Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ακοογραμμα-κρεατακια-λογοθεραπειες

Recommended Posts

...καλημερα..

πηγα την προηγουμενη εβδομαδα την κορη μου βενετια στην αναπτυξιολογο,επειδη ειχε μεινει λιγο πισω στην ομιλια της κ ο μεγαλος μου γιος εχει μια μορφη αυτισμου...πηγα χωρις να με ανησυχει κατι,περα απο την ομιλια,η οποια δεν ηταν καθαρη απο θεμα αρθρωσης περισσοτερο.

η αναπτυξιολογος,μετα απο λεπτομερη εξεταση με ρωτησε αν κανει συχνα βρογχιτιδες,ωτιτιδες κλπ.της απαντησα ναι,αφου η βενετια μου ειναι σχεδον ολο το χειμωνα με εισπνεομενα,βηχα κ πολυ συχνα αντιβιωση,γεγονος που ειχα αποδωσει στο οτι πηγαινει παιδικο,ειναι κ λιιιγο πιο ευαισθητη απο τ αλλα μου παιδια....

απο μικρη (περιπου 2 μηνων) γνωριζουμε οτι εχει κρεατακια,τα οποια νομιζα οτι δεν την ενοχλουν,αφου κι ο ωρλ μου συστησε να περιμενω μεχρι τα 5 για να της τα αφαιρεσω...

η αναπτυξιολογος μου ειπε οτι απο τα κρεατακια,παθαινει συνεχεις ωτιτιδες,επειδη δεν καθαριζεται επαρκως η μυτη,αρα βουλωνουν τ αυτια,αραχανει ενα μεγαλο ποσοστο ακοης,γι αυτο κ δεν μπορει να μιλησει σωστα...

φυσικα την εβγαλε εκτος αυτιστικου φασματος,πραγμα που με χαροποιησε κ μου εδωσε μεγαλη ανασα,γιατι ναι μεν δεν μου ειχε δωσει δειγματα (εκτος απο επιμονη κ ξεροκεφαλια-πραγματα που εχω κι εγω),αλλα οσο κ να ειναι,ενα αγχος το ειχα...

μου συνεστησε ακοογραμμα,ακτινογραφια προσωπου κ παραρινικων κολπων κ αμεση αφαιρεση των κρεατακιων (δεν ακουγεται σωστα,αλλα αυτο μου ηρθε τωρα),πραγμα που μου ειπαν οτι δεν γινεται κατα τη διαρκεια καλοκαιριου για ν αποφυγουμε την αιμορραγια λογω ζεστης...κ φυσικα λογοθεραπειες μετα την εγχειρηση,πραγμα που δεν με αγχωνει ιδιεταιρα,αφου εχω ηδη δει τ αποτελεσματα απο το δημητρη μου...

εχει καμια εμπειρια???ακοογραμμα εχουμε κανει στο δημητρη,αλλα ηταν 10 μηνων κ τον ναρκωσαν.μου ειπαν οτι σε 2,5 ετων δε βαζουν μεθη,αλλα αφηνουν το παιδι ξυπνιο...

που θα ηταν καλυτερο να το κανω???

κ τελος,αν ξερετε καποιον χειρουργο ωρλ μη χρηματιζομενο αλλα καλο στη δουλεια του,θα μου ηταν χρησιμο...

ευχαριστω πολυ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

το εχω γραψει κ σ αλλη ενοτητα,αλλα το μεταφερω κι εδω

πηγα την προηγουμενη εβδομαδα την κορη μου βενετια στην αναπτυξιολογο,επειδη ειχε μεινει λιγο πισω στην ομιλια της κ ο μεγαλος μου γιος εχει μια μορφη αυτισμου...πηγα χωρις να με ανησυχει κατι,περα απο την ομιλια,η οποια δεν ηταν καθαρη απο θεμα αρθρωσης περισσοτερο.

η αναπτυξιολογος,μετα απο λεπτομερη εξεταση με ρωτησε αν κανει συχνα βρογχιτιδες,ωτιτιδες κλπ.της απαντησα ναι,αφου η βενετια μου ειναι σχεδον ολο το χειμωνα με εισπνεομενα,βηχα κ πολυ συχνα αντιβιωση,γεγονος που ειχα αποδωσει στο οτι πηγαινει παιδικο,ειναι κ λιιιγο πιο ευαισθητη απο τ αλλα μου παιδια....

