στον αλλο (ή εστω δειξεις) πως μεχρι εκει εισαι - απο 'δω και περα τα χωραφια ειναι δικα μου και δεν πατας αν θελεις να εχουμε καλα ξεμπερδεματα, τοτε θα φτασεις μια μερα να διεκδικεις ακομα και τα πιο αυτονοητα πραγματα.

Νομιζω πως ο αντρας σου ειναι εκεινος που πρεπει να τη βαλει στη θεση της και να της κανει μια ξεκαθαρη εξηγηση για να μην νομιζει πραγματα τα οποια δεν ισχυουν. Ξερω πως του ειναι δυσκολο (ειδικα αφου λες οτι εχει πεθανει η μαμα τους) αλλα πρεπει να καταλαβει πως δεν τιθεται θεμα επιλογης.. Εχετε την οικογενεια σας η οποια αποτελειται απο εκεινον, εσενα και -πρωτα ο Θεος- το μωρο σας.. Οτιδηποτε αλλο περισσευει..

Ορια... Η μαγικη λεξη ειναι ορια....

Δεν θα σου πω πως και τι γιατι μονο εσεις ξερετε πως θα χειριστειτε αυτη την κατασταση.. Απλα καλο θα ηταν να γινει, πριν γεννηθει το μωρο (για να μην καταληξεις κι εσυ σαν εμενα που προσπαθουσα να πεισω την πεθερα μου την ημερα που γεννησα οτι το παιδι ειναι οντως του γιου της.....)

Αυτα απο εμενα..

Κουραγιο και υπομονη! :D

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου...Όντως είναι λίγο δύσκολη η θέση του άντρα μου λόγω του χαμού της μητέρας τους που είναι σχετικά πρόσφατο...Την βάζει στην θέση της όταν πρέπει αλλά η κοπελιά δεν ξέρω πως την έχει δει και αρχίζει να χτυπάει εκεί που πονάει!!Κλαίει,το παίζει καημένο που δεν έχει κανέναν (ούτε σχέση,ούτε τον πατέρα της που τον έχει απομακρύνει):evil: Εγώ δεν μπορώ να τα βάλω μαζί της γιατί πραγματικά με βγάζει από τα ρούχα μου με την συμπεριφορά της και δεν σκοπεύω να κάνω κακό στο μωράκι μου.Ίσως φταίει το ότι μετά τον θάνατο της μητέρας τους,δεν είχαν κάποια σχέση κανείς από τους δύο και δέθηκαν ενώ εγώ η κακιά τους απομάκρυνα!!Θα μιλήσω και πάλι στον άντρα μου,μπας και βρούμε κάποια άκρη!!Κουράγιο και σε σένα με την πεθερά σου!!

συζητησε τωρα γιατι οσο περνα ο καιρος θα θεωρειται δεδομενη αυτη η συμπεριφορα της και θα δημιουργει ολο προβληματα.εξηγησε στον αντρα σου οτι δε μιλας για απομακρυνση αλλα για ορια.καλη τυχη!

children=world:D

happy children=better world:wink:

συζητησε τωρα γιατι οσο περνα ο καιρος θα θεωρειται δεδομενη αυτη η συμπεριφορα της και θα δημιουργει ολο προβληματα.εξηγησε στον αντρα σου οτι δε μιλας για απομακρυνση αλλα για ορια.καλη τυχη!

Σε ευχαριστώ!!Ελπίζω μόνο να μην παρεξηγηθώ...:?

Διαφημίσεις

γιατι να παρεξηγηθεις?εσυ μπαινεις στη ζωη της?μπουκαρεις στο σπιτι της απροειδοποιητα?οχι,αρα λοιπον δεν εχει το δικαιωμα να τα κανει.εγω με κατι βλακειες που εκανε η κουνιαδα μου ξεκαθαρησα απο χρονια.της ειπα μαλιστα πανω στο "πανηγυρι" που ειχε γινει:'μεχρι τωρα σε εβλεπα σαν αδερφη μου απο δω και στο εξης εισαι απλα η αδερφη του αντρα μου,υποχρεωτικη συγγενεια δηλαδη." ε απο τοτε εχουμε καλες τυπικες σχεσεις και εκει θα μεινουν. καλα να ειναι η κοπελα,αλλα στο σπιτι της και εγω στο δικο μου

children=world:D

happy children=better world:wink:

