sissi12 Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Μήπως μπορεί να μου πει καμια κοπέλα αν ξέρεις κάποια κυρία που να καθαρίζει σπίτια που να είναι εμπιστοσύνης και να καθαρίζει και αρκετά κάλά για Βόρεια προάστια ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosie Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Σε ποια περιοχή είσαι; Εγώ Μαρούσι, έχω μια Βουλγάρα εδώ και πολλά χρόνια και της έχω δώσει και κλειδιά του σπιτιού, της εμπιστεύομαι απόλυτα το σπίτι και το μωρό άμα χρειαστεί. Την πληρώνω 7 Ευρώ την ώρα και επίσης μας καθαρίζει και την οικοδομή. Την ίδια έχουνε άλλες δύο κοπέλες στην οικοδομή μας καθώς και δύο φίλες μου. Απ' ότι γνωρίζω τώρα ψάχνει ακόμη ένα σπίτι γιατί άφησε ένα άλλο σε μακρινή περιοχή. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου πμ. Quote “The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt Link to comment Share on other sites More sharing options...
sissi12 Posted May 19, 2010 Author Share Posted May 19, 2010 σε ευχαριστώ Rosie μου μένω στην Ν.Κηφισιά και την χρειάζομαι για Σάββατο παρά Σάββατο ξέρεις αν ειναι διαθέσιμη ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosie Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Δεν έχω ιδέα, θα πρέπει να την πάρεις τηλέφωνο. Αυτή τη βδομάδα όμως είναι στη Βουλγαρία. Quote “The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt Link to comment Share on other sites More sharing options...
sissi12 Posted May 20, 2010 Author Share Posted May 20, 2010 σε ευχαριστώ πολύ αν θες δώσμου το τηλ. της να την πάρω κι εγώ να την ρωτήσω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoulina Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Καλησπέρα. Μήπως θα μπορούσα κι εγώ να έχω το τηλέφωνο της κοπέλας? Μένω στην Πάρνηθα και ψάχνω για κοπέλα για το σπίτι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoulina Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Καλησπέρα. Μήπως θα μπορούσα κι εγώ να έχω το τηλέφωνο της κοπέλας? Μένω στην Πάρνηθα και ψάχνω για κοπέλα για το σπίτι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosie Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Κοπέλες θα έρθει αύριο στο σπίτι μου και θα τη ρωτήσω αν μπορεί να έρχεται στις περιοχές αυτές. Μόνο στείλτε μου κανένα πμ αύριο για να το θυμηθώ, έχω τόσα πολλά στο μυαλό μου αυτές τις μέρες... Quote “The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts