Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ-ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα,

Έκανα την πρώτη μου εμβρυομεταφορά την Παρασκευή 28/05/2010 και σήμερα Τρίτη 02/06/2010 δεν αισθάνομαι τίποτα άλλο εκτός από μια ελαφριά ενόχληση κάτω δεξιά.

Μήπως ξέρει κάποια να μου πει μετά από πόσες ημέρες γίνεται η εμφύτευση και ποια είναι τα συμπτώματά της?

Σας ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλες σας!!!!:D

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα,

Έκανα την πρώτη μου εμβρυομεταφορά την Παρασκευή 28/05/2010 και σήμερα Τρίτη 02/06/2010 δεν αισθάνομαι τίποτα άλλο εκτός από μια ελαφριά ενόχληση κάτω δεξιά.

Μήπως ξέρει κάποια να μου πει μετά από πόσες ημέρες γίνεται η εμφύτευση και ποια είναι τα συμπτώματά της?

Σας ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλες σας!!!!:D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ 27/05.....ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΙΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ....ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ....ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ......ΠΟΤΕ ΠΑΣ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ?

κοριτσια καλο ειναι να μην μπαινετε σε αυτη τη διαδικασια και το λεω εγω που κανω ακριβως τα ιδια και χειτοτερα. εγω ενιωθα πολλα τραβηγματα στις σαλπιγγες (αν ειχα) και ποναγε και η μεση μου χαμηλα. σε καθε εναν βεβαια τα συμπτωματα ειναι διαφορετικα γιαυτο μην το δεσετε κιολας. καλη επιτυχια σας ευχομαι.:wink:

an1cM8O-O7-0000MTM3bGR8MjMzNDRsZGF8ZWlzYWkgbWF6aSBtYXM.gif

as1cMmScso00020NzUzNzFifDE1Mzk4ZGJ8c2UgcGVyaW1lbm91bWUhISE.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ 27/05.....ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΙΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ....ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ....ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ......ΠΟΤΕ ΠΑΣ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ?

Ωραία..καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!

Πάντως εγώ τώρα πια δεν αισθάνομαι τίποτα, σαν να μην έχω κάνει εξωσωματική. Νομίζω οτι δεν θα είμαι έγκυος. Για χοριακή πάω 10 Ιουνίου.

κοριτσια καλο ειναι να μην μπαινετε σε αυτη τη διαδικασια και το λεω εγω που κανω ακριβως τα ιδια και χειτοτερα. εγω ενιωθα πολλα τραβηγματα στις σαλπιγγες (αν ειχα) και ποναγε και η μεση μου χαμηλα. σε καθε εναν βεβαια τα συμπτωματα ειναι διαφορετικα γιαυτο μην το δεσετε κιολας. καλη επιτυχια σας ευχομαι.:wink:

Τελικά έμεινες έγκυος ή προσπαθείς?

Διαφημίσεις

basil πως εισαι΄πλησιαζει η χορικαη ε;;;;;;εγω εκανα την πεμπτη 4-6 μεταφορα. κινουμαι βεβαια κανονικα πολυ φυσιολογικα μεσα στο σπιτι.

Ελένη μου καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου!!! Πάω την Πέμπτη 10 Ιουνίου για χοριακή, απαισιόδοξη είμαι όπως πάντα όταν πρόκειται για τον ευατό μου!

Διαφημίσεις