Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μαγαζί για βάπτιση στη Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλό για βάπτιση στη Θεσσαλονικη?Δεν θέλουμε ταβέρνα ούτε κάτι πολύ επίσημο και πολύ ακριβό.Γύρω στα 15 με 20 ευρώ το άτομο δεν μπορούμε να βρούμε κατί καλό?Ο μπεμπούλης μας βαπτίζεται στις 8 Ιουνίου!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλό για βάπτιση στη Θεσσαλονικη?Δεν θέλουμε ταβέρνα ούτε κάτι πολύ επίσημο και πολύ ακριβό.Γύρω στα 15 με 20 ευρώ το άτομο δεν μπορούμε να βρούμε κατί καλό?Ο μπεμπούλης μας βαπτίζεται στις 8 Ιουνίου!

καλημερα εμεις βαφτιζουμε στις 4 Μαιου και κλεισαμε στο GRANDE SALLE στον δρομο για μελισσοχωρι.

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png

Εμεις βαπτιζουμε τη μικρη ιουλιο και μαλλον θα κλεισουμε το Λυχνος ,αν.Θεσσαλονικη.Δεν εχω παει ποτε,παντως μου ειπαν οτι εχει καλο φαγητο.Θα ειμαστε γυρω στα 40 ατομα.Οι τιμες ειναι απο 16/18 ευρω.Εχει παει εκει καμια σας,για καποια γνωμη παραπανω;Eυχαριστω!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!Τελικα εμεις θα κανουμε τη βαφτιση Νεους Επιβατες και το τραπεζι σ'ενα μαγαζι απο αυτα που ειναι στη θαλασσα μπροστά.Αriana ο Λυχνος ειναι στη γειτονια μου και εχω ακουσει τα καλυτερα.Εγω δεν ρωτησα εκει γιατι μου ειπαν οτι κανει ανακαινιση.Παντως μου εχουν πει πολυ καλα πραγματα.Εχει και εξωτερικο χωρο που ειναι πολυ ωραιος!

Εμεις κλεισαμε στο χωριο της Ειρηνης, στο ταβερνακι,εξω φυσικα. Ειμαστε λιγα ατομα 50-60 και εκει νομιζω ειναι οτι πρεπει. Θα οργανωσουν κ τον κλοουν που ζητησαμε κ θα διαμορφωσουνε καποιο χωρο για να παιξουν μαζι του τα παιδια.

Θα εχει κ ζωντανη μουσικουλα, 2 οργανα, κ στολισμο με μπαλονια κ τραπεζακια ροτοντες που μ'αρεσουν πολυ. Θα ειναι κ τα γενεθλια της οποτε θα σβησουμε εκει κ το πρωτο μας κερακι

Εκει καναμε κ του γιου μου την βαπτιση, επισης στα γενεθια του, 20 Ιουνιου, κ ηταν πολυ ωραια.

Εχεις να επιλεξεις αναμεσα απο 2 μενου 18E ή 19Ε με τα ποτα κ αναψυκτικα απεριοριστα.

.png.png[/url]

Διαφημίσεις

ΩΧ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΕΞΩ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150 ΑΤΟΜΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΚΕΙ,ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕ ΑΡΚΕΤΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΑΝΤΩΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΚΟΣΜΟ...

γεια σας κοριτσια!Τελικα εμεις θα κανουμε τη βαφτιση Νεους Επιβατες και το τραπεζι σ'ενα μαγαζι απο αυτα που ειναι στη θαλασσα μπροστά!

oι τιμές στους Ν. Επιβάτες πως είναι?

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ 13 ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΟΤΑ,ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 15 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟ!ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ,ΑΚΟΥΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

an1cAb70akF0010NTU1OTQ2ZHwyODIyMTk3ZGF8VG8gYWdvcmFraSBtYXMgZWluYWk.gif