Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κορίτσια την γνώμη σαςςςςςςςς

liontarina

Recommended Posts

κοριτσάκια για βοηθήστε λίγο... βαπτίζω την κόρη μου τον Ιούλιο και ψάχνω φυσικά για φόρεμα...σήμερα λοιπόν δοκίμασα ένα μεταξωτό καφτάνι το οποίο είναι ωραίο επάνω μου ... είναι όμως εμπριμέ, με μακριά μανίκια με άνοιγμα, μακρύ με δύο ανοίγματα στα πλάγια (και μια τσουχτερή τίμή).. το στυλ του είναι πολύ μακριά από ότι είχα σκεφτεί να φορέσω.. λέτε να μην ταιριάζει σε βάπτιση? σημειώνω ότι η βάπτιση θα γίνει απόγευμα και ακολουθεί δεξίωση σε ξενοδοχείο..

το στυλ του μοιάζει περίπου με το τρίτο στο παρακάτω site μόνο που έχει πιο ανοικτό μπούστο και σκισίματα στα χερια και κάτω

http://hijabrevival.blogspot.com/2009/06/kaftans-are-must-for-all-hijabis.html

η άλλη μου επιλογή είναι αυτό σε λευκό όμως...

http://store.giglio.com/lang-us/g1/s-iceberg/l150-ice-iceberg/c11-dress/p7484-h071-6400.html

θα μου πείτε την γνωμη σας please?

Διαφημίσεις

εξαρταται απο το στυλ σου κ το τι σε κανει να νιωθεισ πιο ανετα.

μπορεις να βαλεις παντως κ τα δυο με πολυ ωραιεσ πλατφορμεσ

κοριτσάκια για βοηθήστε λίγο... βαπτίζω την κόρη μου τον Ιούλιο και ψάχνω φυσικά για φόρεμα...σήμερα λοιπόν δοκίμασα ένα μεταξωτό καφτάνι το οποίο είναι ωραίο επάνω μου ... είναι όμως εμπριμέ, με μακριά μανίκια με άνοιγμα, μακρύ με δύο ανοίγματα στα πλάγια (και μια τσουχτερή τίμή).. το στυλ του είναι πολύ μακριά από ότι είχα σκεφτεί να φορέσω.. λέτε να μην ταιριάζει σε βάπτιση? σημειώνω ότι η βάπτιση θα γίνει απόγευμα και ακολουθεί δεξίωση σε ξενοδοχείο..

το στυλ του μοιάζει περίπου με το τρίτο στο παρακάτω site μόνο που έχει πιο ανοικτό μπούστο και σκισίματα στα χερια και κάτω

http://hijabrevival.blogspot.com/2009/06/kaftans-are-must-for-all-hijabis.html

η άλλη μου επιλογή είναι αυτό σε λευκό όμως...

http://store.giglio.com/lang-us/g1/s-iceberg/l150-ice-iceberg/c11-dress/p7484-h071-6400.html

θα μου πείτε την γνωμη σας please?

Εμένα μου άρεσε το πρώτο. Το δεύτερο μοιάζει πολύ κλασσικό. Βέβαια δεν γνωρίζω το στύλ σου.

Εκτός από τα στύλ το δικό σου,της βάφτισης,παίζει ρόλο και ο σωματότυπος σου.Αν έχεις κάποια παραπάνω κιλά ή τελοσπάντων ατέλεια που δεν θέλεις να φανεί,επιλέγεις το πρώτο χωρίς πολύ έντονο μακιγιάζ/κοσμήματα.

Αν διατηρείς τα κιλά σου (πρώτα απ'όλα τα συγχαρητήρια μου :lol:) επέλεξε το δεύτερο που θα αναδείξει ένα καλλίγραμο σώμα,συνδιασμένο με εντυπωσιακό μακιγιάζ/κοσμήματα.

