Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αξιοπιστο το υπερηχο?

Recommended Posts

να κανω μια ερωτηση γιατι θα τρελαθουμε σημερα εκανα παλι υπερηχο 34 κ 2 ημερες και ο γιατρος μου λεει οτι το μωρο ειναι περιπου 2100 την περασμενη εβδομαδα μου τον ειχε βγαλει περιπου 2200 ειναι δυνατον μια εβδομδα να να μην πηρε και να εχασε κιολας ,οταν του το ειπα μου ειπε οτι εχει αποκληση γυρω στα 400 γραμμαρια κ να μην φοβαμαι.με εστειλε να κανω ντοπλερ παλι την αλλη εβδομαδα .για την εβδομαδα που ειμαι 34 κ 2 αν ειναι κ 2100 ειναι καλο το βαρος του

S1Snp3.png

Διαφημίσεις

στην 34 εβδομάδα και εμένα ήταν 2100 gr περίπου. γιατί ανησυχείς ???

οι μετρήσεις στους υπέρηχους πάντα έχουν απόκληση

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Ο υπέρηχος δεν είναι ζυγαριά. Ειδικά στους τελευταίους μήνες της κύησης υπάρχει πολύ μεγάλη απόκλιση, μια και το βάρος βγαίνει από κάποιες μετρήσεις που κάνουν. Είναι στο περίπου, οπότε μην τρελλαίνεσαι!!!!

το μωρακι σου απο εδω και στο εξης θα παιρνει γυρω στα 200 γρ την εβομαδα, γι'αυτο μην αγχωνεσαι!!!και υπαρχει παντα μια αποκληση στους υπερηχους... με το καλο ευχομαι!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Εμένα την 36η εβδομάδα το βρήκε 3100γρ. και την 37η 2500γρ!!! Αλλά όταν του το ανέφερα μου είπε ότι δεν "έπιασε καλά" την κνήμη και το μέτρησε λάθος. Πάντω γενικά ο υπέρηχος δίνει μια εκτίμηση με απόκληση +-150 γρ.

ISGLp2.pngilpPp3.png

Διαφημίσεις

α οκ εχει τυχει κ σε αλλους δεν ανυσηχω γ το βαρος αλλα φοβηθηκα οτι δεν εχει μεγαλωσει σε μια εβδομαδα τωρα την τριτη θα παω για ντοπλερ κ θα δουμε

S1Snp3.png

Στην πρωτη μου εγκυμοσύνη, μια μερα πριν γεννήσω ο γιατρός μου υπολογισε το βάρος του μικρού στα 3200. Τελικά γεννήθηκε 3550!

Καμία σχεση, στο περίπου είναι όλα...

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

ειδες τελικα δεν παιζει ρολο το ποσο γεννιουνται!!!εμενα η κορη μου γεννηθηκε 3020, φυγαμε 2840 απο το μαιευτηριο και τωρα ειναι 2,5 χρονων, 20 κιλα!!!θρεφταρακι!!!

526437xvildghyb3.gif

EBX2p3.png

ειδες τελικα δεν παιζει ρολο το ποσο γεννιουνται!!!εμενα η κορη μου γεννηθηκε 3020, φυγαμε 2840 απο το μαιευτηριο και τωρα ειναι 2,5 χρονων, 20 κιλα!!!θρεφταρακι!!!

Na sou zhsei h koroula sou!! Egw twra perimenw devtero agoraki, eimai sthn 29 evdomada. Pros to paron dixnei na einai kanonikos. Exw megalh periergia an tha einai kai avtos xontroulis :).

κι εγω το γιο περιμενω τωρα!!!εγω τωρα μπαινω στην 37η, κοντευω!!!με το καλο τα μωρακια μας και να χαιρομαστε τα παιδακια μας!!!!

526437xvildghyb3.gif

EBX2p3.png

κι εγω το γιο περιμενω τωρα!!!εγω τωρα μπαινω στην 37η, κοντευω!!!με το καλο τα μωρακια μας και να χαιρομαστε τα παιδακια μας!!!!

Tuxeroula!!! Konteveis!! Kalh elevtheria!

Διαφημίσεις