Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γάμος και βάπτιση μαζί

bellissima

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες... Σκεφτόμαστε να κάνουμε τον γάμο μας και την βάπτιση των διδύμων αγοριών μας μαζί... Όποια κοπέλα έχει ανάλογη εμπειρία ή γενικώς ιδέες, γνώμες και προτάσεις θα ήθελα πολύ να τις ακούσω... Δεν ξέρω πως μπορεί να είναι, δεν έχω βρεθεί σε ανάλογη περίπτωση! Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Καταρχην σου ευχομαι η ωρα η καλη!!!:)

Δεν εχω προσωπικη εμπειρια,αλλα η πρωτη μου ξαδελφη εκανε τα δυο μυστηρια μαζι,εχοντας ενα παιδακι κιολας!!

Αφου ολα εγιναν ,μας ειπε μετα οτι το μετανοιωσε που τα εκανε μαζι,γιατι δεν ευχαριστηθηκε ουτε τον γαμο ,ουτε την βαπτιση.

Η μικρη ηταν πολυ ζωηρη και απ την αρχη εκλαιγε και ηθελε την μανα της.

Το μυαλο της ξαδελφης μου ηταν συνεχως εκει και ειχε αγχωθει.

Εν το μεταξυ ειχε βαλει και φουσκωτο νυφικο,γιατι ετσι το ειχε ονειρευτει και δεν βολευοταν καθολου,επειτα στην βαπτιση.Ουτε το παιδι να κρατησει ,ουτε να κινηθει ευκολα.

Τωρα που τα ξανασκεφτεται,θα προτειμουσε να ειχε κανει το Σαββατο το βραδυ τον γαμο και την αλλη μερα το μεσημερι την βαπτιση ακολουθοντας μετα το τραπεζι.!

Τιποτα δεν ειναι δεδομενο ομως.....

Εσυ μπορεις να βαλεις ενα απλο νυφικο-φορεμα,για να μπορεις να κινησε ανετα....και ολα να κυλισουν ομαλα,χωρις γκρινιες.

Για μενα παντως σκεψουτο,μιας και εχεις δυο παιδακια!!

Οτι κι αν αποφασισεις ευχομαι να ειναι με το καλο και να χαιρεσαι τα αγορακια σου!!!:D

Egw ta ekana kai ta dyo mazi .....

To mono parapono pou exw einai oti den eyxaristi8ika ton gamo mou.... eixa agxos genika gia ta mistiria gia to mwro mou (itan 14 minwn tote) kai den poly 8ymamai pragmata apo to mistirio tou gamou....

Vevaia tin vaftisi tin 8ymamai kala giati ekei eixa epikentrwsi oli moy tin energeia!

Kai egw an ta ksanaekana 8a ta ekana se dyo diadoxikes meres ..... vevaia den ginetai ayto eykola...diladi ti na peis ston kosmo elate ayrio gia tin vaftisi kai to glenti!

καλημέρα και η ώρα η καλή και από μένα!

και εγώ έκανα γάμο και βάπτιση μαζί το Δεκέμβριο του '08. Δεν σου λέω ότι είναι εύκολη η οργάνωση δύο μυστηρίων εφόσον έχεις και ένα μώρο ήδη. 'Ομως να είναι διπλή η χαρά και λιγότερα τα έξοδα αφού κάνεις μία φορά τραπέζι και για τα δύο μυστήρια. Έγω επειδή ήταν χειμώνας και επειδή ήθελα να μην ταλαιπωρίσω το παιδί, έκανα τραπέζι σε αίθουσα ξενοδοχείου όπου μου διέθεσαν την σουίτα σαν δώρο και μου είχαν βάλει και παιδικό κρεβατάκι όπου μόλις φτάσαμε από την εκκλησία τον έβαλα και κοιμήθηκε. Πολύ πρακτικό. Ότι άλλο χρειαστείς στην διάθεσή σου...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, χαίρομαι να βλέπω διάφορες γνώμες γιατί βλέπω πράγματα που δεν τα είχα σκεφτεί. Εμένα τα μικρά μου είναι σχεδόν 16 μηνών αλλα μεχρι τη στιγμή των βαπτισιων θα είναι σίγουρα 2 χρονών, αφού αναγκαστικά αν θέλω να κάνω και τα δύο μαζί πρέπει να περιμένω να βγει το διαζύγιο του συντρόφου μου... Ουφ πια! Και εκτός των άλλων χρειάζομαι χρόνο αφού αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε Ιταλία ( ο αντρας μου είναι Ιταλός αλλά γενικώς η δουλειά του δεν είναι στάσιμη σε ένα μέρος)

Διαφημίσεις

τα εκανα πριν ενα μηνα!ηταν πολυ ομορφα!τα εφτιαξα ολα μονη,2 μπομπο,στολισμο προσκλητηρια λαμπαδα μαρτυρικα..απλα ολα αυτα στον ελευθ χρονο.το ειχα μερακι οποτε δεν παραπονεθηκα-πολυ!

ηταν ομορφα,πηγαμε μαζι,η νεφελη περπατουσε αναμεσα μας,εγινε μεσημερι κ μετα σε ξενοδ εκει κοντα τραπεζι με 100 ατομα,τυπου βαφτισης κ οχι γλεντι. το μωρο γκρινιαξε λιγο αλλα ηταν οι γιαγιαδες κ το βγαζανε λιγο απο την εκκλ κ ολα καλα.απλα εβαλα ενα φορεμα-νυφικο κ οχι τουρτα για να ειμαι ανετη.οτι θες ρωτα!

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες... Σκεφτόμαστε να κάνουμε τον γάμο μας και την βάπτιση των διδύμων αγοριών μας μαζί... Όποια κοπέλα έχει ανάλογη εμπειρία ή γενικώς ιδέες, γνώμες και προτάσεις θα ήθελα πολύ να τις ακούσω... Δεν ξέρω πως μπορεί να είναι, δεν έχω βρεθεί σε ανάλογη περίπτωση! Ευχαριστώ.

Εαν τα κανεις μαζι σου ευχομαι καλη υπομονη και κουραγιο

εγω αυτο που εκανα ητνα να ευχαριστηθω τον πολιτικο γαμο...καιμετα θα κανω 2 μυστηρια μαζι ,ολα ν απανε καλα πρωτα ο Θεος,αλλα θα επικεντρωθω στη βαφτιση...δεν ειμαι του γλεντιου...καποιο τραπεζι σκεφτομαι μετα...

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

• 1 month later...

Καλησπέρα είμαι κανούρια στο forum. Ετοιμάζω το γάμο και τη βάπτιση της κορούλας μου για τον Οκτώβριο. Είμαι σε πολύ καλό δρόμο αλλά δεν έχω βρει ακόμα για χτένισμα και μακιγιάζ. Δεν μπορώ να πληρώσω 500 και 600 ευρώ. Θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να με βοηθήσετε σ'αυτό και αν ξέρετε και από τιμές. Ευχαριστώ!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα είμαι κανούρια στο forum. Ετοιμάζω το γάμο και τη βάπτιση της κορούλας μου για τον Οκτώβριο. Είμαι σε πολύ καλό δρόμο αλλά δεν έχω βρει ακόμα για χτένισμα και μακιγιάζ. Δεν μπορώ να πληρώσω 500 και 600 ευρώ. Θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να με βοηθήσετε σ'αυτό και αν ξέρετε και από τιμές. Ευχαριστώ!!!

Σε ποια περιοχη εισαι Μαρια μου?

fmpG.jpgaurPp2.png?UGOrssO8