Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ατμοσίδερο... .πιο;

anais

Recommended Posts

Κορίτσια, θέλω να πάρω σίδερο. Ήθελα να πάρω πρέσα αλλα άκουσα πως δεν είναι και το καλύτερο. Έχετε να μου προτείνετε κάτι σε ατμοσίδερο η σύστημα σιδερώματος ...

Εσείς τι χρησιμοποιείτε; Θέλω κάτι που να σιδερώνει μόνο του αν γίνεται... .χα χα χα...

.png.png<a

Διαφημίσεις

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?2566

δεν υπάρχει καλύτερο μικρό βολικό απλά υπέροχο σιδερώνεις σε 20 λεπτά πλυντήρια πάρα πολύ καλό

.....

Εγώ σιδερώνω με την stirella no problem, έχει αφαιρούμενο δοχείο και γεμίζει όποτε θες χωρίς βαλβίδα και χωρίς καθυστέρηση:D

Έχει όμως ένα μεγάλο μειονέκτημα....είναι πανάκριβη:| αλλά τα αξίζει τα λεφτά της...εγώ σώθηκα. Είναι πάρα πολύ δυνατή και δεν χρειάζεται αποσταγμένο νερό απλά βρύσης:D σε μία ωρίτσα σιδερώνω μια στοίβα ίσα με το μπόι μου:P

Eγω να πω την αληθεια εχω και πρεσα και συστημα σιδερωματος αλλα σαν την πρεσσα για μενα δεν υπαρχει τιποτα παντως επειδη πριν την αγορασω ειχα stirella για μενα ειχε πολυ καλο αποτελεσμα και αυτη!!!!!!!!!!!!!

Εχω χαλάσει μια stirella και ενα eyro pro.....και πριν απο 6 μηνες αγόρασα το πρεσοσίδερο της tefal....λίγο ακριβο αλλά είμαι ευχαρστημένη γιατί εχει συλλέκτη αλάτων και είναι ετοιμο στο λεπτό να σιδερώσεις και ξαναγεμιζει με νερο βρύσης χωρις να χρειαστει να περιμένεις να κρυώσει....τωρα για την διάρκεια ζωήσ του δεν ξερω......αν σκεφτειται πως σιδερώνω μέρα παρα μερα .......ολά καποτε χαλάνε....

Διαφημίσεις

Εχω χαλάσει μια stirella και ενα eyro pro.....και πριν απο 6 μηνες αγόρασα το πρεσοσίδερο της tefal....λίγο ακριβο αλλά είμαι ευχαρστημένη γιατί εχει συλλέκτη αλάτων και είναι ετοιμο στο λεπτό να σιδερώσεις και ξαναγεμιζει με νερο βρύσης χωρις να χρειαστει να περιμένεις να κρυώσει....τωρα για την διάρκεια ζωήσ του δεν ξερω......αν σκεφτειται πως σιδερώνω μέρα παρα μερα .......ολά καποτε χαλάνε....

Κι εγώ αυτό έχω.. πολύ καλο..

Εμένα να χαλάσει απ'την πολλή χρήση χλωμό το βλέπω :lol:

Nothing you would take... Everything you gave...

κλαρα μου το εχω 2 χρονια...προς το παρον ειναι σκυλι!

εχω αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=47451 αν μιλαμε για το ιδιο!

ειναι πολυ καλο, γρηγορο, φευγουν τα ρουχα πολυ ευκολα!

η μαμα μου εχει αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10054151 και νομιζω οτι το κερδιζει στα σημεια το τεφαλ μου...:twisted::twisted::twisted:

κλαρα μου το εχω 2 χρονια...προς το παρον ειναι σκυλι!

εχω αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=47451 αν μιλαμε για το ιδιο!

ειναι πολυ καλο, γρηγορο, φευγουν τα ρουχα πολυ ευκολα!

η μαμα μου εχει αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10054151 και νομιζω οτι το κερδιζει στα σημεια το τεφαλ μου...:twisted::twisted::twisted:

Ναι αυτό είναι.....εγω το αγόρασα 340 ευρω.....απο τα exrert και με τά ενα μήνα το ιδιο το πηρα δωρο στην κουμπάρα μου για την βάπτιση του γιού μου απο τον Κορασιδη 319 ευρω.....και αυτή ειναι πολύ ευχαριστημένη......αλλά το όνειρό μου έιναι να εφευρεθει καποια στιγμη ενα μηχάνημα που να σου βγαζει τα ρουχα ετοιμα σιδερωμένα......!!!!

