Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κοριτσια, χρειαζομαι πληροφοριες για τον Κ. Παντο

Recommended Posts

κοριτσια, βοηθια! σκεφτομαι να παω για δευτερη γνωμη στον γιατρο Κωνσταντινο Παντο. πεστε μου πως ειναι αυτος;

ποσο κοστιζει η πρωτη επισκεψη εκει και;

η εξωσωματικες ειναι ακριβες; υπαρχει περιπτωση να μην ξεπερασει η εξωσωματικη 3000 ευρω;

αν ξερετε κατι σας παρακαλω, πληροφορειστε με. θα με βοηθησετε πολυ!!!!

Διαφημίσεις

Πελαγωμένη ακούγεσαι αλλά αυτά έχει η εξ/κή.

Έχω να σου δώσω πληροφορίες από φίλες μου για τη διαδικασία και το κόστος, αλλά επειδή μόλις γράφτηκα δεν ξέρω πως να χειριστώ το site. Υπάρχει δυνατότητα να σου στείλω pm? μήπως τώρα σου γράφω σε pm και δεν το έχω καταλάβει;

Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω μιας και είσαι η πρώτη που επικοινωνώ, πως ανοίγουμε νέα ενότητα;

Φιλιά

Cherryl

καλωσηρθες κοριτσακι..

ειναι αναλογα τι εξωσωματικη θα κανεις.εγω θα κανω με μικρογονιμοποιηση και μαζι με τα φαρμακα παει περιποθ στα 3500. 3000 εξωσωματικη και 500 περιπου τα φαρμακα.εχο τεβε.εσυ;πανω απο ολα ξεκινας τα παντα με ηρεμια!!!!!

:);)

καλησπερα κοριτσακι μου και εγω σε λιγεσ μερεσ ξεκιναω την εξωσωματικη μου στην κλινικη του κ.Παντου..για να ειμαι ειλικρινεισ θα την κανω σε καποιο συνεργατη του γιατι απο τι εχω μαθει επειδη ο κ.Παντοσ ειναι αυτοσ που ειναι και εχει πολυ μεγαλο ονομα δεν πολυασχολειται παρα μονο στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα ενω εγω θα ηθελα να ειναι ο γιατροσ μου πιο κοντα μου σε οτι τον χρειαστω...βεβαια θεωρειται απο τουσ πιο κορυφαιουσ στο ειδοσ τησ εξωσωματικησ γονιμοποιησησ..οσον αφορα το κοστοσ εμενα μου ειπαν για μικρογονιμοποιηση γυρω στισ 3,000 ευρω χωρια οι εξετασεισ που τισ εχω χρησοπληρωμενεσ...ευχομαι οτι καλυτερο και συντομα μανουλα.

z3hWp3.png

Καλησπέρα Jurgitella.

Ειχα παει πριν 1,5 μήνα στον Π@ντο, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Κάτσαμε αρκετή ώρα και μας εξήγησε τα πάντα. Και εγώ σε αυτόν έχω καταλήξει. Η πρώτη επίσκεψη στοίχισε 180 ευρώ. Τα υπόλοιπα που ξέρω και εγώ είναι ό,τι αναφέρουν τα κορίτσια. Ο,τι χρειαστείς τα λέμε. Καλή αρχή και καλή επιτυχία.

Διαφημίσεις

κριτσακια, σας ευχαρτισω ολες!!!!! ξερετε μιλησα με μια κυρια, η οποια ειναι 48 χρονων, ητανε πολυ δυσκολη η κατασταση της, αυτη και γεννησε στον Κ. Παντο, και ολα μαζι, και εξωσωματικες, και η παρακολουθηση εγκυμοσυνης, και η γεννα, και οι εξετασεις, βγηκανε γυρο στις 15 000 ευρω. και στεναχορηθηκα παρα πολυ. αλλα εγω ειμαι 29 χρονων ακομα.

κοριτσια, πεστε μου, αν παρω τηλεφωνο εκει, σε ποσο καιρο κλεινουνε ραντεβου; για να υπολογισω περιπου.