Γιατί μόνο δύο επιλογές;Κοίταξες σε άλλα μαγαζιά;

Διαφημίσεις

Μου αρεσει το πρωτο γιατι εχει στιλ αλλά μηπως ειναι αρκετά βαρυ για βαπτηση;;;

Το 2ο δεν μου αρεσει καθολου αλλά ειναι πολύ βολικό για βαπτηση!!!!Τα χερια ελευθερα χωρις μανικια να μπλέκονται παντου...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Μου αρεσει το πρωτο γιατι εχει στιλ αλλά μηπως ειναι αρκετά βαρυ για βαπτηση;;;

Το 2ο δεν μου αρεσει καθολου αλλά ειναι πολύ βολικό για βαπτηση!!!!Τα χερια ελευθερα χωρις μανικια να μπλέκονται παντου...

συμφωνω!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

μου αρεσε παρα πολυ το πρωτο!!!!!!!!!!

γενικα τα πιο κλασικα φορεματα οπως ειναι το δευτερο δε μου πολυαρεσου....

τωρα αν εσενα σου παει και σου αρεσει, γιατι να μη ταιριαζει σε βαφτιση;;;;;; αμα εσυ το ευχαριστιεσαι ολα ταιριαζουν παντου................

λοιπον σιγουρα οχι το πρωτο..κατι παρομοια φορανε ακομα και στην παραλια..ασε που με το παιδι δεν θα ειναι καθολου βολικο..το δευτετο μαρεσει,αλλα δεν τρελαινομαι κιολας..κατι αλλο;:?::-P

protimw to prwto (ektos k an eisai typaki toy 70's kai tha foyskwseis mallaki piasmeno pisw kai valeis wraio psilotakouno tha eisai kouklitsa)

pantws prosekse an dialekseis to prwto na mi moiazei polu me kaftani paralias (tha pane k tsampa ta lefta pou tha dwseis) kai pali omws tha thelei megali prosoxi sto pws tha exeis ta mallia to makigiaz ta aksesouar....

:)

Αν και εντυπωσιακό το πρώτο πιστεύω οτι ταιριάζει σε πολύ ψηλή κοπέλα (δε ξέρω βέβαια το ύψος σου) γιατι αλλιώς όσο αδύνατη και να είσαι πιστεύω οτι θα σε χώνει. Κατά τα άλλα το βρίσκω λίγο άβολο για βάπτιση και θα συμφωνήσω με τα κορίτσια που είπαν οτι παρόμοια-σαφώς όχι ίδιας ποιότητας- φοράν και στη παραλία. Το δεύτερο το βρίσκω αρκετά σικ.

Και εγω το δευτερο ψηφιζω.. με δεδομενο οτι δεν εχεις χοντρες γαμπες γιατι αυτο το μακρος τις τονιζει πολυ...

το λεω γιατι ειναι ο καημος μου να φορεσω φορεμα σε αυτο το μακρος...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Μου αρέσει πολύ το πρώτο αλλά μάλλον εγώ (ανάμεσα από τα δύο) θα διάλεγα το δεύτερο. Ένα ωραίο κλασικό κομμάτι που δεν θα με ζέστανε , δεν θα με ταλαιπωρούσε (δεν θα μπλέκονται τα χέρια). Έχω την εντύπωση πως θα ήμουν ποιο άνετη.

Με το καλό η βάπτιση….

Rikiki & Καραμελίτσα

Εγώ θα διάλεγα κάτι εντελώς διαφορετικό... τι εννοώ?

Το πρώτο παραείναι "μοντέρνο" για βάφτιση, όσο ακριβό και να είναι, θα μοιάζει απλό (παραλία style)

όσο για το δεύτερο μμμμ συνηθισμένο μου φαίνεται...

Γιατί λες ότι έχεις μόνο αυτές τις δύο επιλόγές?

θα σε στεναχωρέσω αλλα δεν μου άρεσε κανενα.

Το πρωτο ειναι πολύ προχωρημένο και δεν κολλάει σε μια βάφτιση επίσης θελει τρομερό σωματότυπο υψος κλπ το δευτερο παλι ειναι πολύ κλασικό πολύ ακριβό χωρις να ειναι κατι ιδιάιτερο. Δεν το ξανασκέφτεσαι? Εαν μς πεις το στυλ που σου αρέσει μπορει να σου πουμε γνωμες.