γιατι να παρεξηγηθεις?εσυ μπαινεις στη ζωη της?μπουκαρεις στο σπιτι της απροειδοποιητα?οχι,αρα λοιπον δεν εχει το δικαιωμα να τα κανει.εγω με κατι βλακειες που εκανε η κουνιαδα μου ξεκαθαρησα απο χρονια.της ειπα μαλιστα πανω στο "πανηγυρι" που ειχε γινει:'μεχρι τωρα σε εβλεπα σαν αδερφη μου απο δω και στο εξης εισαι απλα η αδερφη του αντρα μου,υποχρεωτικη συγγενεια δηλαδη." ε απο τοτε εχουμε καλες τυπικες σχεσεις και εκει θα μεινουν. καλα να ειναι η κοπελα,αλλα στο σπιτι της και εγω στο δικο μου

Χαχαχαχαχα!!Μ'αρεσε αυτό το υποχρεωτική συγγένεια!!!!!Να'σαι καλά που με έκανες και γέλασα!!!:lol:

καλη μου, λες και εγραψα ολα αυτα εγω!! και ξενη ειμαι και "υποχρεωτικη συγγενεια" εχω, χα χα.. με τη μονη και σημαντικη διαφορα οτι εχω και πεθερα!!! ασε!!! αλλα ο αντρας μου σπανια μιλαει, οποτε διαλεξα εγω τη σταση τη κυριλε, οτι και να μου λενε δεν μιλαω, αλλα κανω τα δικα μου!! μην σε προβλιματιζει η βαπτιση, απλα πες οτι στη χωρα σου δεν γινεται να βαπτιστει το παιδι απο δυο ατομα, και εφ'οσον κανονισατε με τον φιλο σου τωρα ειναι πια αργα... εγω κατι τετοια λεω να ξεκολλανε...

6iY7p3.png?cAMNhNbb

καλη μου, λες και εγραψα ολα αυτα εγω!! και ξενη ειμαι και "υποχρεωτικη συγγενεια" εχω, χα χα.. με τη μονη και σημαντικη διαφορα οτι εχω και πεθερα!!! ασε!!! αλλα ο αντρας μου σπανια μιλαει, οποτε διαλεξα εγω τη σταση τη κυριλε, οτι και να μου λενε δεν μιλαω, αλλα κανω τα δικα μου!! μην σε προβλιματιζει η βαπτιση, απλα πες οτι στη χωρα σου δεν γινεται να βαπτιστει το παιδι απο δυο ατομα, και εφ'οσον κανονισατε με τον φιλο σου τωρα ειναι πια αργα... εγω κατι τετοια λεω να ξεκολλανε...

Λες να πιάσει ε?Θα δω,κάτι θα κάνω!!Μένουμε και κοντά!Εγώ είμαι Χαΐδάρι!!

Άντε βρε Αννούλα μην της δίνεις σημασία, αν έχεις σύμμαχο τον άνδρα σου, τι σε νοιάζει; Αφού έχετε αποφασίσει από κοινού για τον νονό......τελείωσε. Κράτα μαζί της όσο πιο τυπικές σχέσεις μπορείς. Δεν διευκρινίζεις αν έχει οικογένεια. Διαφορετικά αν παντρευτεί και αυτή και κάνει παιδιά θα σας αφήσει ήσυχους και θα ασχολείται πιο πολύ με το σπίτι της.

Διαφημίσεις

Άντε βρε Αννούλα μην της δίνεις σημασία, αν έχεις σύμμαχο τον άνδρα σου, τι σε νοιάζει; Αφού έχετε αποφασίσει από κοινού για τον νονό......τελείωσε. Κράτα μαζί της όσο πιο τυπικές σχέσεις μπορείς. Δεν διευκρινίζεις αν έχει οικογένεια. Διαφορετικά αν παντρευτεί και αυτή και κάνει παιδιά θα σας αφήσει ήσυχους και θα ασχολείται πιο πολύ με το σπίτι της.

Είναι 30 χρονών,ψιλή,ξανθιά,όμορφη κοπέλα!Αλλά με την συμπεριφορά που έχει,ούτε σχέση δεν έχει!!!Σε αυτό ελπίζουμε,ότι δηλαδή θα βρει κάποιον και θα σταματήσει να ασχολείται!

Είναι 30 χρονών,ψιλή,ξανθιά,όμορφη κοπέλα!Αλλά με την συμπεριφορά που έχει,ούτε σχέση δεν έχει!!!Σε αυτό ελπίζουμε,ότι δηλαδή θα βρει κάποιον και θα σταματήσει να ασχολείται!