και εγω εχω το Τεβε. αλλα, ο Κ.Παντος δουλευει με ολα τα ταμεια;

Τζουρτζιτέλα καλημέρα! Εσύ θα έχεισ στο μυαλό σου ότι μια εξωσωμ κοστίζει γύρω στα 3000-3500 όπως σου είπαν τα κορίτσια. Αν μείνεις έγγυος με το καλό δεν χρειάζεται να κάνεις ούτε εκεί την παρακολουθηση της εγγυμοσύνης ούτε τον τοκετό. Μην μπερδεύεσαι με άλλες τιμές άλλων περιπτώσεων. Αν όντως θες να πας πρέπει να πάρεις τηλ σήμερα κιόλας γιατί το ραντεβού κάνει 1 με 2 μήνες να στο δώσουν. Πάρε όμως και ενημέρωσέ μας. Μπορεί να είσαι και τυχερή και να έχουν νωρίτερα.

Όσο για τα ταμεία δεν κατάλαβα...Έχουν καμία σχέση?'Ολα τα πληρώνεις κανονικότατα, μόνο στα φάρμακα μπορεί να σε βοηθήσει το ταμείο... Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν αποφασίσεις

κοριτσια, βοηθια! σκεφτομαι να παω για δευτερη γνωμη στον γιατρο Κωνσταντινο Παντο. πεστε μου πως ειναι αυτος;

ποσο κοστιζει η πρωτη επισκεψη εκει και;

η εξωσωματικες ειναι ακριβες; υπαρχει περιπτωση να μην ξεπερασει η εξωσωματικη 3000 ευρω;

αν ξερετε κατι σας παρακαλω, πληροφορειστε με. θα με βοηθησετε πολυ!!!!

κοριτσια καλημερα ειναι η πρωτη φορα που γραφω. θα παω για την 8η προσπαθεια δευτερη φορα με τον παντο. η πρωτη επισκεψη 180ε η εξωσωματικη μαζι με ωοληψια 4000. και στα κανει ο ιδιος ολα

an1cM8O-O7-0000MTM3bGR8MjMzNDRsZGF8ZWlzYWkgbWF6aSBtYXM.gif

as1cMmScso00020NzUzNzFifDE1Mzk4ZGJ8c2UgcGVyaW1lbm91bWUhISE.gif

Τζουρτζιτέλα καλημέρα! Εσύ θα έχεισ στο μυαλό σου ότι μια εξωσωμ κοστίζει γύρω στα 3000-3500 όπως σου είπαν τα κορίτσια. Αν μείνεις έγγυος με το καλό δεν χρειάζεται να κάνεις ούτε εκεί την παρακολουθηση της εγγυμοσύνης ούτε τον τοκετό. Μην μπερδεύεσαι με άλλες τιμές άλλων περιπτώσεων. Αν όντως θες να πας πρέπει να πάρεις τηλ σήμερα κιόλας γιατί το ραντεβού κάνει 1 με 2 μήνες να στο δώσουν. Πάρε όμως και ενημέρωσέ μας. Μπορεί να είσαι και τυχερή και να έχουν νωρίτερα.

Όσο για τα ταμεία δεν κατάλαβα...Έχουν καμία σχέση?'Ολα τα πληρώνεις κανονικότατα, μόνο στα φάρμακα μπορεί να σε βοηθήσει το ταμείο... Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν αποφασίσεις

καλη μερα σε ολες! Κυριακη μου, πανω η Ελενη Καλαματα ειπε οτι ειχε ΤΕΒΕ ασφαλεια και της καλυψανε τα φαρμακα. και εγω μονο αυτο θελω. το ξερω,οτι η εξωσωματικη δεν καλυπτεται. αλλα και αυτο θα ητανε μεγαλη βοηθια. απλα δεν καταλαβαινω πως γινεται αυτη η διαδικασια με το ΤΕΒΕ και τα φαρμακα. ο ιδιος ο Κ. Παντος γραφει το χαρτι οτι χρειαζεσαι τοσα και τοσα φαρμακα και πας στο ΤΕΒΕ στην επιτροπη; ισως πρεπει να γραψει ο γυναικολογος σου που σου ανοικει κατα την περιοχη;

και ξερετε καται αλλο κοριτσακια, η πρωτη επισκεψει μου ειπατε ειναι 180 ευρω. και μετα, το ιδιο πληρωνεις η ειναι πιο φτηνος;

καλη επιτυχια στο κοριτσι η οποια θα κανει 8η προπαθια!!!! μπραβο σου που δεν αφηνεις και εχεις ακομα δυναμεις.

ευχαριστω για τις ευχες σου και δεν προκειται να τα παρατησω ποτε. 180 ειναι η πρωτη επισκεψη οταν ξεκινησεις το προγραμμα οι επισκεψεις ειναι δωρεαν

Διαφημίσεις

Τζουρτζιτέλα έτσι είναι όπως τα λέει η Τάνια78. 180 στην αρχή και μετά πληρώνεις όταν έρθει η ώρα την ωοληψία και τη μεταφορά. Εγώ πιο πριν που πήγαινα σε άλλο γιατρό μου είχε έρθει πιο ακριβά γιατί πλήρωνα κάθε υπέρηχο 60. Στον Πάντο μπορείς να πηγαίνεις κάθε μέρα που λέει ο λόγος για υπέρηχο αλλά δεν ξαναπληρώνεις τίποτα από επισκέψεις κτλ. Βασικά εμένα ο Πάντος μου βγήκε συγκριτικά φτηνότερος.

Τώρα για τα φάρμακα ναι στα γράφουν εκεί σε ένα πολύ απλό χαρτί της κλινικής και μετά πας στο γιατρό του ΤΕΒΕ και στα δίνει. Δενξέρω αν με τεβε περνάς επιτροπή... Εγώ επειδή έχω ΙΚΑ και δεν είχα καμιά όρεξη για επιτροπές και ανακρίσεις έκανα το εξής... Ο άντρας μου είναι στο τεβε και μου είπαν από Πάντο την εξής μαγκιά... Τις Γκονάλ που είναι πανάκριβες, 2 κουτιά νομίζω 1200, τις χορηγούνε και σε άντρες για την ενδυνάμωση του σπέρματος. Έτσι μας έδωσαν το χαρτί από Πάντο που έλεγε ολιγοασθενοσπερμία (που είναι και αλήθεια), πήγε σε έναν ουρολόγο την επομένη στο ΤΕΒΕ και του τα έγραψε έτσι απλά και πανεύκολα! Βέβαια τις ενέσεις θα τις κάνω εγώ! Και πληρώσαμε μια συμμετοχή 25%, σύνολο 300 ευρώ. Ρώτα τους όλα αυτά όταν έρθει η ώρα αλλά προς το παρόν πρέπει να κλείσεις ραντεβού...

Τζουρτζιτέλα έτσι είναι όπως τα λέει η Τάνια78. 180 στην αρχή και μετά πληρώνεις όταν έρθει η ώρα την ωοληψία και τη μεταφορά. Εγώ πιο πριν που πήγαινα σε άλλο γιατρό μου είχε έρθει πιο ακριβά γιατί πλήρωνα κάθε υπέρηχο 60. Στον Πάντο μπορείς να πηγαίνεις κάθε μέρα που λέει ο λόγος για υπέρηχο αλλά δεν ξαναπληρώνεις τίποτα από επισκέψεις κτλ. Βασικά εμένα ο Πάντος μου βγήκε συγκριτικά φτηνότερος.

Τώρα για τα φάρμακα ναι στα γράφουν εκεί σε ένα πολύ απλό χαρτί της κλινικής και μετά πας στο γιατρό του ΤΕΒΕ και στα δίνει. Δενξέρω αν με τεβε περνάς επιτροπή... Εγώ επειδή έχω ΙΚΑ και δεν είχα καμιά όρεξη για επιτροπές και ανακρίσεις έκανα το εξής... Ο άντρας μου είναι στο τεβε και μου είπαν από Πάντο την εξής μαγκιά... Τις Γκονάλ που είναι πανάκριβες, 2 κουτιά νομίζω 1200, τις χορηγούνε και σε άντρες για την ενδυνάμωση του σπέρματος. Έτσι μας έδωσαν το χαρτί από Πάντο που έλεγε ολιγοασθενοσπερμία (που είναι και αλήθεια), πήγε σε έναν ουρολόγο την επομένη στο ΤΕΒΕ και του τα έγραψε έτσι απλά και πανεύκολα! Βέβαια τις ενέσεις θα τις κάνω εγώ! Και πληρώσαμε μια συμμετοχή 25%, σύνολο 300 ευρώ. Ρώτα τους όλα αυτά όταν έρθει η ώρα αλλά προς το παρόν πρέπει να κλείσεις ραντεβού...

Κυριακουλα μου, ξερεις τι φοβαμαι εγω, οταν παω στο δικο μου γιατρο του ΤΕΒΕ φοβαμαι παρα πολυ, να αρχισει αυτος να μου λεει διαφορα, οτι δεν μπορει να τα γρψει... ξερεις ισως θελει να κανω εξωσωματικη σε αυτον.πως τωρα πηγα στον αλλον. δεν ξερω κιολας αν κανει αυτος ο δικος μου του ΤΕΒΕ τις εξωσωματικες. ειναι στο Μητερα. να σας πω, εσεις που πηγαινετε στη " Γεννεσεις", στην κλινικη του; ο Παντος δεν ανοικει και στο Μητερα; αν ναι ισως ξερει το δικο μου το γιατρο και ισως δεν θα υπαρχει προβλημα. αν και ο δικος μου του ΤΕΒΕ ειναι καλος ανθρωπος. δεν μπορω να πω.

οποτε κοριτσακια στο ΤΕΒΕ υπαρχει επιτροπη για το Γοναλ η οχι;;;;

κοριτσια γεια σας.

ειμαι η Μενη εδω και 3χρονια προσπαθω για ενα μωρακι αλλα τιποτα.

πηγα σε 2γιατρους εχω κανει ολες τις εξετασεις και εγω και ο αντρας μου και ολα βγηκαν καλα αλλα και παλι τιποτα!

χωρις λογο λοιπον δεν εχουμε ακομα γινει γονεις.ολο μας λενε ολα καλα αλλα και παλι τιποτα:-(:-(.

δοκιμασα τα σερπαφαρμ αλλα δεν εγινε κατι.

παω για εξωσωματικη?

εχει καμμια σας ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

ευχαριστω πολυ

κοριτσια γεια σας.

ειμαι η Μενη εδω και 3χρονια προσπαθω για ενα μωρακι αλλα τιποτα.

πηγα σε 2γιατρους εχω κανει ολες τις εξετασεις και εγω και ο αντρας μου και ολα βγηκαν καλα αλλα και παλι τιποτα!

χωρις λογο λοιπον δεν εχουμε ακομα γινει γονεις.ολο μας λενε ολα καλα αλλα και παλι τιποτα:-(:-(.

δοκιμασα τα σερπαφαρμ αλλα δεν εγινε κατι.

παω για εξωσωματικη?

εχει καμμια σας ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

ευχαριστω πολυ

τι να σου πω μενη μια φιλη μου ειχε το ιδιο με σενα και τελικα δεν επιανε απο το ανχος. οταν ηρεμησε τον δευτερο μηνα προσπαθειας εμεινε εγκυος

Eγω συν της αλλης δεν εχω σταθερω κυκλο οποτε δυσκολευουν ακομα περισοτερο τα πραγματα..

τι να κανω?

εχω ανχωθει!

πρεπει να κανω εξωσωματικη?

Διαφημίσεις

Eγω συν της αλλης δεν εχω σταθερω κυκλο οποτε δυσκολευουν ακομα περισοτερο τα πραγματα..

τι να κανω?

εχω ανχωθει!

πρεπει να κανω εξωσωματικη?

γεια σου Μενη μου, τι να σου πω, μαλλον αγνωστες αιτιες υπογονιμοτητας. κανατε σπερματεγχυση;;;; αν οχι εγω θα σου προτεινα αθτο να κανεισ 3-5 φορες. και μετα εξωσωματικη.

• 4 years later...
Καλησπέρα Jurgitella.

Ειχα παει πριν 1,5 μήνα στον Π@ντο, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Κάτσαμε αρκετή ώρα και μας εξήγησε τα πάντα. Και εγώ σε αυτόν έχω καταλήξει. Η πρώτη επίσκεψη στοίχισε 180 ευρώ. Τα υπόλοιπα που ξέρω και εγώ είναι ό,τι αναφέρουν τα κορίτσια. Ο,τι χρειαστείς τα λέμε. Καλή αρχή και καλή επιτυχία.

Καλησπερα κ απο εμενα .Αν κ εχουν περασει χρονια απο την αναρτηση σου ελπιζω καταρχην να καταφερες και να εχεις τωρα ενα μωρακι.Αντιμετοπιζω κ εγω διαφορα θεματα κ σκεφτηκα να επισκεφτω τον ιδιο γιατρο που αναφερεις.Εχω παει κ σε αλλους επωνημους αλλα αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι με αντιμετοπιζαν σαν να ημουν σε εργοστασιο.Σε καποιους δε πρωτα με εβλεπε ενας για το ιστορικο μετα καποιος αλλος κ ο γιατρος ελαχιστα.Σκεψου πως εχω κανει κολπικο υπερηχο σε πολυ γνωστο ιατρο, με εβλεπε πρωτη φορα κ ο κολπικος υπερηχος διηρκησε μολις 30 δέυτερολεπτα.Ο συγκεκριμενος ασχολειται μαζι σου η κ στο εν λογω κεντρο τα πραγματα ειναι σουπερ μαρκετ?Περιμενω νεα απο οποια γνωριζει να μου πει?

επειδη ειναι μεγαλο κεντρο, ειναι οπως ολα τα αλλα που περιγραφεις (με το ιστορικο να παιρνει καποιος αλλος και τον υπερηχο των 30 δευτερολεπτων). ολα τα μεγαλα ονοματα ετσι λειτουργουν.

απλα εχει ενα απ'τα καλυτερα εργαστηρια. και ειναι μεγαλο συν.

δεν εχεις προσωπικη επαφη με τον γιατρο, εχεις 24ωρη επικοινωνια με το κεντρο ομως (συντονιστριες κ.λ.π.) για οτι χρειαστει.

αυτα σε πολυ γενικες γραμμες......

εγω εκανα πριν λιγο καιρο την πρωτη μου στον παντο τον γιατρο τον ειδα στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα και τα καταφερα κοντευω στον 2 μηνα.εχουν πολυ καλους εμβρυολογους και ο γιατρος κανει πολυ καλη τοποθετηση στα εμβρυα.....καλη επιτυχια ευχομαι σε οτι αποφαση παρεις....

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ.Τελικά την Τετάρτη πήγα στον Πάντο.Όντως το ιστορικό πρώτα μου το πήρε ένας συνεργάτης του και μετά με είδε ο ίδιος.Πολύ άνθρωπος και πολύ καλός επιστήμονας .Μου πήρε το ιστορικό μου και αυτός , με ρώτησε διάφορα με υπομονή, περίμενε κάθε φορά που κόλλαγα να μιλήσω με πολύ υπομονή να με ακούσει και χωρίς βιασύνη να μου απαντήσει ξανά κ ξανά.Του είπα ότι είχα πάει και σε άλλους 4 και ο καθής έλεγε τα δικά του......Μου έκανε έναν κολπικό υπέρηχο και μετά με ξαναείδε στο γραφείο του αναλύοντας μου το κάθε τι ....

Εξαρχής να αναφέρω κι εγώ εδώ το ιστορικό μου για όποια κοπέλα ενδιαφερθεί....Πρίν 3 μήνες μου βρήκε ένας φίλος ειδικευόμενος στο Έλενας μια κύστη στην αριστερή ωοθήκη , ένα ινομύωμα και υποψία ενδομήτριου πολύποδα.Να αναφέρω ότι είμαι 43 ετών μητέρα 2 αγοριών 17 και 18 ετών διαζευγμένη εδώ και 16 χρόνια.Έχω έναν νέο σύντροφο εδώ και 12 χρόνια ο οποίος δεν αποφάσιζε ως τώρα να κάνουμε ένα παιδάκι γιατί φοβόταν ....ξέρετε τα γνωστά δεσμεύσεις κ α......τώρα είναι πιο θετικός.Σε έναν ορμονολογικό έλεγχο που έκανα ενώ FSH ,LH είναι οκ η ΑΜΗ είναι κάτω από 1.Οπότε καταλαβαίνεται θα πρέπει να κινηθώ άμεσα και να πάω σε κάποιον που να με δεί και να με βεβαιώσει τι μέλει γενέσθαι, αλλά κ καλός χειρουργός προκειμένου να μην με βλάψει .

