Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θα με Βοηθησετε? (νηστισιμα και μη στο ιδιο γευμα)

lili

Recommended Posts

Καλημερα σας! :D Δεν ξερω αν παει αυτο το θεμα εδω σας παρακαλω ομως για τα φωτα σας. Εχω να κανω ενα τραπεζι το Σαββατο αλλα εχω το εξης προβλημα: Επειδη οι μισοι απο την παρεα νηστευουν και οι αλλοι μισοι οχι τι θα μπορουσατε να μου προτεινετε να μαγειρεψω ωστε να ειναι ολοι ικανοποιημενοι? Θα ειναι μεγαλο το τραπεζι και θελω να εχει και νηστισιμα και μη νηστισιμα. :roll: Θα με βοηθησετε ωραιες μου Κυριες????

Ευχαριστω!!! :):)

ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

.png

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΕ ΜΕ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ.ΔΗΛ ΝΑ ΕΨΙΝΕΣ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΨΗΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΙΣΩΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΡΑΣΑΤΕΣ ΚΤΛ. ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

rQGhp3.png

μπες στο ιντερνετ και γραψε νηστιμα πιατα θα βρεις του κοσμου τις συνταγες

μπορεις να κανεις γαριδες ψητες

χταποδοκεφτεδες

πατατοσαλατα

επίσης νηστισιμη σπανακόπιτα

ή πιτάκια λαχανικών

χταπόδι με μακαρονάκι

γαρίδες με πιλάφι

ντολμαδάκια

φαγητα που μπορείς να τα ετοιμάσεις και από την προηγούμενη για να μην τρέχεις τελευταία μερα

.png.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κουκλες για τις απαντησεις σας. :D . ΑΛΕΚΑ ωραια θα ηταν να μπορουσα να το κανω ετσι να περιλαμβανει μονο "θαλασσα" το τραπεζι αλλα δυστηχως οσοι δεν νηστευουν ειναι φανατικοι των κρεατικων. Οποτε πρεπει να μαγειρεψω και κρεας. Παντως οι ιδεες σας ειναι πολυ καλες και οσες ξερω να τις φταξω θα τις κανω :D

ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

.png

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΦΕ.Μ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

rQGhp3.png

Συμφωνώ Αλέκα , και εμενα ο μπουφες με περιπτώσεις πάνω απο 15 άτομα με έχει βολέψει πολύ , πέρνει ο καθένας ότι του αρέσει , υπάρχει πικοιλία γευσεων , χρωμάτων , μυρωδιών :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....