Συγνωμη εαν σε στεναχωρώ.

k4xS.jpg

Το πρωτο πολυ εντυπωσιακο, αλλα φωναζει απο μακρια.

Το δευτερο εφοσον ειναι σε λευκο συνδυασμενο με ενα ωραιο ψηλο πεδιλο και καποια λεπτομερεια σε τιρκουαζ με ενα αναλογο διακριτικο βαψιμο, δεν θα ηταν κακο. Πολυ πιο σικ επιλογη παντως...

LQvip2.png

Το πρωτο πολυ εντυπωσιακο, αλλα φωναζει απο μακρια.

Το δευτερο εφοσον ειναι σε λευκο συνδυασμενο με ενα ωραιο ψηλο πεδιλο και καποια λεπτομερεια σε τιρκουαζ με ενα αναλογο διακριτικο βαψιμο, δεν θα ηταν κακο. Πολυ πιο σικ επιλογη παντως...

συμφωνώ απόλυτα:)το δεύτερο! βολικό και σικ ταυτόχρονα και να προσέξεις τα αξεσουαρ που θα το συνοδέψεις.

το πρώτο δεν μου αρέσει για πολλούς λόγους. Θυμίζει πολύ παραλία, δεν είναι βολικό, απαιτεί να είσαι ψηλή και αδύνατη για να δείξει όμορφα και πάλι βολικό για βάπτιση δεν είναι.σε μία γεματούλα δεν θα έκριβε πιστεύω, αλλά θα φαινότανε σαν "τσουβάλι" θα την έδειχνε πιο γεμάτη ακόμη. άλλωστε σε βάπτιση οι μαμαδες θέλουν να δείξουν το σώμα τους , πως έχασαν κιλά:wink:

lMVOp3.png

HcIWp3.png

κοριτσάκια σας ευχαριστώ όλες πολυ πολύ..... τελικά το αγόρασα το καφτάνι... το δοκίμασα σήμερα πάλι και μου άρεσε πάρα πολύ..άσε που οποιος εμπαινε στο μαγαζί την ώρα που το φορούσα έκανε ουαου.. (ελπίζω να μην ήταν βαλτοι.. χεχε...) γιατι δεν θέλω να περιαυτολογήσω αλλά μου πήγαινε πάρα πολύ.. οχι γιατι δεν έχω κανένα παραπάνω κιλό αλλά γιατι εχει στενη ισια γραμμή και πραγματικά καλύπτει τα 2-3 κιλάκια που περισσεύουν..

ελπίζω να εντυπωσιασω και να μην μου μεινει η χαρα...

σας ευχαριστω πάντως όλες για τις απαντήσεις σας και θα σας πω αν τελικα βολευουν τα καφτανια σε βαπτιση..

κοριτσάκια σας ευχαριστώ όλες πολυ πολύ..... τελικά το αγόρασα το καφτάνι... το δοκίμασα σήμερα πάλι και μου άρεσε πάρα πολύ..άσε που οποιος εμπαινε στο μαγαζί την ώρα που το φορούσα έκανε ουαου.. (ελπίζω να μην ήταν βαλτοι.. χεχε...) γιατι δεν θέλω να περιαυτολογήσω αλλά μου πήγαινε πάρα πολύ.. οχι γιατι δεν έχω κανένα παραπάνω κιλό αλλά γιατι εχει στενη ισια γραμμή και πραγματικά καλύπτει τα 2-3 κιλάκια που περισσεύουν..

ελπίζω να εντυπωσιασω και να μην μου μεινει η χαρα...

σας ευχαριστω πάντως όλες για τις απαντήσεις σας και θα σας πω αν τελικα βολευουν τα καφτανια σε βαπτιση..

Θα μπορούσες να μου στείλεις με pm από πού το αγόρασες?

Ευχαριστώ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη βάφτιση! :-)

Να σου ζήσει το παιδάκι σου!