Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ

marag

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα,μετα απο ενα σωρο αλλαγες στην ημερομηνια ,στην εκκλησια και στο μαγαζι αποφασισαμε τελικα οριστικα και αμετακλητα να κανουμε τη βαπτιση στο χωριο.

Αυτο που θελω ειναι,κοροτσια που μενουν στη Λειβαδια να μου προτεινουν ενα καλο ζαχαροπλαστειο.

Εχει παρει το ματι μου μια κοπελα που ειναι απο κει αλλα δε θυμαμαι πως τη λενε, το μονο που θυμαμαι ειναι οτι στο avatar εχει ενα μπουκαλι με λαδι [κατι τετοιο αν δε κανω λαθος]σε χρωμα κιτρινο.

Αν καποια κοπελα ειναι απο κει η' αν θυμαστε τη συγκεκρινενη απαντηστε μου σας παρακαλω.

Ευχαριστω

Διαφημίσεις

λοιπον να σου πω τα εξης:

πολυ καλο και καλες τιμες belissimo στη σοφοκλεους, κοντα στο νεο γαλαξια , μπορεις να παρεις ωραιοτατα προφιτερολ ατομικα με 1,10€ η καποια αλλα παστακια μικρα.

εγω αυτο που εκανα ηταν απο το ζαχαροπλαστειο papagalino στην αθηνων πανω, στο κεντρικο που παει για αθηνα, πηρα τυλιχτα, ηταν βαφλα με σοκολατα και φουντουκια, απιστευτο γλυκο, μου το τυλιξε σε γκοφρε χαρτι με κορδελες, μου βγηκε περιπου 80 λεπτα το κομματι γιατι αυτο παει με το κιλο, ουτε να λερωθει κανενας και να μπορει να το παρει και μαζι του μετα αν δεν θελει εκεινη την ωρα.

για τους μικρους πηρα μικρα σελοφαν και εβαλα μεσα ενα kiss, γλυφιτζουρια καραμελες και κατι αλλα και τα εδεσα

αν χρειαστεις κατι αλλο πες

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

το Πασχα ειχαμε παρει μια τουρτα απο το papagalino [στη Λειβαδια] ηταν τρομερη αλλα ακριβη.Αυτα που μου λες δε τα ξερω αλλα θα ριξω μια ματια.

Εχω στο μυαλο μου τα κουτακια με το προφιτερολ η τα παστακια μεσα στα κουτακια ...

Σ ευχαριστω

το papagalino ειναι παρα πολυ ακριβο...απλα σου ειπα για τα τυλιχτα γιατι ηταν πολυ ομορφα, μου τα εφερε και με καλαθι στολισμενο, και οικονομικα

Εγώ έχω την βάφτιση του μικρού σε ένα χωριό κοντά στην Λιβαδειά στις 30/5.

Με κλειστά μάτια Εσπέρια!!!

Πήγαινε ρώτα και θα δεις τι θα σου πουν οι ντόπιοι!! Δεν έχω φάει σε καλύτερο ζαχαροπλαστείο!!

Διαφημίσεις

Εγώ έχω την βάφτιση του μικρού σε ένα χωριό κοντά στην Λιβαδειά στις 30/5.

Με κλειστά μάτια Εσπέρια!!!

Πήγαινε ρώτα και θα δεις τι θα σου πουν οι ντόπιοι!! Δεν έχω φάει σε καλύτερο ζαχαροπλαστείο!!

εισαι απο εκει; γιατι αν ρωτησεις τους ντοπιους δεν θα σου πουνε και καλα πραγματα...ειχε γινει κατι στο παρελθον...

εμενα μου αρεσουν απλα δεν παω γιατι μενω απο την αλλη μερια της πολης. ειναι ομως πιο ακριβα κατα πολυ τα γλυκα τους σε σχεση με belissimo, και τα οποια προσωπικα μ αρεσουν πιο πολυ.

ελπιζω ολα αυτα που λεμε να μη τα θεωρησει κανεις διαφημιση απο πανω και μας κοψει!!!

τελικα πηγες να ρωτησεις σε κανενα;

Είναι ο άντρας μου από εκεί και κάνουμε εκεί την βάφτιση γιατί θέλαμε να κάνουμε τραπέζι και οι τιμές εκεί δεν έχουν καμία σχέση με εδώ.

Το ζαχαροπλαστείο που είπα ειναι το ζαχαροπλαστείο που τρώμε γλυκά εδώ και χρόνια που πάω εκεί και ήταν και το μόνο ζαχαροπλαστείο που πήρα τιμές. (χοντρικά για να έχεις μια ιδέα τούρτα για 100 άτομα μου πάει 160 ευρώ αλλά με κομμάτια 140 γρ. Γιατί κανονικά βγαίνουν πολύ μικρότερα.

Έχω δει και μπαλόνια επίσης. Οι τιμές είναι αρκετά καλές θα έλεγα.

Δεν νομίζω ότι θεωρείται διαφήμιση γιατί τότε οτιδήποτε που λέμε ότι κάνουμε θα ήταν διαφήμιση.

Αν χρειάζεσαι κάτι άλλο πες μου.

