Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

περιμένω περίοδο δύο μήνες και δεν έρχεται

AggelaF

Recommended Posts

για σας κορίτσια θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω εδώ και καιρώ πριν τρις μήνες είχα μία παλίνδρομη κύηση η γιατρός μου είπε ότι ήταν τυχαίο γεγονός και ότι συμβαίνει στείλαμε το δήγμα στην Αθήνα και μας είπαν ότι το παιδί ήταν καλά στην συνέχεια έκανα της απαραίτητες εξετάσεις και όλα καλά,αλλά από τότε περιμένω την περίοδο μου και τίποτα έχω πάρει τα primolut 2 φορές ακόμα τίποτα, μήπως έχει καμία σας την ίδια εμπειρία η κάποια γνώμη να μου δόση.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΓΕΛΑ,

ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΙΣ 55 ΜΕΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 52 ΟΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Νομιζω οτι ειναι απο ανθρωπο σε ανθρωπο. Εμενα μετα απο παλινδρομη στις 10 εβδομαδες, αδιαθετησα στο μηνα. Εγινε και αποξεση μετα την παλινδρομη λογω της μεγαλης αιμοραγιας.

καλησπέρα κορίτσια, απόξεση έκανα στης επτά εβδομάδες έκανα υπέρηχο και δεν ακούσαμε καρδιακή λειτουργία και έτσι μου το πήραν.τώρα περιμένω έχω πονάκια συνέχεια άλλα τίποτα,έχω κάνει και υπέρηχο όλα καλά μου λέει η γιατρός μου,

Διαφημίσεις

Θα ελεγα να ενοχλησεις ξανα τον γιατρο σου. Δεν βλαπτει να κανεις αλλο ενα υπερηχο.

ναι θα πάω αύριο να με ξαναδεί μήπως και κάνω καμία σαλπιγγογραφία για να δούμε πώς πάει.

Παρεπιπτοντως, ενω ειχαμε κανονισει αποξεση, ηρθε η αποβολη απο μονη της στις 10 εβδομαδες και μου εκαναν αποξεση για να σταματησουν την εντονη αιμοραγια.

Καλο θα ηταν να το συζητησεις με τον γιατρο σου. Ισως διαταραχτηκε ορμονικα ο οργανισμος σου και ο καθε ενας μας θελει τον χρονο του να επανελθει.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...