Πήγα σε μεγάλα ονόματα όπως Βλάχος Νικόλαος συστημένη απο φίλη, ο οποίος μου είπε ότι έχω υπορογόνιο ινομύωμα και πολύποδα και θα τα αφαιρέσει όλα υστεροσκοπικα λέγοντας ότι το ινομύωμα θα το αφαιρέσει στο 80-90% γιατί πιο πολύ θα φάει την μήτρα και όσο για γονιμότητα άστα μεγάλη σε ηλικία και πρόβλημα.

Πήγα στον Παράσχο όπου είχε πολύ γέλιο η φάση όλη ... με εξέτασε σαν τον Βέγγο (κολπικό υπέρηχο με βίασε με τον μοχλό κανονικά και η εξέταση διήρκεσε 30δεύτερα) ο οποίος μου είπε ότι έχω ενδοτοιχωματικό ινομύωμα και πολύποδα και 2 κύστες και θα τα αφαιρέσει όλα λαπαροσκοπικά και τον πολύποδα υστεροσκοπικά όσο για γονιμότητα μου είπε δανεικά ωάρια.....

Πήγα στον Αθανασίου πολύ ήρεμα πολυ καλά αλλά θέλει να πάει διακοπές και δεν μπορεί να με χειρουργήσει είπε τα ίδια με Παράσχο μόνο που το ινομύωμα είπε ότι είναι υποβλεννογόνιο και αν με χειρουργήσει απο Σεπτέμβριο όχι στον Λευκό Σταυρό αλλά στο Ιασώ γιατί εκεί είναι η κουζίνα του και μαγειρεύει καλύτερα!!!!! και δανεικά ωάρια....

Πήγα και στον Κωνσταντίνο Πάντο και είπε θα πρέπει να κινηθώ άμεσα αν θέλω παιδί , συμφωνεί πως το ινομύωμα είναι υποβλεννογόνιο και βγαίνει λαπαροσκοπικά ,εάν χρειαστεί η κύστη θα αφαιρεθεί και ο πολύποδας υστεροσκοπικά.Αν θέλω άμεσα τον Αύγουστο να του τηλ και εάν μπορεί θα την κάνει ο ίδιος αλλιώς θα με παραπέμψει σε συνεργάτη είτε στην κλινική του , είτε στο Μητέρα , είτε στο Υγείας ή εάν θέλω αλλού να πάω όπου κρίνω εγώ καλά και μετά θα με ξαναδεί για την γονιμότητα όπου το πλάνο έχει ώς εξείς : προγεννητικό έλεγχο και οι 2 μας, σπερμοδιάγραμμα αν κ είναι οκ, απο παλιά εξέταση και ένα μωράκι που δυστυχώς πρίν χρόνια ρίξαμε......παρακολούθηση ωορρηξίας , ανάκαμψη χειρουργείου 1-3 μήνα και μετά είτε προσπάθεια μόνοι μας, είτε με βοήθεια φαρμάκων για 3 με 4 μήνες και εάν δεν γίνει κάτι ΄, τότε εξωσωματική με δικά μου ωάρια.....

Αυτά κορίτσια και τώρα ελάτε στην θέση μου, άσε που τα λεφτά είναι περίπου στα 3,000 ευρώ.......!!!!!

εγω εκανα πριν λιγο καιρο την πρωτη μου στον παντο τον γιατρο τον ειδα στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα και τα καταφερα κοντευω στον 2 μηνα.εχουν πολυ καλους εμβρυολογους και ο γιατρος κανει πολυ καλη τοποθετηση στα εμβρυα.....καλη επιτυχια ευχομαι σε οτι αποφαση παρεις....

Σου εύχομαι με το καλο τα - το μωράκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου εύχομαι με το καλο τα - το μωράκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω παρα πολυ ευχομαι και σε σενα να ερθουν τα ευχαριστα....ενα ειναι το μωρακι....παρακαλαω την παναγιτσα τωρα να μου πανε ολα καλα μεχρι το τελος....

• 1 month later...

πως παει η εγκυμοσυνη? προχωραει κανονικα? εγω ειμαι στην πρωτη φαση του μακρυ πρωτ. με τον Παντο....

HniLp2.png