Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Είμαι αγανακτισμένη,θυμωμένη και ξενυχτισμένη.

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα. Δεν έχω ιδέα αν γράφω στη σωστή ενότητα αλλά βράζω. Εχω και τα 2 μωρά άρρωστα. Για κλιματιστικό λοιπόν ούτε λόγος. Αφου πέσαμε για ύπνο κατα τις 4 ακούω δυνατές ομιλίες και γέλια. Περιμένω να σταματήσουν τίποτα. Ο μικρός αρχίζει την γκρίνια. Τον ηρεμώ και βγαίνω στο μπαλκόνι και τους λέω σταματήστε να φωνάζετε, ποιο το πρόβλημά σου απαντούν, θέλουμε να κοιμηθούμε. Απάντηση με θράσος πάρε το 100. Αυο θες της λέω...ναι απαντά. οκ μπαινω μέσα και παίρνω το 100. Αφου εξιστορώ στον αστυνομικό μου λέει οτι λόγο αλλαγης βάρδυας μπορεί να αργήσουν. Τεσπα περιμένω να δω τι θα γίνει. Τίποτα. Οι απέναντι συνεχίζουν. Ξαναβγαίνω έξω και ξανακάνω παρατήρηση. Γιατί δε παιρνεις το 100; απαντάνε. Ξαναπέρνω και παρακαλάω να ερθει κάποιος αφου δεν μπορούμε να κοιμηθούμε. Περιμένω στο μπαλκόνι και αυτοι συνεχίζουν. Βγαίνει και η απο επάνω και τους βάζει χέρι και αυτοι πάλι το ίδιο θρασύτατοι. Ερχετε το περιπολικό και τους φωνάζω να τους πω σε ποιο μπαλκόνι είναι αυτοι μιας και έχουν καλαμωτη και δεν φαίνονται απο κάτω.Με ΄ρωταει το όργανο το όνομά τους και κάνω το λάθος να πω δε ξέρω, είναι ξένοι πάντως (μήπως δουν ξένο όνομα στο κουδούνι) Λούφαξαν μέσα. Η απο πάνω που είχε οπτικό πεδιο τους λέει γιατι δεν έρχεστε; Εσεις δε ζητήσατε το 100; Τους λέει λοιπόν το όργανο να κατέβουν. Εγω παρακολουθώ στο μπαλκόνι (πάει ο ύπνος 6 είχε πάει με αυτα και αυτά), αφου τους κάνει συστάσεις το όργανο ακούω τη γυναίκα να λέει μα τι κακό κάναμε, γυρίσαμε απο τη δουλειά μας και καθήσαμε να πιούμε 1 ποτο,(5 Ατομα στο μπαλκόνι) δε μπορούμε να μιλάμε στο σπίτι μας; Δε μπορούμε να ανεχόμαστε να μας βρίζουν επειδή είμαστε ξένοι. Ε αυτο ήταν, φούντωσα, ακου εκει τι είπαν. Δε μίλησα γιατι δεν ήθελα να ανοίξω πόλεμο. Αλλά αυτο με πειραξε πολύ. Εκμεταλευόμενοι το γεγονός οτι είναι ξένοι με έβγαλαν ρατσίστρια χωρίς να είμαι. Αυτοι οι ίδιοι που μιλάν για ρατσισμο σε βάρος τους το χρησιμοποίησαν εναντίον μου. Τόσην ώρα είχαν το θράσος να μου λέν να πάρω το 100. Δε ξέρω ρε κορίτσια, ακούω ρατσιστικες συμπεριφορες και περιστατικά και θλίβομαι. Αυτο όμως; Τι είναι αυτο; Συγνώμη βρε κορίτσια για το πόστ αλλά εμ με ξενύχτισαν, εμ με ξαγρύπνησαν εμ με έβγαλαν και φταίχτη. Ευτυχως η μικρή δε κατάλαβε κάτι, μόνο ο μικρος ξύπναγε απο τις φωνές. Καλημέρα και πάλι.

Διαφημίσεις

Αν τους έλεγες από την αρχή ότι τα παιδιά σου είναι άρρωστα, ίσως να ήταν διαφορετική η αντίδρασή τους. Εφόσον βγήκες αγριεμένη και αγανακτισμένη, είχαν πιει και εκείνοι τις μπυρίτσες τους, αντέδρασαν ανάλογα... Δεν τους δίνω δίκιο, απλώς θα έπραττα διαφορετικά στη θέση σου και αν δεν έπιανε αυτό, τότε θα περνούσα σε "απειλές"...

Μην περιμένεις να φορτώσεις πρώτα για να εκφραστείς, χάνεις το δίκιο σου.