Α μοντελάκι λοιπόν....... βρείτε της κάποιον γρήγορα. Κάντε μια προσπάθεια, κανένα γνωστό, κανένα συνάδελφο, κανένα φίλο. Μόλις αρχίσουν τα πρώτα ραντεβού θα ξεχάσει και την βάπτιση. :mrgreen:

Α μοντελάκι λοιπόν....... βρείτε της κάποιον γρήγορα. Κάντε μια προσπάθεια, κανένα γνωστό, κανένα συνάδελφο, κανένα φίλο. Μόλις αρχίσουν τα πρώτα ραντεβού θα ξεχάσει και την βάφτιση. :mrgreen:

Δεν είναι εύκολο....Το προσπαθούμε πολύ καιρό,όλο το σόι αλλά δεν...Βλέπετε αυτή περιμένει τον ΤΕΛΕΙΟ!!Τόσα καλά παιδιά την περιτριγυρίζουν και αυτή τους έχει για καβάτζες!! :roll:

Δεν είναι εύκολο....Το προσπαθούμε πολύ καιρό,όλο το σόι αλλά δεν...Βλέπετε αυτή περιμένει τον ΤΕΛΕΙΟ!!Τόσα καλά παιδιά την περιτριγυρίζουν και αυτή τους έχει για καβάτζες!! :roll:

ωχ.....:roll:

Κατ'αρχάς συγχαρητήρια για τα ελληνικά σου..για αλλοδαπή(και όχι μόνο) γράφεις άριστα...η γνώμη μου είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να μιλάς ξεκάθαρα, ούτως ή αλλως σε συκοφαντεί....τί φοβάσαι μήπως δε σου ξαναμιλήσει??(καλύτερα μη σου πώ...). Τέτοιοι άνθρωποι δεν θέλουν τακτ, τα λες μια και καλή μη σε περνανε και για χαζή! Πιο παλιά και εγώ εκανα ότι δεν άκουγα/έβλεπα..και τί κατάλαβα?? Το θεωρούσαν και αδυναμια!!! Τώρα?? Μπαμ και κάτω! Και νιώθω και πολύ καλύτερα, και όσο και αν σου φανεί περίεργο...έχει αποτελέσματα!!!

Διαφημίσεις

Κατ'αρχάς συγχαρητήρια για τα ελληνικά σου..για αλλοδαπή(και όχι μόνο) γράφεις άριστα...η γνώμη μου είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να μιλάς ξεκάθαρα, ούτως ή αλλως σε συκοφαντεί....τί φοβάσαι μήπως δε σου ξαναμιλήσει??(καλύτερα μη σου πώ...). Τέτοιοι άνθρωποι δεν θέλουν τακτ, τα λες μια και καλή μη σε περνανε και για χαζή! Πιο παλιά και εγώ εκανα ότι δεν άκουγα/έβλεπα..και τί κατάλαβα?? Το θεωρούσαν και αδυναμια!!! Τώρα?? Μπαμ και κάτω! Και νιώθω και πολύ καλύτερα, και όσο και αν σου φανεί περίεργο...έχει αποτελέσματα!!!

Ευχαριστώ!!Πιο πολύ φοβάμαι μην στεναχωρήσω τον άντρα μου αν και ο ίδιος έχει καταλάβει,πόσο ενοχλητική άρχισε να γίνεται!!Και δεν είναι του χαρακτήρα μου να προκαλώ εντάσεις!Προσπαθώ μέσω του άντρα μου να την κάνω να καταλάβει ότι πλέον η οικογένεια του αδερφού της είμαι εγώ με το μωρό και πρέπει να κοιτάξει τη δική της ζωή!Ελπίζω να έχει αποτέλεσμα...Αλλιώς...θα χρησιμοποιήσω και τον κακό τρόπο!!:twisted:

Να σε ρωτησω κατι ΠΑΡΑ πολυ σημαντικο? Ο αντρας σου τι λεει για αυτο? Την θελει την αδερφη του νονα?

Όταν του το είπε,το πρώτο που της τόνισε είναι αυτά που είχε πει με το που έμεινα έγκυος!Σε μένα δεν μου είπε την γνώμη του...Απλά μου ανέφερε τι είπε και όταν εγώ το απέκλεισα με τη μία,δεν μίλησε ο καημένος...Απλά την επόμενη μέρα ήταν λίγο σκεφτικός και όταν ρώτησα τι συμβαίνει μου είπε ότι η αδερφή του στεναχωρήθηκε που έχουμε βρει νονό και μάλιστα "ξένο άνθρωπο" και του είπα δεν πειράζει,θα της περάσει!Απλά ταλαιπωρείται (και καλά) από κάποια προβλήματα υγείας (με τα οποία δεν ασχολείται γιατί θέλει τα λεφτά για διακοπές??:roll: ) και δεν θέλει να της τα χώσει τώρα...Τι να πω....

