Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βοηθηστε με σε κατι...

Recommended Posts

βρε κοριτσια εγω με το ιντερνρτ την μονη σχεση που εχω ειναι με το Parents και γενικως δεν ειμαι της τεχνολογιας...

ερχεται μια γειτονισα και μπαινει στο zoo.gr και μου λεει οτι για να μπει εκει χρειαζεται το κινητο μου...

γιατι ?χρεωνει δηλ το δικο μου κινητο?παιρνει λεει coins απο εκει..

τι ειναι αυτα?θα ερθει ο λογαριασμοας και θα τρελλαθω?

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια εγω με το ιντερνρτ την μονη σχεση που εχω ειναι με το Parents και γενικως δεν ειμαι της τεχνολογιας...

ερχεται μια γειτονισα και μπαινει στο zoo.gr και μου λεει οτι για να μπει εκει χρειαζεται το κινητο μου...

αν και δεν ειμαι ειδημων σε θεματα τεχνολογιας εγω γραφτηκα δωρεαν χωρις να δωσω ουτε κινητο ουτε τιποτα μονο username φυσικα για να κανω λογαριασμο.. προσεξε λιγο το θεμα με τον αριθμο του τηλ σου.. ρωτα και κανεναν που να ξερει πιο πολλα..

Μερικές υπηρεσίες του είναι συνδρομητικές, τις πληρώνεις με zoo coins τα οποία τα αγοράζεις χρεώνοντας καποιον λογαριασμό κινητού

There is no patch for human stupidity.

το χειροτερο απο ολ αειναι οτι επειδη δεν ξερω τι γινετε μου λεει αυτη οτι δεν χρεωνετε το τηλεφωνο αλλα τι το θελουν???

ουτε και εγω πολυκατεχω αλλα το κινητο μου δεν θα της το εδινα.ελπιζω να σε βοηθησει καλυτερα καποια κοπελα που να ξερει.

Διαφημίσεις

Μερικές υπηρεσίες του είναι συνδρομητικές, τις πληρώνεις με zoo coins τα οποία τα αγοράζεις χρεώνοντας καποιον λογαριασμό κινητού

ααααααα γιαυτο το θελει το κινητο μου???ας βαλει το δικο της..μου λεει οτι ειναι με καρτα γιαυτο δεν το βαζει..

Ναι πράγματι, σε καρτοκινητό δεν μπορεί να γίνει χρέωση, μόνο σε λογαριασμό γιατί η χρέωση γίνεται μέσω της εταιρίας κινητής. Σε καμία περίπτωση μην της το δώσεις εκτός άμα θέλεις να χρεώνεσαι για να δει αυτή την ημίγυμνη φώτο του Sakis_1244

There is no patch for human stupidity.

καλα αυτη η σελιδα που μπαινει ειναι απο τις πιο ανωμαλες!οι μισοι εκει μεσα ειναι παιδοφιλοι κ οι αλλοι μισοι ανωμαλοι!μη της το ξαναεπιτρεψεις!ασε που θα σου ερθει κ κανενα φιρμανι στο κινητο!!!

Κοριτσάκι μου χρεώνεσε και αρκετά μάλιστα...Εϊναι μια εναλλακτική αντι να δώσεις πιστωτική....Θα σου ξεκάνει την κάρτα ή το παγιο!!!

Μόνο παιδόφιλοι είναι εκει μέσα???? Μόνο σέξ σεξ σεξ σεξ είναι. Επικύνδινοι είναι άρρωστοι είναι..Μακριαααααααααα!!!!

Πολύ πονήρο η γειτόνισσα σου !!!

πες της οτι δε προκειται να ξανα ακουμπησει τον υπολογιστη σου:evil::evil::evil:αντε γιατι πολυ τα εχω παρει!κανενα πιο ανωμαλο αρρωστο σαιτ δε βρηκ ε?εγω πριν 3 χρονια μπηκα πρωτη φορα κ δε το ηξερα τι ρολο βαραει κ σε 5 λεπτα μου την επεσαν 10 ανωμαλοι για σαιμπερ σεξ!με το π... στο χερι καθονται σου λεω!καλα για τη χρεωση δε το συζητω!οντως πολυ πονηρω κ πολυ κακιστρω!

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια πραγματικά εκπλήσσομαι με αυτά που γράφετε!!! Έμπαινα για πολύ καιρό στο zoo αλλά ποτέ δεν αντιμετώπισα προβλήματα σαν αυτά που αναφέρετε...Βέβαια ποτέ δε χρησιμοποιώ κάμερες κτλ. και έμπαινα πάντα για να παίξω, μάλιστα πολλές φορές παίζαμε μαζί με τον άντρα μου στα τουρνουά που γίνονατι κάθε Κυριακή. Είχα δει και τους δημιουργούς της σελίδας μια φορά σε μια εκπομπή για το ίντερνετ που έχει στην ΕΤ1 ή στο ΝΕΤ...δε θυμάμαι...Πραγματικά εκπλήσσομαι...

