Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εκδήλωση στο BALUX CAFE

danel

Recommended Posts

Σκέφτομαι να κάνω ένα κοκτέιλ στο balux cafe pool side-ΟΧΙ εκεί που είναι ο παιδότοπος, μιάς και παιδάκια δε θα έχω-, αλλά ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος έχει πάει σε κάτι παρόμοιο για να μου πείτε γνώμες.

Διαφημίσεις

...Σαν χωρο και μονο,σου προτεινω και το BLE στην παραλιακη.Πολυ πολυ ομορφος χωρος...ηρεμια...θαλασσα...γαλαζιο & πρασινο!

Πράγματι, αλλά και τα 55Ευρώ το άτομο μου κακοφαίνονται αρκετά!

΄Αλλωστε εκεί είναι μόνο για φαγητό κι εγώ θέλω κάτι σε κοκτέιλ. Ευχαριστώ πάντως!

Δεν γνωριζα οτι ειναι τοσο οι τιμες...:-(:twisted: Φανταστηκα ομως οτι επειδη εχει διαφορετικα επιπεδα, χωρους τελοσπαντων οτι θα μπορουσες να κανονισεις κοκτειλ παρτυ...Sorry....

4usdp3.png

AAAAA!!!!!!!! Τωρα μου ηρθε :idea: Δεν ξερω βεβαια τιμη ουτε γνωριζω αν σε βολευει η περιοχη.Ειναι το "πισινα" στη Μαρινα Ζεα, στον Πειραια. Ωραιο μαγαζι, με πισινα, ψηλα και θεα θαλασσα!

4usdp3.png

Διαφημίσεις

Η Πισίνα ίσως πάω να τη δω αλλά το viva mare oπως βέβαια και το balux μου πέφτουν μακριά. Προτιμώ κάτι στην ακτογραμμή από Πειραιά ως Αγ.Κοσμά. Σκέφτηκα και το kitchen bar στον Άλιμο.

Το κοκτέιλ θα είναι όρθιο έτσι; Αν η τιμή είναι υψηλή θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς και να προτιμήσεις κάτι άλλο καθιστό με τα ίδια χρήματα. Στη βάφτιση της κόρης μου σκεφτόμουν κι εγώ το κοκτέιλ αλλά οι τιμές άνω των 20 ευρώ/άτομο για 100 ατομα και στο όρθιο μου φανηκαν too much. Επειτα πόση ώρα θα σταθεί ο άλλος όρθιος με το ποτό και το finger food; Μια ώρα το πολυ; Προσωπικα το βρίσκω κουραστικό -και το ίδιο μου είπαν όσοι φίλοι μου ρώτησα τότε- και δεν φαίνονται τα χρήματα που έχεις ξοδεψει. Γνώμη μου πάντα...

Η παραλιακή έχει πολύ ωραία μαγαζιά όπως σου πρότειναν και τα κορίτσια αλλά οι τιμές ειναι πάντα τιμές παραλιακής...δεν ξέρω μήπως ζητάνε και minimum αριθμό ατόμων όπως στους γάμους το Σαβ/κο.

Με το καλό η βάπτισή σας και να χαίρεσαι το μωράκι σου!!