Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γνωριζετε τον κ.σαραβελο?ειναι πολυτιμη η γνωμη σας

Recommended Posts

αν καποια γνωριζει κατι για το γιατρο ας μου το πει.μετα απο δυο παλλινδρομες με μια σαλπιγγα πρεπει να κανω υστεροσκοπηση λαπαροσκοπηση.πειτε μου τη γνωμη σας.η πειοτε μου για καποιον πολυ καλο που να κανει τετοιου ειδουςεπεμβασεις

7Ggjp2.png

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Robenoula και εγώ στον Σαραβέλο πάω. Καλός μου φαίνεται. Και εγώ 2 παλίνδρομες και τώρα όλο το καλοκαίρι μου έδωσε να κάνω εξετάσεις θρομβοφιλίας και καρυοτυπο.Ότι αποτελέσμα έχει βγει μέχρι στιγμής είναι καλό. Δεν ξέρω τι θα μου πει. Θα κλείσω ραντεβού από Σεπτέμβριο. Πάντως γνωστή μου που είχε πρόβλημα υπογονιμότητας της έδωσε θεραπεία και τώρα είναι έγκυος στο 3. Η κουνιάδα μου που γέννησε και αυτή στον Σαραβέλο ήταν ευχαριστημένη. και βλέπω ότι από έξω στην αίθουσα αναμονής έχει πάντα πολύ κόσμο.

αν πας και σου πει κατι καινουριο διαφωτιστικο σε παρακαλω πες το μου.εγω τελικα εκανα λαπαροσκοπηση υστεροσκοπηση και μου βρηκαν 3 πολυποδακια που δε φαινινταν ουτε στη σαλπιγγογραφια.κανε και ευτη τηνεξεταση πριν ξαναξεκινησεις.μακαρι να μην το ξαναζησουμε αυτο

7Ggjp2.png

Καλησπερα robenula

πως εισαι μετα την λαπαροσκόπηση? Πονάς? Που την έκανες τελικά? Εγώ την άλλη Παρασκευή θα πάω Σαραβέλο. Αυτή την βδομάδα έκλεισα ραντεβου και με γενετιστή να μου πει την γνώμη του.

Θα σε κρατώ ενήμερη.