Τέλος πάντων, εφόσον ήρθε το 100, μάλλον δεν θα σας ξαναενοχλήσουν οι συγκεκριμένοι.

Καλή σου μέρα Αθηνά. Το θέμα είναι οτι δε βγήκα αγριεμένη την πρώτη φορά. Απλά βγήκα 4 το ξημέρωμα και τους είπα σταματήστε να φωνάζετε. Τι πιο φυσιολογικό να είμαι αγανακτισμένη 4 το πρωι. Φαντάσου οτι το παιδί ακουγόταν που έκλαιγε.Εχει σημασία αν έχω παιδιά άρρωστα 4 το πρωι. Η απειλή της αστυνομίας ήρθε οταν μου είπαν πάρε το 100. Τώρα για το αν θα ξαναενοχλίσουν δεν παιρνω και όρκο. Κάθε καλοκαίρι τα ίδια απλά με κλειστες τις πόρτες λόγο κλιματιστικού δεν τους άκουγα. Πάντως ευχαριστώ που απάντησες πρωινιάτικα με τη τσίμπλα στο μάτι.Ελπίζω τουλάχιστον να πρόλαβες να ήπιες καφεδάκι.

Καλημέρα :-D Θα πιω το καφεδάκι ευχαριστώ! Εσύ πότε θα ξεκουραστείς οέο; Σε λίγο θα ξυπνήσουν τα ζουζούνια σου; Άσε, τα ξέρω...

Μωρέ, τους λυπάμαι και λιγο, τους μετανάστες... Τι τους έχει μείνει; Σε μια χώρα που δεν τους προσφέρει και πολλά πλέον, να μαζευτούν για λίγη παρέα το Σάββατο, σε ένα σπίτι χωρίς κλιματισμό... Δεν λέω, δεν ήταν καλό το όλο σκηνικό...

Τουλάχιστον δεν τους ακούτε όταν δουλεύει ο κλιματισμός...

Καλημέρα :-D Θα πιω το καφεδάκι ευχαριστώ! Εσύ πότε θα ξεκουραστείς οέο; Σε λίγο θα ξυπνήσουν τα ζουζούνια σου; Άσε, τα ξέρω...

Μωρέ, τους λυπάμαι και λιγο, τους μετανάστες... Τι τους έχει μείνει; Σε μια χώρα που δεν τους προσφέρει και πολλά πλέον, να μαζευτούν για λίγη παρέα το Σάββατο, σε ένα σπίτι χωρίς κλιματισμό... Δεν λέω, δεν ήταν καλό το όλο σκηνικό...

Τουλάχιστον δεν τους ακούτε όταν δουλεύει ο κλιματισμός...

Καλημέρα κορίτσια!!Έχω αντιμετωπίσει κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα πριν 2 χρόνια...Δούλευα που λέτε σε παιδικό σταθμό και ξυπνούσα 5:30 το πρωί κάθε μέρα εκτός Σαββατοκύριακου και το χειρότερο???Μετά τη δουλειά 2 το μεσημέρι,έτρεχα να πάω σχολή η οποία ήταν 40-50 λεπτά με δύο λεωφορεία και σχολούσα 7-8 το απόγευμα!!Φαντάζεστε λοιπόν την κούραση μου...Ήταν και η πρώτη μου χρονιά σε μεγάλη πόλη,ως τότε ζούσα σε κωμόπολη.Ξάπλωνα που λέτε 10-11 για ύπνο πτώμα...Και ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ τα ίδια...Ένα ζευγάρι ξένων να μαλώνουν και ειδικά άνοιξη και φθινόπωρο ήταν σκέτη κόλαση!!!Και άντε,ο καυγάς κρατούσε ενα μισάωρο γύρω στις 2-3 συνήθως...Μόλις λοιπόν σε έπαιρνε ο ύπνος,γύρω στις 4 το πρωι ακουγόταν κάτι σαν ξυπνητήρι-τηλέφωνο δεν ξέρω ακριβώς και ήταν τόοοοοοοοσο δυνατά και η διάρκειά του από μισή ώρα έως και 50 λεπτά....Ήταν να μη φρικάρω?????Τελικά πήρα το 100 γιατί δεν γινόταν αυτό το πράγμα κάθε φορά και τι μου λένε??Ξέρετε από που ακριβώς έρχεται ο ήχος??Και απαντάω πως όχι γιατί εγώ έμενα ισόγειο και είχε 4 πολυκατοικίες γύρω γύρω...Και απλά μου απάντησαν πως δεν μπορούν να βοηθήσουν!!Τα νεύρα μου!!!!!!!Κι εγώ ξένη είμαι αλλά ποτέ δεν έδωσα το δικαίωμα ειδικά λόγω του ότι με φιλοξενεί μια ξένη χώρα και πρέπει να σέβομαι τους κανόνες της!!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

Απλά δε θα ξεκουραστώ. Χαχα ξύπνησαν ήδη.Αντε τώρα ελπίζω στο μεσημέρι. Μωρε και εγω τους λυπάμαι αλλά δεν ήταν απο αυτους, και κλιματιστικό έχουν και μια χαρά ζωή έχουν. Απλά ήταν οι τύποι για τη πάρτη μου μόνο όπως και πολλοί έλληνες. Απλά πιο πολύ μου την έδωσε αυτό που είπαν το οτι και καλά τους βρίζαμε και οτι όλο το κάναμε επειδη είναι ξένοι.

Τουλάχιστον δεν τους ακούτε όταν δουλεύει ο κλιματισμός...[/QUOT

Σαν ειρωνικο το ειδα το τελευταιο αλλα μπορει και να κανω λαθος!!!!!

Παμε καλα? η κοπελα εχει ολα τα δικια εμ την ξυπνησαν εμ την εβγαλαν και την κακια της ιστοριας!!!!

Εχουμε βρει την καραμελα οτι ειναι ξενοι αρα πρεπει να μας ξυπνανε στις 4 το πρωι και να , μην μιλαμε γιατι θα γινουμε ρατσιστες??

Τι να πω δεν παμε καλα!!!!!!! α και εμεις εχουμε κλιματιστικο αυτοι δεν εχουν αρα δεν μιλαμε εχουν δικιο να μας ξυπνανε οτι ωρα θελουν!!!!!!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Σαν ειρωνικο το ειδα το τελευταιο αλλα μπορει και να κανω λαθος!!!!!

Παμε καλα? η κοπελα εχει ολα τα δικια εμ την ξυπνησαν εμ την εβγαλαν και την κακια της ιστοριας!!!!

Εχουμε βρει την καραμελα οτι ειναι ξενοι αρα πρεπει να μας ξυπνανε στις 4 το πρωι και να , μην μιλαμε γιατι θα γινουμε ρατσιστες??

Τι να πω δεν παμε καλα!!!!!!! α και εμεις εχουμε κλιματιστικο αυτοι δεν εχουν αρα δεν μιλαμε εχουν δικιο να μας ξυπνανε οτι ωρα θελουν!!!!!!!!

Καλημέρα. Πού την είδες την ειρωνεία; Αν ο άλλος έχει κλιματιστικό, συνήθως προτιμάει να κλείνει τα παράθυρα και να κάθεται μέσα, αν και η φίλη μας λέει ότι έχουν κλιματιστικό τι να πω... Έβγαλα λάθος συμπέρασμα. Είπε κάποιος σε αυτό το τόπικ ότι δεν πρέπει να μιλάμε; Για διάβασε πιο καλά...

Να το πω με άλλα λόγια... Αν ο στόχος κάποιου που θέλει να κοιμηθεί μέσα στη μαύρη νύχτα είναι να κοιμηθεί το συντομότερο δυνατό, καλύτερα να μην περιμένει το 100, αλλά να κλαυτεί λίγο, γιατί όχι, να ρίξει τον άλλον στο φιλότιμο. Είναι αρκετά πιθανό να εισακουστεί, και άμεσα μάλιστα, παρά με τις απειλές... Οι περισσότεροι άνθρωποι αν τους πεις ότι έχεις άρρωστα παιδιά, κάτι θα νιώσουν, δεν μπορεί.

Τώρα τι να πω, δεν είναι δικοί μου γείτονες, μπορεί και να είναι πραγματικά αναίσθητοι...

AΚΡΙΒΩΣ τα ίδια και σ' εμάς με τους ξένους που ζουν στο υπόγειο και βγαίνουν στην αυλή τους (ο ακάλυπτος της πολυκατοικίας μας) και λυσσάνε ώς τις 1-2 ΚΑΙ τα μεσημέρια πάντα. Πέρσι τους φέραμε κι εμείς το 100. Και δεν φτάνει αυτό, στην απέναντι πολυκατοικία έχουμε μια κοπέλα που δουλεύει σε κ#%@μπαρο και γυρίζει κάθε βράδυ γύρω στις 3 με πελάτη. Αρχίζει τα αχ και βαχ για καμια ώρα τουλάχιστον. Τόσο δυνατά, λες και τη σφάζουν! Δεν έχω τίποτα με κανέναν τους, μόνο να κοιμηθώ θέλω η άμοιρη! Πλέον κοιμάμαι με ωτασπίδες. Όταν και αν θα έχω μωρό θα φέρνω το 100 κάθε μέρα μου φαίνεται...

it's never too late to start all over again

Αθηνά μου εγω ήθελα να μοιραστώ την αγανάκτησή μου και ουδέποτε θα ήθελα να έρθετε σε αντιπαράθεση. Πάντως όπως σου είπα δεν απείλησα. Αντιθέτως μαλίστα με "απείλησαν" αν σου αρέσει αλλιώς πάρε το 100, και πάλι μετα, γιατί δεν παιρνεις το 100; Τεσπά το θέμα για μένα δεν είναι μόνο θέμα ύπνου αλλά και σεβασμού στον άλλον γιατι σε αντίστοιχη περίπτωση θα ενεργήσουν πάλι λάθος. Ο σεβασμός δεν είναι θέμα μετανάστη ή οχι, πρέπει να σεβόμαστε όπως είπε και η αννα τους κανόνες. Επίσης είναι της δικαιολογίας που χρησιμοποιήσαν για να γίνουν συμπαθείς στο όργανο.

Διαφημίσεις

Απαραδεχτοι οχι στο οτι φωναζαν. Απαραδεχτοι στο πως σου μιλησαν και οτι συνεχισαν. Καμια δικαιολογια για μενα. Το δικο σου δικαιωμα σταματα εκει που ξεκινα του αλλου. Τπτ αλλο δεν εχω να πω. Καλα εκανες.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Αθηνά μου εγω ήθελα να μοιραστώ την αγανάκτησή μου και ουδέποτε θα ήθελα να έρθετε σε αντιπαράθεση. Πάντως όπως σου είπα δεν απείλησα. Αντιθέτως μαλίστα με "απείλησαν" αν σου αρέσει αλλιώς πάρε το 100, και πάλι μετα, γιατί δεν παιρνεις το 100; Τεσπά το θέμα για μένα δεν είναι μόνο θέμα ύπνου αλλά και σεβασμού στον άλλον γιατι σε αντίστοιχη περίπτωση θα ενεργήσουν πάλι λάθος. Ο σεβασμός δεν είναι θέμα μετανάστη ή οχι, πρέπει να σεβόμαστε όπως είπε και η αννα τους κανόνες. Επίσης είναι της δικαιολογίας που χρησιμοποιήσαν για να γίνουν συμπαθείς στο όργανο.

Eχεις δικιο δεν θα μπω σε αντιπαραθεση και το σταματαω εδω !!!!!! εχεις δικιο και ειναι με το μερος σου !!! την αλλη φορα μην κλαυτεις απλα μην μιλησεις και παρε το 100 χωρις αλλη κουβεντα!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Sorry , αλλά στις 4 το πρωί , όταν σε ενοχλεί ο γείτονας , Έλληνας ή αλλοδαπός δεν έχει σημασία , σημασία έχει ότι δεν μπορείς να κοιμηθείς!

Την επόμενη φορά κάλεσε την αστυνομία χωρίς να τους ειδοποιήσεις...αν αυτό γίνει 3-4 φορές θα αρχίσουν να θυμούνται οι μπάτσοι ότι κάνουν συχνές επισκέψεις στη γειτονιά σας και πιστεύω να κάνουν κάτι παραπάνω...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Καλέ gioli, έχεις όλα τα δίκια του κόσμου, από τη στιγμή που εξελίχτηκε η ιστορία με το 100. Εγώ απλά έκανα μια πρόταση τι μπορούσες να δοκιμάσεις να πεις αντί για την παρατήρηση, όπως την είπες. Τέλος πάντων, φαίνεται ότι και η υπόλοιπη γειτονιά, τουλάχιστον η αποπάνω σου, είναι και αυτή σε επιφυλακή και ίσως συμμορφωθούν εκείνοι, τι να πω... Η ουσία είναι να κοιμάστε, όχι να μπείτε σε ατέρμονες αντιπαραθέσεις, έτσι δεν είναι;

Πιστεύω ότι εκείνοι δεν συμμορφώθηκαν εξαρχής, γιατί κάπου ήξεραν ότι, άντε και ήρθε το 100, μια φορά και τι έγινε; Την πρώτη φορά τουλάχιστον, θα κάνει συστάσεις... Οπότε καμιά φορά πιάνει κανείς περισσότερες μύγες με το μέλι, παρά με το ξύδι αυτό λέω...

Το να χαρακτηρίσεις κάποιον απαράδεκτο ή ρατσιστή ή οτιδήποτε, αν δε σου λύνει το πρόβλημα, τι να το κάνεις;