Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ίωση και όχι ρουθούνισμα τελικά!

Recommended Posts

Ρωτούσα για το ρουθούνισμα του 2 μηνών αγοριού μου!Τελικά έχουμε ίωση και κολλήσαμε μάλλον από κάποιο πιτσιρίκι που ήρθαμε σε επαφή το σαββατοκύριακο και όχι όπως νόμιζα από την βόλτα της Καθαρής Δευτέρας!Από ότι μας είπε και η παιδίατρος πήγαμε έγκαιρα παρόλο που το περιβάλλον μας καθησύχαζε μας έδωσε εισπνόες για να γλιτώσουμε τυχόν λοίμωξη του κατώτερου αναπνευστικού και συνεχίζουμε τις πλύσεις με ορό!Αν και δεν εχω εμπειρία μπορώ να πω ότι καλύτερα να μας λένε υπερβολικούς προκειμένου να είναι αυτα καλά

Διαφημίσεις

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τις κοπέλες που μου απάντησαν στη δημοσίευση μου στο θέμα 'ρουθούνισμα' αλλά και όλους εσάς που είδατε απλά την δημοσίευση μου και ευχήθηκατε να μην είναι τίποτα! Εύχομαι και εγώ να εξελιχθούν όλα καλά και όσο για εσάς να ζήσουν τα αγγελούδια σας και καμία μανούλα να μην νιώσει τα συναισθήματα που ένιωσα χθες βράδυ! Φιλάκια πολλά αγαπημένη μου παρέα, αγαπημένη μου συνήθεια, αγαπημένο μου site, αγαπημένο μου parents

Διαφημίσεις

Μ'έβαλες σε σκεψεις SD που ειχαμε και εμεις ρουθουνισματα και να τωρα φορτωθηκαμε το otrisaline και το otrivin μεχρι νεωτέρας...Περαστικα σας

λοιπον....Ευχομαι εμεις να μην εχουμε τιποτα το σοβαρο..μου ειπε ναρχισω να ανησυχω αν δω πυρετο.Μεχρι στιγμης καλα.

SD μου περαστικά!

(Αχ και νοιώθω άσχημα γιατί με την περιγραφή του ρουθουνίσματος που είχες κάνει, είχα καταλάβει πως δεν ήταν τίποτα γιατί το είχε και ο δικός μου μικρός.... και μόνο για ορό σου είχα πει... :( )

Περαστικα σας και γρηγορα ευχομαι!!!

Κοριτσια κι εμενα η μικρη κανει αρκετα συχνα κατα τη διαρκεια της ημερας σαν κατι να την ενοχλει στο λαιμο!!!Μεχρι τωρα δεν εδινα σημασια και ελεγα δες σαν μεγαλος ανθρωπος κανει :oops: και νομιζα οτι ειναι απο το σαλιο της!!!Σημερα ειδα το τοπικ κ δε ξερω τι να κανω...επισης πολλες φορες ενω πειναει και τρωει, σταματαει και κλαιει με παραπονο!Μετα απο λιγο ξανατρωει κ ξανασταματαει κοκ!Και καμια φορα οταν κοιμαται ακουγεται ενας ελαφρυς ηχος απο το στομα της!

Κοιτα να δεις, ημουν ησυχη και τωρα αγχωθηκα :cry:

ikfUp2.png WTMrp3.png

Διαφημίσεις

Και εγω ετσι επαθα και πηρα την γιατρο...Και πηραμε και το otrivin μας τωρα.Απλα μου πε να δω αν θα ανεβασει πυρετο.μεχρι στιγμης φαινεται καλα.Παρε και εσυ το γιατρο Margarita να σου φυγει το αγχος.

Περιμενω να γυρισει ο συζυγος απο τη δουλεια να την παμε, την πηρα τηλ και ειπε να παμε απο εκει να την ακουσει! :cry:

Ειναι πολυ μικρο μωρε για να εχει κατι... :cry:

Ας ελπισουμε οτι δεν ειναι τιποτα!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΑΦΑΚΙΑ-ΜΩΡΑΚΙΑ-ΠΑΙΔΑΚΙΑ

ikfUp2.png WTMrp3.png

εμενα εκανε ενα ελαφρι ρουθουνισμα αλλα χτεσ κ σημερα δε το εχει κανει καιθολου..ας ελπισω να μην ηταν κατι κ να περασε...περαστικα σε ολα τα μωρακια κ υπομονη στις μαμαδες :D

Μολις επεστρεψα απο την παιδιατρο, τελικα δεν ηταν ουτε ρουθουνισμα ουτε καποια ιωση!

Η μπεμπα εχει στοματιτιδα και μαλιστα πολυ πρωχωρημενη, η παιδιατρος μας ειπε πολυ καλη αποστειρωση και να βαζουμε dactarin γιατι εχει φτασει μεχρι τον εισοφαγο της, γι'αυτο γκρινιαζει και δε θελει να φαει οπως πριν!

Ηδη την εχει σχεδον απο το νοσοκομειο δηλαδη ενα μηνα και κατι... :cry::cry::cry:

Δεν ηξερα οτι μολις αποστειρωθουν τα μπιμπερο πρεπει να μενουν μεσα στον αποστειρωτη.... :cry::cry: εγω τα εβγαζα... :cry::cry::cry:

Τωρα τα ξανααποστειρωνω ολα και θα τα αφησω μεσα... :cry:

ikfUp2.png WTMrp3.png

Διαφημίσεις

Η γλωσσιτσα της ειναι ασπρη εγω νομιζα ηταν απο το γαλα, αλλα η παιδιατρος που την ειδε ειπε οτι οταν ειναι απο το γαλα μετα απο λιγο φευγει δεν ειναι μονιμα ασπρη...!!!

ikfUp2.png WTMrp3.png

Ναι, αυτο δηλαδη που κανει σαν να την ενοχλει κατι στο λαιμο της ειναι επειδη την τσουζει και της ποναει απο τη γλωσσα μεχρι τον εισοφαγο...μακαρι να μην εξαπλωθει, πρεπει να αντιμετωπιστει εγκαιρα μας ειπε για να μη κατεβει προς την αναπνευστικη οδο και εχουμε και αλλα... :cry::cry::cry:

Ευχαριστω πολυ!

ikfUp2.png WTMrp3.png