Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θελω να κοψω τα μαλλια μου πολυ κοντα!βοηθεια!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια...τα μαλλια μου καποτε ηταν σγουρα...μετα απο ατελειωτη ταλαιπωρια,πιστολακια,ντεκαπαζ κτλ ειναι ενα πραγμα οθτε σγουρο ουτε ισιο...κατσαρο θα ελεγα!το οποιο οτι κ να θεσ να το κανεισ θελει πιστολακι!εγω χρονο για πιστολακι δεν εχω(εδω ετυχε να κανω κ βδομαδα να μην προλαβω να τα λουσω...)ετσι εδω κ πανω απο ενα χρονο κυκλοφοραω με τα μαλλια ντοματουλα..ουτε καν κοτσιδα γιατι ειναι απαισια κατσαρα...την μια σκεφτηκα να τα κανω ισιωτικη,την αλλη περμαναντ...αλλα παλι θα θελουν καποιο χρονο να στιλιζαριστουν...ετσι φλερταρω πολυ εντονα με το κοντο...μ αρεσουν τρελα τα μαλλια της μελετη!!!ειδικα οταν τα σηκωνει ορθια!!!το πρωσοπο μου ειναι στρογγυλο..ξερω θα μου πειτε οτι δεν παει το κοντο σε στρογγυλο αλλα η μονιμη ντοματα καλυτερη ειναι???αυτο που με αγχωνει πιο πολυ ειναι που ειναι κατσαρα....εχει κοψει καμια αλλη κοπελα τετοιο μαλλι κοντο???γενικα καθε αποψη με ενδιαφερει...

thanksss

Διαφημίσεις

Εχω σγουρό μαλλί προς το σπαστό..Ήταν μακρύ μέχρι την μέση της πλάτης...Πριν 4 μέρες το έκοψα πολύ πολύ κοντο Γαλλικο καρέ τυπου Rihanna...Πάνω απο τα αυτια....Σχεδόν αγορέ στο μάτι.

Το έκανα επειδη έμεινα έγκυος και τώρα καλοκαίρι και μαλλιά και κοιλιά και ζέστη, ούτε να το σκέφτομαι!!!

Ξέρεις πως τα έχω βολευτεί??? Πάρα πάρα πολύ...Ούτε πολύ χτένισμα ούτε πολύ σαπουνάδα ούτε πολύ στέγνωμα ......Και όταν το αφήνω σγουρό γίνετε πολύ όμορφο!!!

Εχω σγουρό μαλλί προς το σπαστό..Ήταν μακρύ μέχρι την μέση της πλάτης...Πριν 4 μέρες το έκοψα πολύ πολύ κοντο Γαλλικο καρέ τυπου Rihanna...Πάνω απο τα αυτια....Σχεδόν αγορέ στο μάτι.

Το έκανα επειδη έμεινα έγκυος και τώρα καλοκαίρι και μαλλιά και κοιλιά και ζέστη, ούτε να το σκέφτομαι!!!

Ξέρεις πως τα έχω βολευτεί??? Πάρα πάρα πολύ...Ούτε πολύ χτένισμα ούτε πολύ σαπουνάδα ούτε πολύ στέγνωμα ......Και όταν το αφήνω σγουρό γίνετε πολύ όμορφο!!!

ακριβως ετσι τα εκανα κι εγω στην εγκυμοσυνη μου!!!

αλλα τωρα μιλαω για πολυ πιο κοντο.

εκει δεν θα υπαρχει επιλογη σγουρου γιατι θα ειμαι σαν προβατακι...

τι σχημα προσωπου εχεισ???

αυτο μ αρεσει http://www.xblog.gr/wp-content/uploads/2009/05/playmate-2009-7.jpg

Ψηφιζω ΝΑΙ...... να τα κοψεις οπως λες κι εσυ σιγουρα θα ναι καλυτερα απο τωρα θα σε περνει 3 λεπτα το πρωι να τα φτιαξεις με ενα τζελ. Κοιτα να πας σε εμπειρο κομμωτη/τρια. Καλοκαιρι ειναι ουτε να ιδρωνεις ουτε τιποτα!

Βεβαια να ξερεις πως οταν θα θελησεις να τα μακρινεις θα σε παιδεψουν λιγο ................

Διαφημίσεις

Ψηφιζω ΝΑΙ...... να τα κοψεις οπως λες κι εσυ σιγουρα θα ναι καλυτερα απο τωρα θα σε περνει 3 λεπτα το πρωι να τα φτιαξεις με ενα τζελ. Κοιτα να πας σε εμπειρο κομμωτη/τρια. Καλοκαιρι ειναι ουτε να ιδρωνεις ουτε τιποτα!