Θα μπορέσω αραγε να ζησω ποτέ αυτή την εμπειρια???:cool:

Επειδή κι εγώ ενδιαφέρομαι, είναι καλό να γεμίζει όποτε τελειώνει το δοχείο με νερό και να μην περιμένεις να κρυώσει, να γεμίζει με νερό βρύσης (οικονομία!), προτιμώ ανοξείδωτη πλάκα, να μην περιμένεις πολύ για να ξεκινήσεις ... ζητάω πολλά;

Βέβαια, συμφωνώ απόλυτα με την Κλάρα και ονειρεύομαι όπως και αυτή για τη συσκευή του μέλλοντος... :-)

Εγώ σιδερώνω μια φορά το μηνά. προτιμώ τα ρούχα που δεν θέλουν σίδερο ...μέχρι που να έχω στο σπίτι το αυτόματο σιδερωτής ρούχων της Κλάρας.

Βρήκα αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=39141#

Τι λέτε;;;

Πάνω από 100 ευρώ δεν δίνω

Αν μου προτείνετε στιρελλα ,πια εννοείτε 430,440 .1870,4000 άλλο....

.png.png<a

Διαφημίσεις

Αν μου προτείνετε στιρελλα ,πια εννοείτε 430,440 .1870,4000 άλλο....

Εγω εχω το 430D και πηρα δώρο στη μαμά μου το 440D, ειμαι πολυ ευχαριστημένη τρια χρονια που το εχω, της μαμας μου ειναι λιγο ποιο δυνατο .

Αλλα επειδη το εριξε η μικρη μου κάτω...και εσπασε η πλακα του σιδερου...το πηγα το διορθώσαμε..αλλα μαλλον θα αγοράσω το Τεφαλ μεχρι τα χριστουγεννα εχω ακουσει τα καλύτερα!!

Εμένα μου έκανε πριν χρόοοοοονια η μητέρα μου δώρο τη stirela , το αρχικό μοντέλο όμως με την οποία ήμουν ευχαριστημένη.ο μόνος μπελάς ήτανε που αργούσε να ζεστάνει το νερό και όταν μου τελείωνε έπρεπε να την ανοίξω να περιμένω να φύγει ο ατμός που παρέμενε μέσα , να το ξαναγεμίσω και πάλι να περιμένω.Μέχρι που μου ήρθε η ιδέα να βάζω ζεστό νερό.

Αργότερα αγόρασα τη πρέσα της singer τη μικρή όμως , η οποία πράγματικά με έχει σώσει.Το ατμοσίδερο το χρησιμοποιώ μόνο σε πουκάμισα και ρούχα με λεπτομέρειες.

ΠΡΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΕΣΑ

Εγώ σιδερώνω μια φορά το μηνά. προτιμώ τα ρούχα που δεν θέλουν σίδερο ...QUOTE]

:shock::shock::shock:μπραβο!!!!!πες μας το μυστικο.........και οσο τα ρουχα να μην θελουν σιδερο τωρα το καλοκαιρι απο τον ηλιο γινονται......μονο τα συνθετικα δεν θελουν σιδερο.....

Εγω 2 φορες την εβδομαδα το καλοκαιρι ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ !!!!!καλα ομως ειμαστε και 6μελης οικογενεια........

Έχω στεγνωτήριο ρούχων .τα ρούχα(σεντόνια κλπ) τα βγάζω ζεστά ,τα διπλώνω και είναι σαν σιδερωμένα! έχω και σεντόνια ,πουκάμισα ειδικά που δεν θέλουν σίδερο!

Για το σίδερο που σας έλεγα ,τι λέτε; Έχει

Ισχύς σε Watt -2400

Πίεση σε βαρ 3,5-5,5

Χωρητικότητα σε λτ 0,8

Δεν έχει ανοξείδωτο βοιλερ και Αποσπώμενο Διαφανές Δοχείο Νερού

.png.png<a

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

εγώ έχω αυτό

http://www.net-electric.gr/catalog/rowenta-dg-8720-pi-6292.html

πολύ φθηνότερο σε σχέση με άλλες μάρκες , χωρίς βαλβίδα. Τελειώνει το νερό , βγάζεις τον κάδο , τον γεμίζεις και συνεχίζεις στο λεπτό. ¨εχει νκαι ένα σωληνάκι που το συνδέεις με τη βρύση και το καθαρίζεις εσωτερικά όποτε σου ανάψει φωτάκι, έτσι δεν μου βούλωσε ποτέ απο άλατα. ούτε προβλήματα μου έβγαλε!

