Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σχετικά χαμηλό ποσοστό αυχενικής διαφάνειας

Recommended Posts

Καλησπέρα,

πριν λίγες μέρες πήρα τα τελικά αποτελέσματα της αυχενικής λόγω ηλικίας ήταν 1:1040, με βάση τον υπέρηχο 1:5520 και με βάση την εξέταση αίματος 1:405, εδώ ταχαλάσαμε και βγήκε τελικά 1:755. Ο γιατρός περίμενε παραπάνω αλλά δεν ήταν κ απογοητευμένος με καθησύχασε εγώ ομως δεν ησυχάζω τι να κάνω!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

πριν λίγες μέρες πήρα τα τελικά αποτελέσματα της αυχενικής λόγω ηλικίας ήταν 1:1040, με βάση τον υπέρηχο 1:5520 και με βάση την εξέταση αίματος 1:405, εδώ ταχαλάσαμε και βγήκε τελικά 1:755. Ο γιατρός περίμενε παραπάνω αλλά δεν ήταν κ απογοητευμένος με καθησύχασε εγώ ομως δεν ησυχάζω τι να κάνω!

να ησυχασεις κοριτσι μου..δεν ειναι πολυ χαμηλο!! και για να σε καθυσηχαζει και ο γιατρος σου ενας λογος παραπανω να μην ανησυχεις και εσυ..

εγω ειχα αυχενικη 1:30!!! κατευθειαν απο τον υπερηχο!!ουτε papp-a δεν προλαβα να κανω και με εστειλαν κατευθειαν για ληψη τροφοβλαστη..και τα αποτελεσματα μου εβγαλαν ενα υγιεστατο μπεμπη...

ξερω οτι ακους γυρω σου κατι αποτελεσματα τυπου 1 προς κατι χιλιαδες και τρελαινεσαι..και εμενα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ηταν 1 προς 12000 οποτε φανταζεσαι τη φρικη που εφαγα τωρα..

εφοσον στην αυχενικη φανηκε ρινικο οστο και η μετρηση του παχους ηταν καλη νομιζω πως ειναι πολυ πολυ καλα σημαδια πως το μπεμπακι σου ειναι μια χαρα...

Εμανα τα αποτελεσματα μου ηταν τραγικα...ρινικο οστο ειχαμεαλλα το παχος ηταν μεγαλο.Νουμερα δεβ θυμαμαι αλλα ο γιατρος με εστειλε αμεσα για ληψη τροφοβλαστη

Αφου ο γιατρος σου ειναι ησυχος χαλαρωσε...ολα ειναι οκ

Με το καλο τι μωρακι σου

A14gp2.png

XEMvp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...