Βεβαια να ξερεις πως οταν θα θελησεις να τα μακρινεις θα σε παιδεψουν λιγο ................

ναι αυτο το τελευταιο με χαλαει λιγο...

οσο για τον ιδρωτα...παντα καλοκαιρι πανω τα εχω,χαλια λεμε.μονο που με ακουμπανε τρελα με πιανει!!!\

το καλο ειναι οτι εχω δωροεπιταγη για ενα καλο κομμωτηριο της πολησ.... ;) ;) :)

Καλησπέρα πατρίδα!!!!!!!!(καταγωγή από Σέρρες μένω Θεσ/νίκη). Ψηφίζω και εγώ ναι. Δοκίμασέ το. Απ το μαλλί ντομάτα:-D πιστευω θα είναι καλύτερο. Και εγώ το ίδιο θέμα έχω και έχω και οβαλ πρόσωπο. Μονίμως μαζεμένα τα μαλλιά γιατί όπως λες δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα.Τώρα που το ξανασκέφτομαι αφού έχεις και την επιλογή ενός καλού κομμωτηρίου ρώτα να σου πουν καμιά άλλη επιλογή σε κοντό μεν αλλά να σου ταιριάζει και να μην θέλει και χρόνο. Λέμε μήπως.

εχω στρογγιλο προσωπο και μια ζωη κοντα τα μαλλια και αυτο που καταλαβα ειναι οτι για να φανει το κοντο παιζει ρολο το χρωμα αυτο να προσεξεισ.

Καλησπέρα πατρίδα!!!!!!!!(καταγωγή από Σέρρες μένω Θεσ/νίκη). Ψηφίζω και εγώ ναι. Δοκίμασέ το. Απ το μαλλί ντομάτα:-D πιστευω θα είναι καλύτερο. Και εγώ το ίδιο θέμα έχω και έχω και οβαλ πρόσωπο. Μονίμως μαζεμένα τα μαλλιά γιατί όπως λες δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα.Τώρα που το ξανασκέφτομαι αφού έχεις και την επιλογή ενός καλού κομμωτηρίου ρώτα να σου πουν καμιά άλλη επιλογή σε κοντό μεν αλλά να σου ταιριάζει και να μην θέλει και χρόνο. Λέμε μήπως.
γεια σου πατριδα!!!:Dδεν εχω αλλεσ επιλογες....οτι κ αν κανω....καρε ας πουμε παλι θα θελει πιστολακι...ενω το κοντο...λουζεις-σκουπιζεισ με πετσετα-βαζεισ ζελε κ τελοσ!!!

εχω στρογγιλο προσωπο και μια ζωη κοντα τα μαλλια και αυτο που καταλαβα ειναι οτι για να φανει το κοντο παιζει ρολο το χρωμα αυτο να προσεξεισ.

εσυ τι χρωμα τα εχεισ? ενταξει στο κοντο 15 λεπτα υποθεση ειναι να τα βαψεισ κ μονη σου...εγω το σκεφτομαι ετσι καστανο που το εχω κ μερικα πιο ανοιχτα φλασακια μεσα....

Διαφημίσεις

Υπάρχουν κάτι προγραμματάκια που σου δείχνουν πως θα είσαι με άλλο μαλλί...μπορεί και στο κομμωτήριό σου αν είναι καλό να τα έχουν...κανε μια τέτοια δοκιμή πρώτακαι μετά βλεπεις...

http://www.tlife.gr/makeover.html

http://www.instyle.com/instyle/makeover/

γεια σου πατριδα!!!:Dδεν εχω αλλεσ επιλογες....οτι κ αν κανω....καρε ας πουμε παλι θα θελει πιστολακι...ενω το κοντο...λουζεις-σκουπιζεισ με πετσετα-βαζεισ ζελε κ τελοσ!!!

Σωστο κι αυτό. Έλα μωρέ κάντο να σου φύγει κι ο καημός!!!!:::):Η kounelitsa σου πρότεινε κάτι πολύ super. Δες το μπορεί να σε βοηθήσει για τις τελαιυταίες αναστολές!!!!!!!!!!ότι και να κάνεις πάντως καλή επιτυχία

Επειδη κι εμενα τα μαλλια μου ειναι σγουρα τα ειχα κοψει :

Πισω κοντο, σαν της Μελετη αλλα μπροστα ειχα αφησει φρατζουλα, στην αρχη μακρια, την οποια την εκανα με ζελε και τελειωνα και στο 2ο κοψιμο, τα εκανα πιο κοντα.

