Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κοριτσια δεν μ εχουν ενημερωσει την ημερα για β επιπεδου

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσια πρεπει να ειμαι φαγωμενοι να εχω πιει νερο παιζει ρολο????

οχι δεν παιζει κανενα ρολο (εγω και στις 2 εγκυμοσυνες οπως να ναι πηγα και μια χαρα ειδαμε τα παντα)...καλο θα ειναι ομως λιγο πριν πας να εχεις φαει καλα για να κανει κωλοτουμπες το μπεμπακι σου και να μπορει ο γιατρος να τα δει καλα ολα (παρε και κανα γλυκακι μαζι βοηθαει!!!):D:D:D:D:D με το καλο!!!! ολα να πανε τελεια!!:D:D

και θα εχεις φαει και θα εχεις πιει.... ολα κανονικα.... υπερηχο θα κανεις οχι εξετασεις αιματος....

με το καλο τα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!

αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυ

εννοητε θα εχω φαει αλλα εχω ακουσει οτι πρεπει να πιω ενα μπουκαλακι νερο γιαυτο απορησα

οσο για τις κολοτουμπες δεν ανησηχω μολις κατσω τελος αρχηζει το παρτυ του , και δεν σταματαει με τπτ ολοι μερα νυχτα τραγουδαμε

ζωηρο θα μου βγει σαν τον μπαμπακα του τελικα

εμενα στη πρωτη εγκυμοσυνη που καθοτανε περιεργα και δε μπορουσαν να μετρησουν το κεφαλι του με εστειλαν να φαω γλυκο και ξαναγυρισα.... το μωρο ειχε κουνηθει και μετρησαν κανονικα....

αυτο με το νερο πρωτη φορα το ακουω...........

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυ

εννοητε θα εχω φαει αλλα εχω ακουσει οτι πρεπει να πιω ενα μπουκαλακι νερο γιαυτο απορησα

οσο για τις κολοτουμπες δεν ανησηχω μολις κατσω τελος αρχηζει το παρτυ του , και δεν σταματαει με τπτ ολοι μερα νυχτα τραγουδαμε

ζωηρο θα μου βγει σαν τον μπαμπακα του τελικα

:lol::lol::lol::lol::lol: αυτο το "ζωηρο σαν το μπαμπακα του ειχε πολυ πλακα:lol::lol::lol: τι σου κανε καλε??:lol::lol::lol::lol:

παντως πρεπει να το χουν οι αντρες τελικα!!! και εμενα ο μουργος με εχει τρελανει στις κλωτσιες ενω η πρωτη μου ηταν χαλαρηηηηηηηη στην κοιλια (τωρα τσογλανοποιηθηκε αυτη!!:lol::lol::lol:)

βρε δεσποινα να φανταστεις απο 16 εβδομαδων που μ αρχησε ν μ κλωτσαει επειδη ειμαι ολοι μερα ξαπλα δεν σταματαει με τπτ ολοι την ωρα και οχι τπτ αλλο θελουμε και να ξαπλωνουμε και ισια ουτε αριστερα ουτε δεξια

σαν τον μπαμπα του . δεν εχω παραπονο αλλα το ευχαριστειμαι παναθεμα με και εγω τι να κανω