δες το και εδώ με τις λεπτομέρειες

http://www.electrostudio.gr/product.asp?pcatid=2969&catid=1087

Αγαπητή anais,

Δεν είμαι ειδική αλλά το μόνο που έχω να σου πω ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ STIRELLA.

Στην αρχή ήμουν ευχαριστημένη αλλά πριν από δύο χρόνια το άλλαξα και πήρα πάλι stirella (9000D). Ήταν αρκετά ακριβό (πάνω από 340 αν θυμάμαι καλά) και είχε αποσπώμενο κάδο που ξαναγέμιζε.

Μέσα στα δύο χρόνια θέλει συνέχεια service γιατι χάνει νερά!!!. Το κακό είναι ότι από την αρχή (μετά απο 1-2 μήνες χρήση) είχε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ο Κωτσόβολος δεν το άλλαζε γιατί ήθελε εντολή από την εταιρία -η εταιρία με έστελνε στο sevice (εξουσιοδοτημένο) για έλεγχο και το service μου έλεγε οτι δεν μπορεί να δώσει εντολή αντικατάστασης γιατί δεν είχε αυτή την δικαιοδοσία.:evil::evil::evil:

Το αποτέλεσμα ήταν να πηγαίνω συχνά στο service για αντικατάσταση φίλτρων και επισκευή (κάδε 1-2 μήνες –ούτε αεροσκάφος να είχα). Κάποια στιγμή με ενημέρωσε το κατάστημα του service (γιατί έτρωγε βρίσιμο κάθε φορά που πήγαινα) οτι η συγκεκριμένη σειρά ήταν ελαττωματική και ψάχνουν τρόπους να διορθώσουν το πρόβλημα. Επίσης μου είπε ότι θα με πηγαίνουν έτσι απο τα κεντρικά μέχρι να λήξει η εγγύηση και να αρχίσω να πληρώνω. :mad::-x:-x

Συνοπτικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΒΑΣΙΛΗΑΣ) και ΕΞΥΠΕΡΕΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ. Tους έχω κάνει καταγγελία και θα προχωρήσω νομικά.

Δεν μπορώ να σου πω ποιο σίδερο είναι το καλύτερο αλλά πρόσεξε την εταιρία που είναι από πίσω σε θέματα υποστήριξης.

Αυτά και ελπίζω να μην σε κούρασα.;);)

εγω ειχα παρει μια στιρελα με 99 ευρω απο κωτσοβολο πριν 3 χρονια. δε ξερω απο αλλες αλλα μαλλον για να χουν 300 ευρω κατι διαφορετικο θα χουν απο τη δικια μου. εμενα ειναι ενα δοχειο που βαζεις το νερο και συνδεεται με ενα καλωδιο με το σιδερο. επισης οταν υπερθερμαινεται σβηνει μονη της εχω την εντυπωση γιατι την ειχα αφησει ανοιχτη κ ειχα παει στη δουλεια!! εχω καψει 3 σιδερα ατμου , αυτη δε καιγεται με τιποτα.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια, θέλω να σας ρωτήσω για το tefal! Ενώ ήμουν αποφασισμένη να το αγοράσω, μία φίλη μου είπε πως πολύ εύκολα κολλάει σε σημεία του ρούχου που δεν σιδερώνονται π.χ. σε μία στάμπα. Και αυτό την κουράζει, διότι πρέπει συνέχεια να προσέχει την πλάκα... Και μάλιστα το αποδίδει στην κεραμικά πλάκα του, ενώ η stirella που αγόρασε με την ανοξείδωτη πλάκα δεν έχει αυτή την ευαισθησία. Αληθεύει;

σχεδον ολα τα σιδερα κολλανε στις σταμπες γιατι ειναι πλαστικες. το χω παθει τοσες φορες πια....ομως με τη στιρελα που εχω (αυτη που λεω ακριβως παραπανω) και στην ακρουλα που καμια φορα ξεχνιεμαι και παταω τις σταμπες δε μου χουν ξεκολλησει....τωρα για να το περνας απο πανω δε μπορω να σου εγγυηθω τι γινεται (αν και το χω κανει κατα λαθος αλλα πολυ γρηγορα κ δε μου κολλησε.(

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...