Παντως ο,τι κι αν αποφασισεις, ψηφιζω κοντο με τρελλα!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

To σίγουρο είναι ότι τα νέα μαλλάκια θα είναι υγιή!
αυτο ναι!!!καρε που τα εκοψα στην εγκυμοσυνη ειδα τρελη αλλαγη!!!

Υπάρχουν κάτι προγραμματάκια που σου δείχνουν πως θα είσαι με άλλο μαλλί...μπορεί και στο κομμωτήριό σου αν είναι καλό να τα έχουν...κανε μια τέτοια δοκιμή πρώτακαι μετά βλεπεις...

http://www.tlife.gr/makeover.html

http://www.instyle.com/instyle/makeover/

ευχαριστωωωω πααααρα πολυ!!!!

Σωστο κι αυτό. Έλα μωρέ κάντο να σου φύγει κι ο καημός!!!!:::):Η kounelitsa σου πρότεινε κάτι πολύ super. Δες το μπορεί να σε βοηθήσει για τις τελαιυταίες αναστολές!!!!!!!!!!ότι και να κάνεις πάντως καλή επιτυχία
το κακο ειναι οτι τωρα δεν κρατιεμε αλλα δεν μπορω να παω κομμωτηριο!!!εχω το μικρο αρρωστο κ μασ ειπε ο γιατροσ 10 μερεσ να μην παει βρεφικο....γκρρρ...κ δεν εχω πουθενα να τον αφησω..

Εσείς με το σγουρό μαλλί είστε τυχερές σε αυτό το θέμα.Κόψτα κοντά και επειδή είναι σγουρά θα τα κάνεις ανακατεμένα
εγω νομιζω σε ισιο ειναι καλυτερο..

Επειδη κι εμενα τα μαλλια μου ειναι σγουρα τα ειχα κοψει :

Πισω κοντο, σαν της Μελετη αλλα μπροστα ειχα αφησει φρατζουλα, στην αρχη μακρια, την οποια την εκανα με ζελε και τελειωνα και στο 2ο κοψιμο, τα εκανα πιο κοντα.

Παντως ο,τι κι αν αποφασισεις, ψηφιζω κοντο με τρελλα!!!!!!!!!!!!!

οταν τα λουζεισ τι κανεις μετα???θελω λεπτομεριεεεεες.

εσυ τι χρωμα τα εχεισ? ενταξει στο κοντο 15 λεπτα υποθεση ειναι να τα βαψεισ κ μονη σου...εγω το σκεφτομαι ετσι καστανο που το εχω κ μερικα πιο ανοιχτα φλασακια μεσα....
τωρα τα εχω κοκκινο αλλα το ακαζου γιατι ειμαι λιγο κιτρινη και αλλεσ φορεσ καστανα ποτε ομωσ ανταυγειεσ και φλασακια μασ μεγαλωνουν πολυ και φαινονται σαν κολλημενα στο κοντο μαλλι οσο για το κατσαρο στο κοντο το ισιωνεισ ακομα και με κερι και τα δαχτυλα .συγνωμη που αργεισα να σου απαντησω ελπιζω να σε βοηθησα!

Κοιτα το κοντο πρεπει να μπορει το προσωπο να το υποστηριξει και δεν ειναι πολλα προσωπα που τους παει για να ειμαι σωστη και να μην λεω λαμακιες. Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ευκολο, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ξεκουραστο και για μενα η ΜΟΝΗ λυση. Προσπαθω να το μακρινω απο το λυκειο (τελος λυκειου).......και δεν τα καταφερνω. Παντα στο τελος παω και τα ξανακοβω κοντα. Και δεν εννοω καρε......εγω τα εχω αγοριστικα εδω και πολλααααααααααα χρονια. Η τελευταια μου δεν προσπαθεια να τα μακρινω ηταν λογω του αντρα μου που μου ελεγε αμαν εχω πιο μακρια μαλλια απο εσενα. Και λεω δεν του κανω το χατηρι. Και γινονται κοντο καρε και μου λεει 'μα δε σου πανε ετσι, τα αγοριστικα σου πανε'.........ε αμε στο διαολο χριστιανε μου........Για μενα αν δεν εχετε θεμα αν σας πανε ή οχι ΦΑΤΕ ΤΑ........υποφερω οταν εχω μακρια μαλλια και η ευκολια που μου προσφερουν τα κοντα ειναι τοσο υπεροχη που δυσκολο να ξαναπροσπαθησω πλεον για μακρι. Αλλα ξαναλεω........το κοντο μαλλι δυσκολα υποστηριζετε απο προσωπο. Γιατι? Γιατι πολυ απλα αφηνει εκτεθημενα πολλα στο προσωπο. Δεν καλυπτει τπτ......(μου τα εχει πει κομμωτης)......οποτε προσοχη μη φατε σοκ και μετα θα πρεπει να περιμενετε μινιμουμ 1 χρονο να ξαναμακρινουν........μιλαει η εμπειρια......οσο για το κατσαρο στο κοντο.......εμενα ειναι τοσο κοντα που ενω ειναι κατσαρα σε αυτο το μακρος το στρατιωτικο ειναι απλα ισια.......αχαχαχαχαχαχαχα