απο μικρη (περιπου 2 μηνων) γνωριζουμε οτι εχει κρεατακια,τα οποια νομιζα οτι δεν την ενοχλουν,αφου κι ο ωρλ μου συστησε να περιμενω μεχρι τα 5 για να της τα αφαιρεσω...

η αναπτυξιολογος μου ειπε οτι απο τα κρεατακια,παθαινει συνεχεις ωτιτιδες,επειδη δεν καθαριζεται επαρκως η μυτη,αρα βουλωνουν τ αυτια,αραχανει ενα μεγαλο ποσοστο ακοης,γι αυτο κ δεν μπορει να μιλησει σωστα...

φυσικα την εβγαλε εκτος αυτιστικου φασματος,πραγμα που με χαροποιησε κ μου εδωσε μεγαλη ανασα,γιατι ναι μεν δεν μου ειχε δωσει δειγματα (εκτος απο επιμονη κ ξεροκεφαλια-πραγματα που εχω κι εγω),αλλα οσο κ να ειναι,ενα αγχος το ειχα...

μου συνεστησε ακοογραμμα,ακτινογραφια προσωπου κ παραρινικων κολπων κ αμεση αφαιρεση των κρεατακιων (δεν ακουγεται σωστα,αλλα αυτο μου ηρθε τωρα),πραγμα που μου ειπαν οτι δεν γινεται κατα τη διαρκεια καλοκαιριου για ν αποφυγουμε την αιμορραγια λογω ζεστης...κ φυσικα λογοθεραπειες μετα την εγχειρηση,πραγμα που δεν με αγχωνει ιδιεταιρα,αφου εχω ηδη δει τ αποτελεσματα απο το δημητρη μου...

εχει καμια εμπειρια???ακοογραμμα εχουμε κανει στο δημητρη,αλλα ηταν 10 μηνων κ τον ναρκωσαν.μου ειπαν οτι σε 2,5 ετων δε βαζουν μεθη,αλλα αφηνουν το παιδι ξυπνιο...

κ τελος,αν ξερετε καποιον χειρουργο ωρλ μη χρηματιζομενο αλλα καλο στη δουλεια του,θα μου ηταν χρησιμο...

σας ευχαριστω

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

Καλησπέρα Λια μου.

Εγώ από την εμπειρία που έχω θα συμφωνήσω με την αναπτυξιολογο σας.

Τα κερατάκια είναι η αιτία που είναι το παιδί συνέχεια άρρωστο και πρέπει να βγούνε.

Ακοόγραμμα έχουμε κάνει και εμείς δυο φορές.

Την πρώτη φορά δεν ήταν συνεργάσιμος και γι αυτό το επαναλάβαμε.

Μου κάνει εντύπωση που έκανες τον Δημήτρη ακοόγραμμα ναρκωμένο, πρώτη φορά το ακούω.

Πως γίνεται;

Πως καταλαβαίνουν αν το παιδί ακούει καλά ενώ κοιμάται;

Για τα υπόλοιπα που ρωτάς δεν μπορώ να σε βοηθήσω διότι είμαι κάτοικος εξωτερικού και δεν έχω ιδέα...χιχιχι

Λία, καλά ξεμπερδέματα! Δεν μπορώ να βοηθήσω πρακτικά, δυστυχώς, μπορώ μόνο να σου πω ότι είχα κι εγώ πρόβλημα μικρή με τα κρεατάκια (τρελές ωτίτιδες, συνέχεια), αλλά περίμεναν και μου τα έβγαλαν στα 5. Εφόσον όμως υπάρχει το θέμα της ομιλίας, μάλλον πρέπει να το σταθμίσετε διαφορετικά το θέμα...

Ανατομία ενός φουσκώματος...

http://koilitsa.com/

Μου κάνει εντύπωση που έκανες τον Δημήτρη ακοόγραμμα ναρκωμένο, πρώτη φορά το ακούω.