Όταν του το είπε,το πρώτο που της τόνισε είναι αυτά που είχε πει με το που έμεινα έγκυος!Σε μένα δεν μου είπε την γνώμη του...Απλά μου ανέφερε τι είπε και όταν εγώ το απέκλεισα με τη μία,δεν μίλησε ο καημένος...Απλά την επόμενη μέρα ήταν λίγο σκεφτικός και όταν ρώτησα τι συμβαίνει μου είπε ότι η αδερφή του στεναχωρήθηκε που έχουμε βρει νονό και μάλιστα "ξένο άνθρωπο" και του είπα δεν πειράζει,θα της περάσει!Απλά ταλαιπωρείται (και καλά) από κάποια προβλήματα υγείας (με τα οποία δεν ασχολείται γιατί θέλει τα λεφτά για διακοπές??:roll: ) και δεν θέλει να της τα χώσει τώρα...Τι να πω....

Αρα δεν την θελει επειδη δεν την θες εσυ? ή δεν την θελει απο μονος του? Ρωταω γιατι ειναι πολυ σημαντικο. Ειναι κατι που εσυ κανονικα ΔΕΝ πρεπει να ανακατευτεις καθολου και ουτε να βγεις μπροστα και να μιλησεις. Δεν ειναι σωστο. Αν εινια καποιος να το πει το οχι ειναι ο αντρας σου. Και εκει ειναι το θεμα. Αυτος θελει να το πει το οχι, ή ψιλοψαχνεται? Ειναι λεπτες ισσοροπιες αυτες να ξερεις. Μπορει σε σενα να εχει το ελευθερο να βριζει μανα και αδερφη αλλα αυτο δεν σημαινει αυτοματα οτι μπορεις να το κανεις και εσυ. αααασχετα τι λαμακιες σου εχει κανει εκεινη. Πολυ συχνο φαινομενο με τους αντρες μας αυτο. Επισης οταν μιλας ασχημα για μανα και αδερφη σε σενα μπορει να μην λεει πολλα αλλα μεσα του τρωγεται......παθουσα και εγω ξερω τι λεω. Εγω λεω μακρια εσυ απο το θεμα. Εκεινος μπροστα εδω. ΜΟΝΟ.....εγω θα του ελεγα ευγενικα 'Το ξερεις οτι με ενοχλησε αυτο που ειπε η αδερφη σου αλλα αν εσυ την θες πραγματικα το αφηνω σε εσενα. Δικια σου αδερφη ειναι, κανονισε τα' ......εγω ετσι κανω. Δεν ανακατευομαι καθολου. Ξερεις πισωγυριζουν αυτα.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Αρα δεν την θελει επειδη δεν την θες εσυ? ή δεν την θελει απο μονος του? Ρωταω γιατι ειναι πολυ σημαντικο. Ειναι κατι που εσυ κανονικα ΔΕΝ πρεπει να ανακατευτεις καθολου και ουτε να βγεις μπροστα και να μιλησεις. Δεν ειναι σωστο. Αν εινια καποιος να το πει το οχι ειναι ο αντρας σου. Και εκει ειναι το θεμα. Αυτος θελει να το πει το οχι, ή ψιλοψαχνεται? Ειναι λεπτες ισσοροπιες αυτες να ξερεις. Μπορει σε σενα να εχει το ελευθερο να βριζει μανα και αδερφη αλλα αυτο δεν σημαινει αυτοματα οτι μπορεις να το κανεις και εσυ. αααασχετα τι λαμακιες σου εχει κανει εκεινη. Πολυ συχνο φαινομενο με τους αντρες μας αυτο. εγω λεω μακρια εσυ. Εκεινος μπροστα εδω. ΜΟΝΟ.....

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι σκέφτεται πάνω σε αυτό...Από όσο καταλαβαίνω,δεν τον απασχολεί και τόσο...Θα τον ψαρέψω να δω πάντως!Κι εγώ είμαι της άποψης να μην βρίζω μπροστά του δικά του άτομα και απλά προσπαθώ να τον κάνω να καταλάβει και τη δικιά μου θέση...

Αννούλα περαστικά.

Η κοπέλα δεν θα σας αφήσει ήσυχους παρά μόνο αν της βρείτε (ή αν βρει) γκόμενο στα μέτρα που θέλει (συγνώμη για τη χοντράδα της έκφρασης). Στο μεταξύ απλά ανταγωνίζεται εσένα.

Κούκλα αν άλλαζα σε αυτά που γράφεις το είδος της συγγένειας θα έλεγα ότι σε πολλά σημεία μοιάζει με αυτά που βιώνω εγώ. Ακόμα και η στάση του άντρα σου μοιάζει με τη στάση του δικού μου.

Το μόνο κακό είναι ότι αν βρω κάποιον καλό γαμπρό (γιατρό και άνω) δεν θα μπορω να στον στείλω γιατί έχω να τακτοποιήσω δικές μας εκκρεμότητες!

Περαστικά λοιπόν και υπομονή!!!!

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι σκέφτεται πάνω σε αυτό...Από όσο καταλαβαίνω,δεν τον απασχολεί και τόσο...Θα τον ψαρέψω να δω πάντως!Κι εγώ είμαι της άποψης να μην βρίζω μπροστά του δικά του άτομα και απλά προσπαθώ να τον κάνω να καταλάβει και τη δικιά μου θέση...

Πιστευω καταλαβαινει την θεση σου γιαυτο ειναι μπουρδουκλωμενος. Δωστου αερα να το ξεκαθαρισει. Εσυ κρατας την θεση του 'με ενοχλει ο τροπος της απεναντι μου' και στο τελος τον αφηνεις να βγει αυτος μπορστα. Δικη του ευθυνη.....:wink:

Α ψιτ και να μην ξεχασω. ΔΕΝ παιζει το δεν με απασχολει και τοσο καρδια μου. Θα του πεις να σε απασχολει γιατι ΕΣΥ θα μιλησεις. Δεν βγαζουμε την ουρα μας απεξω.....

Αρα δεν την θελει επειδη δεν την θες εσυ? ή δεν την θελει απο μονος του? Ρωταω γιατι ειναι πολυ σημαντικο. Ειναι κατι που εσυ κανονικα ΔΕΝ πρεπει να ανακατευτεις καθολου και ουτε να βγεις μπροστα και να μιλησεις. Δεν ειναι σωστο. Αν εινια καποιος να το πει το οχι ειναι ο αντρας σου.

Με συγχωρείς που επεμβαίνω αλλά είναι κάτι που εκείνη κανονικά ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσει γιατί αφορά το παιδί ΤΗΣ, μπορέι να είναι αδερφή του αλλα για το ποιός θα βαφτίσει το παιδί της (και του βεβαίως, βεβαίως) έχει λόγο και μεγάλο μάλιστα!!!!

Αννούλα περαστικά.

Η κοπέλα δεν θα σας αφήσει ήσυχους παρά μόνο αν της βρείτε (ή αν βρει) γκόμενο στα μέτρα που θέλει (συγνώμη για τη χοντράδα της έκφρασης). Στο μεταξύ απλά ανταγωνίζεται εσένα.

Κούκλα αν άλλαζα σε αυτά που γράφεις το είδος της συγγένειας θα έλεγα ότι σε πολλά σημεία μοιάζει με αυτά που βιώνω εγώ. Ακόμα και η στάση του άντρα σου μοιάζει με τη στάση του δικού μου.

Το μόνο κακό είναι ότι αν βρω κάποιον καλό γαμπρό (γιατρό και άνω) δεν θα μπορω να στον στείλω γιατί έχω να τακτοποιήσω δικές μας εκκρεμότητες!

Περαστικά λοιπόν και υπομονή!!!!

Ευχαριστώ!!Περαστικά και στις δυο μας λοιπόν....:)

Με συγχωρείς που επεμβαίνω αλλά είναι κάτι που εκείνη κανονικά ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσει γιατί αφορά το παιδί ΤΗΣ, μπορέι να είναι αδερφή του αλλα για το ποιός θα βαφτίσει το παιδί της (και του βεβαίως, βεβαίως) έχει λόγο και μεγάλο μάλιστα!!!!

Το παιδι ΤΟΥΣ....δεν το εκανε μονη της φιλη μου. Αν θελει να το κανει θα το κανει μεσα απο τον αντρα της (για μενα) σεβομενη εκεινον και του τι θελει και εκεινος. Το ρωτησαμε αυτο? Εγω το ρωτησα. Δεν το εχει μονη της το παιδι. Μαζι αποφασιζουν. Και απο οτι μας ειπε το παλικαρι παιζει και ετσι και γιουβετσι. Δεν του καλαρεσει να μην βαλουν την αδερφη για νονα. Οποτε φρενο εδω. Γιατι αν η κοπελα βγει αερα πατερα μπροστα με το ετσι θελω και δικο μου το παιδι μην της πισωγυρισει απο τον ιδιο της τον αντρα καποια στιγμη. Ξερω τι λεω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...