κοριτσια καλημερα

η βαπτιση μας ειναι στις 27-06 και σ' ενα χωριο κοντα στη Λειβαδια,σε σας ερχομαστε για βολτα η για ψωνια,δεν εχω ιδεα απο ζαχαροπλαστεια για αυτο και σας ρωταω.

Στις αρχες του μηνα θα ανεβουμε για να δοκιμασουμε καποια γλυκακια απο τα προτεινομενα ζαχαροπλαστεια

Συνηθως τα ποιο γνωριμα μερη ειναι απο την πλατεια και κατω.

και κατι ακομα θα χρειαστω και φωτογραφο,ξερετε κανενα καλο και οικονομικο?

κοριτσια καλημερα

η βαπτιση μας ειναι στις 27-06 και σ' ενα χωριο κοντα στη Λειβαδια,σε σας ερχομαστε για βολτα η για ψωνια,δεν εχω ιδεα απο ζαχαροπλαστεια για αυτο και σας ρωταω.

Στις αρχες του μηνα θα ανεβουμε για να δοκιμασουμε καποια γλυκακια απο τα προτεινομενα ζαχαροπλαστεια

Συνηθως τα ποιο γνωριμα μερη ειναι απο την πλατεια και κατω.

και κατι ακομα θα χρειαστω και φωτογραφο,ξερετε κανενα καλο και οικονομικο?

ενας ειναι στο στενάκι που βρισκεται καθετο στον πεζοδρομο, εκει που εχει ενα μαγαζι με νυφικα (δεν λεω ονομα για ευνοητους λογους) ειναι πολυ καλος και οικονομικος, ηθελα εκει να κλεισω αλλα δεν ειχε, εκανε βαφτιση μια φιλη μου, εμεις την καναμε στον ορχομενο τη φωτογραφηση, σε εναν εκει, αν θελεις να σου στειλω πληροφοριες και τιμες, για αυτον στη λιβαδεια μπορω να ρωτησω τιμες αν θελεις, πες

αυτο για τη διαφημιση, για αποφυγη παρεξηγησεων, το ανεφερα για τον administrator οχι για εμας εδω!!!εμεις τη γνωμη μας λεμε

αν δε σου κανει κοπο θα ηθελα να μαθω τιμουλες,

μην αγχωνεσαι ομως εχουμε καιρο.. εγω οπως ειπα θα ανεβω αρχες του μηνα

σ'ευχαριστω και παλι

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!

Να πω για τον φωτογράφο το εξής... προσέξτε πάρα πολύ τι σας δίνει ο φωτογράφος... και εξηγώ....

Και εγώ όταν ήθελα να κλείσω για φωτογράφο πήρα δυο τρεις προσφορές από Αθήνα ήταν όλες γύρω στα 600 ευρώ που περιλάμβανε βιντεοσκόπηση και φωτογραφίες στην εκκλησία και περίπου 100 με 150 φωτος δωρεάν και 1,5 ευρώ την φωτο αν ήθελα να πάρω περισσότερες.

Έστειλα λοιπόν την πεθερά μου να πάρει προσφορά και από την Λιβαδειά για να συγκρίνω... της είπε λοιπόν 450 ευρώ. Λέω σούπερ αλλά για ξανα πήγαινε και ρώτα τι σου δίνει με αυτά τα λεφτά.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι ήθελε 450 ευρώ για την βιντεοσκόπηση και της φωτογραφίες στην βάφτιση χωρίς φωτογραφίες, και μετά για όσες φωτογραφίες αγόραζα ήθελε 3 ευρώ την μία.

Οπότε όπως καταλαβαίνετε ερχόταν στα 600 ευρώ και μην πω ότι τα ξεπερνούσε κιόλας.

Οπότε σημασία έχει και τι σας δίνει σε συνάρτηση με την τιμή.

Φιλιά σε όλες καλές προετοιμασίες!!

Υ.Γ. Εσύ κοπελιά που είσαι από κει έχεις δει πουθενά για μπαλόνια? Θα ήθελα μια δεύτερη επιλογή να δω...

εχει ενα μαγαζι με μπαλονια αλλα ειναι αρκετα ακριβο κατα τη γνωμη μου, βεβαια μπορει να εχει ριξει τις τιμες, αννετα λεγεται και ειναι στην πεσοντων μαχητων, περιπου στο ζαπειο

• 5 weeks later...

Λοιπον,μενω Αθηνα αλλα ο αντρας μου ειναι απο Λιβαδεια. Οταν βαφτισαμε την Φαιουλα τα γλυκα τα φεραμε απο την Λιβαδεια απο το ζαχαροπλαστειο Χαριτες στον Συνοικισμο. Ολοι επαθαν την πλακα τους!!! Στο προτεινω ανεπιφυλακτα

Κορίτσια πλησιάζουν οι μέρες για τα βαφτίσια μας!

Όσο αφορά τα γλυκάκια έκανα τις σοκολάτες {έχω βάλει foto} αυτές θα δώσω μετά το μυστήριο

Θα πάρω όμως μια τούρτα γιατί θα κάνουμε μαζί και τα γενέθλια του μεγάλου μου, άρα σίγουρα θα κάνω μια βόλτα για ζαχαροπλαστείο σε 2 βδομάδες

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες πάρα πολύ για τη βοήθεια σας και ιδιαιτέρα το polinaki που μου έκανε το βιβλίο ευχών:-P

Διαφημίσεις