Πως γίνεται;

το ακοογραμμα του δημητρη εγινε οταν ηταν 10-11 μηνων.εγινε με μεθη επειδη ηταν πολυ μικρος.απ οτι καταλαβα,τον ειχαν συνδεσει με ηλεκτροδια τα οποια εστελναν ηχητικα κυματα στον εγκεφαλο του κ καταγραφοταν με καποιον τροπο η αντιδραση του εγκεφαλου του στα ερεθισματα αυτα.το ειχαμε κανει σαν πρωτη εξεταση,επειδη δεν εδειχνε να μας ακουει,δε γυριζε στο ονομα του,κλπ.τελικα αποδειχτηκε οτι ο λογος ηταν η μορφη αυτισμου που εχουμε,κ η ακοη του ειναι μια χαρα...

τωρα ειναι διαφορετικη περιπτωση.....

γι αυτο ρωταω...

συμφωνω κι εγω οτι πρεπει να βγουν τα κρεατακια.ειχα επαναπαυθει επειδη μου ειχαν πει να περιμενω να παει το παιδι στα 5 κ μετα,κ τωρα αγχωθηκα λιγακι...

τελος παντων,θα το ξεπερασουμε κι αυτο...απλα μου εχουν πεσει πολλα μαζεμενα...

Διαφημίσεις

Πως γίνεται;

το ακοογραμμα του δημητρη εγινε οταν ηταν 10-11 μηνων.εγινε με μεθη επειδη ηταν πολυ μικρος.απ οτι καταλαβα,τον ειχαν συνδεσει με ηλεκτροδια τα οποια εστελναν ηχητικα κυματα στον εγκεφαλο του κ καταγραφοταν με καποιον τροπο η αντιδραση του εγκεφαλου του στα ερεθισματα αυτα.το ειχαμε κανει σαν πρωτη εξεταση,επειδη δεν εδειχνε να μας ακουει,δε γυριζε στο ονομα του,κλπ.τελικα αποδειχτηκε οτι ο λογος ηταν η μορφη αυτισμου που εχουμε,κ η ακοη του ειναι μια χαρα...

τωρα ειναι διαφορετικη περιπτωση.....

γι αυτο ρωταω...

συμφωνω κι εγω οτι πρεπει να βγουν τα κρεατακια.ειχα επαναπαυθει επειδη μου ειχαν πει να περιμενω να παει το παιδι στα 5 κ μετα,κ τωρα αγχωθηκα λιγακι...

τελος παντων,θα το ξεπερασουμε κι αυτο...απλα μου εχουν πεσει πολλα μαζεμενα...

οχι δεν του κανουν μεθυ εκανα ακουογραμα στον γιο μου πριν 15 ημερες και υπηρχε και παιδακι στην ηλικια της κορης σου που επειδι δεν ηθελε να τα κανει κανωνησε αλλο ραντεβου για αλλη φορα . και της ειπαν της μαμας απλα να το εχει προετημασει για να κατσει. στο παιδωμ πεντελης το εκανα .

οχι δεν του κανουν μεθυ εκανα ακουογραμα στον γιο μου πριν 15 ημερες και υπηρχε και παιδακι στην ηλικια της κορης σου που επειδι δεν ηθελε να τα κανει κανωνησε αλλο ραντεβου για αλλη φορα . και της ειπαν της μαμας απλα να το εχει προετημασει για να κατσει. στο παιδωμ πεντελης το εκανα .

ποσο καιρο πριν ειχες κλεισει ραντεβου???

Στο Παίδων θα πάτε. Κάνουν επιτόπου ακουόγραμμα, το οποίο δεν είναι τίποτα, γίνεται με ένα εργαλείο όπως αυτό που τους κοιτάνε τα αυτάκια κι εννοείται πως το παιδί είναι ξύπνιο κι αν χρειαστεί σε στέλνουνε για ακτινογραφία. Δες κι εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=24939&highlight=%EA%F1%E5%E1%F4%DC%EA%E9%E1

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=53762&highlight=%EA%F1%E5%E1%F4%DC%EA%E9%E1

6qjVp3.png

ποσο καιρο πριν ειχες κλεισει ραντεβου???

