Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

''οταν εσυ νομιζες οτι εγω δεν εβλεπα...''!!!!

Recommended Posts

δεν ξερω αν εχει ξαναδημοσιευτει...εψαξα,αλλα δεν το βρηκα κ ειπα να το βαλω!!!

πραγματικα πολυ συγκινητικο!!

οντως τα παιδια μας βλεπουν πραγματα που εμεις νομιζουμε οτι δεν βλεπουν!!!μακαρι παντα να ειμαστε υποδειγμα γονιου κ οχι κακο παραδειγμα!!μακαρι παντα να μπορουν να παιρνουν κατι χρησιμο απ'τις πραξεις μας κ ακομα κ οταν νομιζουμε οτι δεν βλεπουν να τους δινουμε εφοδια κ αξιες για το μελλον τους!!!:-)

http://odevontas.blogspot.com/2009/10/blog-post_15.html

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Διαφημίσεις

Βρε κοπέλα μου σήμερα σε έπιασαν οι φιλοσοφίες?:wink:Σωστά όλα αυτά, αλλά φοβάμαι και τις συμπεριφορές που βλέπουν τα παιδιά ενώ δεν θα έπρεπε...

ISGLp2.pngilpPp3.png

............."Ο κάθε ένας από μας , διαβάτης , και οδοιπόρος της ζωής , μητέρα ή πατέρας , πάππους ή γιαγιά, συγγενής ή φίλος , επηρεάζουμε την ζωή ενός παιδιού. Ας την επηρεάσουμε όσο πιο τρυφερά και όμορφα μπορούμε , για να δούμε μια μέρα το μπουμπούκι μας ν΄ ανθίζει και να ομορφαίνει τη ζωή !"

Νομίζω οτι αυτό τα λέει ΟΛΑ!!!

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

Βρε κοπέλα μου σήμερα σε έπιασαν οι φιλοσοφίες?:wink:Σωστά όλα αυτά, αλλά φοβάμαι και τις συμπεριφορές που βλέπουν τα παιδιά ενώ δεν θα έπρεπε...

Σωστά δεν βλέπουν μόνο τα καλά μας αλά και τα άσχημα μας

Δυστυχώς :oops::oops::oops::oops:

.....

Διαφημίσεις

Άσχετο-σχετικό:Προχτές που έγινε το σκηνικό με το κούρεμα-το έχω γράψει σε άλλο θέμα-φώναζα έξαλλη μπροστά στη μικρή...Ποτέ δε φωνάζω μπροστά της...

Φώναζα στο τηλέφωνο, στον άντρα μου, έβγαινα έξω και φώναζα...

Η κόρη μου ΤΙ έκανε, εκτός από το ΣΟΚ που έπαθε που η μαμά της φώναζε???

Με ακολουθούσε από πίσω, έτοιμη να κλάψει και έλεγε: "Τι είναι??Τι είναι???Τι είναι???"....Εκείνη την ώρα δεν το συνειδητοποιήσα, αλλά μετά που ηρέμησα κάπως, σκέφτηκα ότι ΑΥΤΟ της λέω όταν κλαίει...

Και έκλαψα επειδή με είδε σε αυτή την κατάσταση το παιδί..Ευτυχώς ήταν εκεί ο μπαμπάς της και της έλεγε "η μαμά δεν φωνάζει εσένα", την ηρεμούσε και το βασικό, γύρισε και μου είπε "ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, τα λέμε μετά, σε βλέπει το παιδί" και με έκανε να σταματήσω εκείνη την ώρα...

Πράγματι, ΟΛΑ τα βλέπουν και παρατηρούν..

• 2 weeks later...

Θα παραφράσω λίγο το: «Ευχαριστώ για όλα τα πράγματα που είδα, όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα» και θα πω στις κόρες μου:

«Ευχαριστώ για όλα τα πράγματα που με αφήνετε να δω, όταν εσείς νόμιζετε ότι εγώ δεν βλέπω»

Θα παραφράσω λίγο το: «Ευχαριστώ για όλα τα πράγματα που είδα, όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα» και θα πω στις κόρες μου:

«Ευχαριστώ για όλα τα πράγματα που με αφήνετε να δω, όταν εσείς νόμιζετε ότι εγώ δεν βλέπω»

αχ!!μαρια μου πολυ σωστα το εθεσες!!!κ μεις βλεπουμε κ μαθαινουμε τοσα πραγματα απ'τα παιδακια μας,οταν εκεινα νομιζουν οτι δεν βλεπουμε!!!!

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!