Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Που μπορώ να βρω κρεβάτι χωρίς καρκινογόνες ουσίες;;

Recommended Posts

Γεια σας. Ψάχνω να αγοράσω κρεβάτι, αλλα όλα όσα έχω δει και είναι σε λογικές τιμές, έχουν κάποιες καρκινογόνες ουσίες (μελαμίνες, Mdf, κτλ). Μήπως ξέρετε κάποια καταστήματα που έχουν έπιπλα οικολογικά ή τουλάχιστον με υλικά τα οποία δεν είναι καρκινογόνα;

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μπεμπούλα10!

Εγώ το δικό μου κρεβάτι το αγόρασα πριν 3 χρόνια από την Coco-Mat (http://www.coco-mat.com/site/el/materials). Βέβαια οι τιμές είναι τσιμπημένες, αλλά κάνε μια βόλτα να δεις αν λόγω εποχής κ κρίσης, έχουν πέσει καθόλου!

Σας ευχαριστώ για τα links, αλλά το ένα έχει μόνο παιδικά έπιπλα (ψάνω διπλό κρεβάτι) και το άλλο έχει μόνο 4 σχέδια αλλα δυστυχώς δεν είναι κάτι κοντά στο σχέδιο που ψάχνω. :-(

Πλεον υπαρχει ευρωπαικος κανονισμος για την περιεκτηκοτητα φορμαδευλδης στα ξυλα.

ΦΕΚ 746/Β -22-04-2009.

Ευρωπαικος κανονισμος Νο.339/93.

"η περιεχομενη σε αυτα φορμαδευλδη ειναι στην επιτρεπτη κλαση Ε1 η και μικροτερης αυτης"

Εαν δεν υπαρχει αυτος ο κανονισμος δεν μπορουν να εισαγουν κανενα προιον ξυλειας.

Διαφημίσεις

Γεια σας. Ψάχνω να αγοράσω κρεβάτι, αλλα όλα όσα έχω δει και είναι σε λογικές τιμές, έχουν κάποιες καρκινογόνες ουσίες (μελαμίνες, Mdf, κτλ). Μήπως ξέρετε κάποια καταστήματα που έχουν έπιπλα οικολογικά ή τουλάχιστον με υλικά τα οποία δεν είναι καρκινογόνα;

μηπως αν το εφτιαχνες σε καποιον ξυλουργο,οποτε θα διαλεγες εσυ τοσχεδιο,το ξυλο και τα χρωματα.Βεβαια θα σου εβγαινε αρκετα βαρυ και ακριβο αλλα θα ηταν οπως το θες!!!

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα για παραγγελία, οπότε πρέπει να βρω κάτι σε καλή τιμή.

Επειδή θα ήθελα να προλάβω τις εκπτώσεις, αν κάποιος/κάποια έχει να μου προτείνει που θα μπρορούσα να βρω αυτό που ψάχνω, θα το εκτιμούσα πολύ.

• 2 months later...
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα για παραγγελία, οπότε πρέπει να βρω κάτι σε καλή τιμή.

Επειδή θα ήθελα να προλάβω τις εκπτώσεις, αν κάποιος/κάποια έχει να μου προτείνει που θα μπρορούσα να βρω αυτό που ψάχνω, θα το εκτιμούσα πολύ.

Δεν ξέρω από που είσαι, αλλά αν πας σε μαγαζί φτιαξτο μόνος σου, μπορεί και να βρεις σε οικονομική τιμή κρεβάτι όπως το θέλεις, και πιθανόν να σου το φτιάξουν αυτοί ουσιαστικά και εσύ απλώς να το δέσεις, τίποτα παραπάνω.

http://www.cilek-kidsrooms.gr

ego πηρα τον γιο μου κρεβατι απο εκει!!! ηξερα την μαρκα απο γερμανια που εμενα.και δεν ειναι καρκινογονα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...