να σου πω καλη μου στην αρχη πηρα παιδων αγια σοφιας πολυ κινηση καλα θα κανεις να μην παρεις να σκεφτεις εγω το εκανα 28/04 και πηρα την στην αρχη 18/04 για παιδων αγ.σοφιας και μου ειπαν 18/06 ενω στο πεντελης ακριβως 10 ημερες παιζει ποσα ραντεβου υπαρχουν .

Καλημέρα!!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και με το καλό το νέο μέλος. Συγχαρητήρια και στο Δημητράκη για τις προόδους του. Είναι πράγματι αξιόλογο παιδάκι με τέλεια μαμά.

Η μικρή μου έχει τρομερό πρόβλημα με τα κρεατάκια. Είμαστε συνέχεια με ωτίτιδες και κρυώματα. Τόσο που μόνη της λέει: "Μαμά, έχω φασαρία στα αυτάκια μου, πάμε στο νοσοκομείο". Ακουόγραμμα δεν έχουμε κάνει, αλλά από ό,τι ξέρω πρέπει το παιδί να συμμετέχει. Κάνουμε τυμπανόγραμμα, το οποίο βγαίνει χάλια και μας παρακολουθεί ΩΡΛ. Αυτός ο ΩΡΛ, εάν θέλεις τα στοιχεία του, στείλε μου μήνυμα, δεν μας κάνει εγχείρηση. Σημείωσε ότι από τα τέλη Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα έχουμε περάσει τρεις δυνατές ωτίτιδες, στη μία, μάλιστα, προλάβαμε στο τσακ τη ρήξη τυμπάνου. Προβάλλει ως αιτία ότι το παιδί δεν έχει συμπληρώσει τα 5 του χρόνια και μέχρι τότε, εάν κάνει εγχείρηση, μπορεί είτε να ξαναβγάλει κρεατάκια είτε να απορροφηθούν από τον οργανισμό. Από τη στιγμή που δεν έχει άπνοιες ή απώλεια ακοής, λέει, ότι το παιδί δεν χρειάζεται εγχείρηση. Για δεύτερη άποψη, έχω πάει τη μικρή μου και σε δύο άλλους γιατρούς (στην παιδιατρική του Μητέρα και στο Παίδων) και συμφωνούν.

Επειδή, κάπου έγραψες για το καλοκαίρι, ναι ισχύει. Άλλωστε, την τελευταία φορά που μας είδε ο γιατρός είπε να περάσει κι αυτό το καλοκαίρι, γιατί το παιδί θα πρέπει να κάνει μπάνια στη θάλασσα και συζητάμε πάλι το φθινόπωρο.

Νομίζω πάντως ότι το καλύτερο τμήμα ΩΡΛ έχει το Παίδων και το Παίδων Πεντέλης.

Καλή επιτυχία.

Διαφημίσεις

Στο Παίδων θα πάτε. Κάνουν επιτόπου ακουόγραμμα, το οποίο δεν είναι τίποτα, γίνεται με ένα εργαλείο όπως αυτό που τους κοιτάνε τα αυτάκια κι εννοείται πως το παιδί είναι ξύπνιο κι αν χρειαστεί σε στέλνουνε για ακτινογραφία. Δες κι εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=24939&highlight=%EA%F1%E5%E1%F4%DC%EA%E9%E1

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=53762&highlight=%EA%F1%E5%E1%F4%DC%EA%E9%E1

Μάλλον αυτό είναι το τυμπανόγραμμα!

Τα ζουζούνια μου είναι γλύκα, είναι τρέλα!

Εμεις καναμε ακουογραμμα χωρις να χρειαζεται να κανει κατι το παιδι. Αλλωστε κανουν και στα νεογεννητα τα οποια τι συμμετοχη να εχουν??? Παντως για μια φορα ο κακος καιρος θα ειναι συμμαχος μας και θα βγαλουμε τα κρεατακια λιγες μερες πριν τα 3α του γεννεθλια...

Εμένα πάλι στο Αγ.Σοφία και τις 2 φορές που πήγαμε μου έκλεισαν απογευματινό ραντεβού μια βδομάδα μετά (με τον κο Χουλάκη).

εχω ακουσει αρκετα καλα πραγματα για εκεινον και τον προτιμανε πολλοι απο εδω στο νησι

εμεις εχουμε σημερα ραντεβου με τον γιατρο να κλεισουμε την εγχειρηση, το παιδι δεν ακουει καθολου απο το ενα αυτι εδω και 2 χρονια ,θα μας βαλει σωληνακι και θα βγαλει κρεατακια γιατι λεει οτι αυτα ειναι η κυρια αιτια που εχει αυτο το προβλημα...η επεμβαση ειναι της μιας μερας θα παμε το πρωι και θα βγουμε το απογευμα, θα μπορεσουμε να μπουμε και σε αεροπλανο την επομενη μερα και σχολειο κανονικα την δευτερα (παρασκευη θα γινει η εγχειρηση)

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Λία μου τελικά τί κάνατε με την μικρή? Τώρα είδα το θέμα... Αν σε ενδιαφέρει ακόμα, έκανα πριν 6 μήνες κρεατάκια στον μεγάλο (ήταν 3 τότε) στο Παίδων σε έναν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ γιατρό, που κι εμένα μου τον είχαν συστήσει "εκ των έσω". Είναι φοβερός, έμεινα πολύ ευχαριστημένη και φυσικά δεν χρηματίζεται... Αν σε ενδιαφέρει ακόμα, στείλε μου pm να σου στείλω τα στοιχεία του... Φιλάκια!

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

...καλημερα..

ευχαριστω πολυ

εγω θα σου πρέοτεινα να κλείσεις ραντεβού στο παίδων πεντέλης ενα ονομα θα σου πω λαρυγγολόγου: ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ

αν θες κλείσε ραντεβού με αυτόν.

age.png

σημερα κλεισαμε ραντεβου για ακοογραμμα για τις 1/7.την ιδια μερα θα κανουμε κ ακτινογραφια κι εχω αγχωθει πολυ γιατι μου ειπαν οτι ναι μεν θα το κανουμε με στερηση υπνου (οπως ζητησα για ν αποφυγω τη ναρκωση),αλλα σε περιπτωση που δεν κοιμηθει,θα παρει κ φαρμακο,πραγμα το οποιο με τρομαζει κ μονο σαν σκεψη (γιατι ΔΕΝ ΘΕΛΩ)...

κ σαν να μη φτανει αυτο,θα γινει κ ακτινογραφια,δηλ θα παρει κ ακτινοβολια...

δεν ειναι κ το ευκολοτερο παιδι στον υπνο (μονο στο φαγητο ειναι ευκολη) κ ετσι δε βλεπω να τη γλιτωνει...

νικολεκακι,σου στελνω πμ...οπως βλεπεις παιζω σε 3 ταμπλω αυτη την περιοδο,αλλα θα το ξεπερασω κι αυτο......

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΩΡΛ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ

αν μιλάς για το παίδων πεντέλης, ο γιατρός λέγεται ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ

age.png

εγω δεν εχω αποψη για κανενα γιατρο προς το παρον γνωριζω μονο ονοματα,αλλα στις επομενες εβδομαδες θα επισκευτω καποιους κ θα μπορω να προτεινω...

μαγδα,το παιδακι σου,εχει μονο αμυγδαλες η κ κρεατακια???πως τα παει απο θεμα ακοης???σας εχουν συστησει κ λογοθεραπειες???

μας ειδε χθες ωρλ στο παιδων αγ σοφια (κ κουδουμνακης) ο οποιος μας ειπε οτι αυτη τη στιγμη δεν φαινεται να υπαρχει θεμα με τα τυμπανα της βενετιας,δηλ δεν εχει ωτιτιδα κ εχει απορροφηθει ολο το υγρο.μας παρεπεμψε για ακτινογραφια,η οποια δεν μπορεσε να γινει επειδη ειμαι εγκυος κι αυτου του ειδους η ακτινογραφια απαιτει να κραταν το παιδι δυο ατομα,επειδη το κεφαλι πρεπει να ειναι σε συγκεκριμενη κλιση κ ακινητο.εγω ειχα παει μονη μου νομιζοντας οτι ο γιατρος θα εβλεπε μονο το παιδι κ θα μας παρεπεμπε αλλη μερα για ακτινογραφια.ετσι θα κανουμε την επομενη εβδομαδα,που θα ειναι διαθεσιμις ο μπαμπας μας.

το οτι υπαρχουν κρεατακια σε μεγαλο βαθμο ειναι σιγουρο,αφου το παιδι αναπνεει μονο απο το στομα κ μιλαει "απο τη μυτη".το ακοογραμμα ειναι κανονισμενο στις 1/7 κ θα γινει με στερηση υπνου (δηλ θα την κρατησω ολη νυχτα ξυπνια για να κοιμηθει εκει) επειτα απο δικη μου επιμονη για ν αποφυγουμε τη μεθη.θα συσχετιστουν ακοογραμμα κ ακτινογραφια κ θ αποφασισουμε το χειρουργειο που μαλλον ειναι αναποφευκτο.αυτα προς το παρον,θα ενημερωσω οταν εχω νεωτερα...

• 2 weeks later...

τελικα το ακουογραμμα ειναι απλο η δυσκολο????? ειμαστε και εμεις για τετοιο για τον Β. Για Αγ Σοφια μου ειπανε παρε Ιουλη για ραντεβου τον Αυγουστο και βαλε!!!

και ψαχνω με γνωστο για Παιδων Πεντελης τωρα, να ειμαι σιγουρη οτι δεν εχουμε θεμα με αυτια.

Τεμπελης εισαι Β και σε μπελα με βαζεις !!!!!:D:D:D:D:D

αρχιζω να μετραω υποτειπωδης προτασεις που κανει

να δουμε , παμε για λογοθεραπειες η οχι???!

kKZUp2.png

τελικα το ακουογραμμα ειναι απλο η δυσκολο????? ειμαστε και εμεις για τετοιο για τον Β. Για Αγ Σοφια μου ειπανε παρε Ιουλη για ραντεβου τον Αυγουστο και βαλε!!!

και ψαχνω με γνωστο για Παιδων Πεντελης τωρα, να ειμαι σιγουρη οτι δεν εχουμε θεμα με αυτια.

Τεμπελης εισαι Β και σε μπελα με βαζεις !!!!!:D:D:D:D:D

αρχιζω να μετραω υποτειπωδης προτασεις που κανει

να δουμε , παμε για λογοθεραπειες η οχι???!

καλημερα..εμεις θα το κανουμε στις 1/7 στο αγ.κυριακου,ηταν εκει που βρηκα το πιο κοντινο ραντεβου.μου ειπαν οτι ειναι εξεταση που θελει μεθη για τοσο μικρα παιδια,κατι σαν εγκεφαλογραφημα,μετραν τη συχνοτητα του ηχου που φτανει στον ακουστικο πορο.εγω επειδη ειμαι κ λιγο περιεργη με οποιουδηποτε ειδους φαρμακο (ποσο μαλλον με ναρκωσεις) επεμεινα παρα πολυ κ τελικα θα το κανουμε με στερηση υπνου,δηλ θα την κρατησω ξυπνια απο τις 2πμ κ θα παμε στις 9,με το γαλα της.μου ειπαν οτι αν δεν καταφερω να την κοιμησω θα της δωσουν κ φαρμακο.πρεπει το παιδι να ειναι κοιμισμενο,διαφορετικα τραβαει τα ηλεκτροδια (η οπως αλλιως λεγονται αυτα τα καλωδια που βαζουν στο κεφαλι) κ δε γινεται σωστη εξεταση.τ αποτελεσματα βγαινουν αμεσως ετσι δεν θα εχω προσθετο αγχος...μολις την κανουμε,θα γραψω περισσοτερα...

εσεις γιατι θα το κανετε???το συστησε αναπτυξιολογος????

ευχομαι καλα αποτελεσματα κ σ εσας...

παντως η ομιλια της βενετιας εχει καθαρισει αρκετα,απο τοτε που μπηκε το καλοκαιρι κ δεν εχει πια ωτιτιδες,βεβαια συνεχιζει να μιλα "απο τη μυτη"......