5054526de0.png[/url]

εγω παντως δε ξαναμπηκα απο τοτε εκτος απο μια φορα με μια φιλη μου ειχαμε μπει επιτηδες με το ονομα μαρια13 κ μας την επεσαν καμια 20 ανωμαλοι που νομιζαν οτι ειμαστε ενα 13χρονο!καλα το τι ελεγαν σε ενα υποτιθεμενο ανηλικο αφηστετο:evil: το σιχαθηκα απο τοτε

μα τι να σας πω.με την ιδια λογικη ομως αυτη μπορει να βαλει οποιο κινητο θελει..πως γινετε ο ελεγχος?α δεν ειμαι και της τεχνολογιας και θα της πω νετα σκετα οτι χρειαζομαι τον υπολογιστη για να γραφω κειμενα για την δουλεια μου και να τελειωνει το θεμα...εξαλλος εγινε ο αντρας μου..

Να βαλει το δικο της κινητο. Το δικο σου τι το θελει?

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

μα τι να σας πω.με την ιδια λογικη ομως αυτη μπορει να βαλει οποιο κινητο θελει..πως γινετε ο ελεγχος?α δεν ειμαι και της τεχνολογιας και θα της πω νετα σκετα οτι χρειαζομαι τον υπολογιστη για να γραφω κειμενα για την δουλεια μου και να τελειωνει το θεμα...εξαλλος εγινε ο αντρας μου..

Ερχεται μηνυμα επιβεβαιωσης δεν μπορει να κανει κατι αν δεν απαντησεις εσυ. Τι λαμακω ειναι αυτη ωρε?:confused::confused::confused:

Ερχεται μηνυμα επιβεβαιωσης δεν μπορει να κανει κατι αν δεν απαντησεις εσυ. Τι λαμακω ειναι αυτη ωρε?:confused::confused::confused:

φιλεναδα απο το χαραμα κ εσεις?κ εμεις τα ιδια:rolleyes:ουφ ουτε σε στανη να δουλευαμε πια!παω να ετοιμασω τη μεγαλη για τον παιδικο!

οφ τοπικ!:mrgreen:

φιλεναδα απο το χαραμα κ εσεις?κ εμεις τα ιδια:rolleyes:ουφ ουτε σε στανη να δουλευαμε πια!παω να ετοιμασω τη μεγαλη για τον παιδικο!

οφ τοπικ!:mrgreen:

Αστα κοριτσι, δεν εχω σταυρωσει πανω απο 6ωρο εδω και τρεις μερες......:-( εσυ εχεις και την κοιλια!

• 2 weeks later...

ΛΟΙΠΟΝ...ΣΤΟ ZOO ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ COINS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ..Κ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙΣ SMS Κ ΣΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΦΥΣΙΚΑ..ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ''3D WORLD'' ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ 1,67ΕΥΡΩ...ΑΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΖΟΟ ΤΟΤΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...Κ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ 'Η ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ..ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ..!!ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ USERNAME,TO PASSWORD Κ ΜΠΑΙΝΕΙΣ...

πες της οτι δε προκειται να ξανα ακουμπησει τον υπολογιστη σου:evil::evil::evil:αντε γιατι πολυ τα εχω παρει!κανενα πιο ανωμαλο αρρωστο σαιτ δε βρηκ ε?εγω πριν 3 χρονια μπηκα πρωτη φορα κ δε το ηξερα τι ρολο βαραει κ σε 5 λεπτα μου την επεσαν 10 ανωμαλοι για σαιμπερ σεξ!με το π... στο χερι καθονται σου λεω!καλα για τη χρεωση δε το συζητω!οντως πολυ πονηρω κ πολυ κακιστρω!

ΑΝ ΜΠΕΙΣ CHAT ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΧΑΟΣ..!!!ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ...ΑΠΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ Κ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ CHAT ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ..

καλα αυτη η σελιδα που μπαινει ειναι απο τις πιο ανωμαλες!οι μισοι εκει μεσα ειναι παιδοφιλοι κ οι αλλοι μισοι ανωμαλοι!μη της το ξαναεπιτρεψεις!ασε που θα σου ερθει κ κανενα φιρμανι στο κινητο!!!

Συμφωνώ απόλυτα.Αν θέλει κανείς να μπει εκεί για σοβαρή κουβέντα , δεν προκειτε να βρει.Και ας το ξεκαθαρήσεις από την αρχή.

Και οι γυναίκες ακόμα σου την πεφτουνε , αλλά ποιό ρομαντικά...Μου έχει τύχει περίπτωση.

Αλλά για να περνάς τις ώρες που βαριέσαι και να δεις ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ,και μετά βέβαια να λυπάσαι και να λες , τόσα νέα παιδιά με τέτοιες φαντασιώσεις τι να πω...

Σιχάθηκα.

Τώρα χρεώνουν κιόλας??Δεν το ήξερα .

Τα παιχνίδια τους είναι καλά πάντως.