καλα κοψιματα........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Ωχ, περαστικά στον μικρούλη. :( Να γίνει γρήγορα καλά.
ευχαριστω πολυ..(ασχετο,οστρακια κολλησε)

οσο για το κατσαρο στο κοντο το ισιωνεισ ακομα και με κερι και τα δαχτυλα .
ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕς ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!! λοιπον δοκιμασα στο σαιτ με τα μαλλια.....τρελαθηκαααα!!!ο ντινος που ηταν αντιθετος γιατι ελεγε δεν θα μου παει του αρεσε τρελα!!!ενα φεγγαρι εκανα κομμωτικη κ εχω εδω ολα τα συνεργα..ψαλιδια κτλ...κρατιεμε να μην τα κοψω μονη μου...:lol:

Κοιτα το κοντο πρεπει να μπορει το προσωπο να το υποστηριξει και δεν ειναι πολλα προσωπα που τους παει για να ειμαι σωστη και να μην λεω λαμακιες. Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ευκολο, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ξεκουραστο και για μενα η ΜΟΝΗ λυση. Προσπαθω να το μακρινω απο το λυκειο (τελος λυκειου).......και δεν τα καταφερνω. Παντα στο τελος παω και τα ξανακοβω κοντα. Και δεν εννοω καρε......εγω τα εχω αγοριστικα εδω και πολλααααααααααα χρονια. Η τελευταια μου δεν προσπαθεια να τα μακρινω ηταν λογω του αντρα μου που μου ελεγε αμαν εχω πιο μακρια μαλλια απο εσενα. Και λεω δεν του κανω το χατηρι. Και γινονται κοντο καρε και μου λεει 'μα δε σου πανε ετσι, τα αγοριστικα σου πανε'.........ε αμε στο διαολο χριστιανε μου........Για μενα αν δεν εχετε θεμα αν σας πανε ή οχι ΦΑΤΕ ΤΑ........υποφερω οταν εχω μακρια μαλλια και η ευκολια που μου προσφερουν τα κοντα ειναι τοσο υπεροχη που δυσκολο να ξαναπροσπαθησω πλεον για μακρι. Αλλα ξαναλεω........το κοντο μαλλι δυσκολα υποστηριζετε απο προσωπο. Γιατι? Γιατι πολυ απλα αφηνει εκτεθημενα πολλα στο προσωπο. Δεν καλυπτει τπτ......(μου τα εχει πει κομμωτης)......οποτε προσοχη μη φατε σοκ και μετα θα πρεπει να περιμενετε μινιμουμ 1 χρονο να ξαναμακρινουν........μιλαει η εμπειρια......οσο για το κατσαρο στο κοντο.......εμενα ειναι τοσο κοντα που ενω ειναι κατσαρα σε αυτο το μακρος το στρατιωτικο ειναι απλα ισια.......αχαχαχαχαχαχαχα

καλα κοψιματα........

κοιτα..εχω μιτονγκα....εχω κ λιγο προγουλακι...αλλα η ντοματα τα κανει δεκα φορεσ χειροτερα!!!

κοριτσια θα προσπαθησω να κατεβασω τισ φωτο να δειτε κ να μου πειτε.

οσο για το ντυσιμο μου..παει με το κοντο νομιζω..ειμαι jeanMANIAC,κολλητα μπλουζακια με αθλητικο κοψημο πισω κ σταμπες με κομικς κτλ..αθλιτικα παπουτια

σου παει!!!!!! κι εγω σκεφτομαι να κανω κατι με τα μαλλια τα οποια βαριεμαι τρελα να φτιαχνω κυκλοφορω μονιμως με κοτσιδα και καπελα!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift