Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μέχρι πότε σε βλέπει ο εξωσωματικός;;;;

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια έχω μια απορία. Αν μπορεί να μου τη λύσει κάποια!

Έχω ακούσει πως όταν ο γυναικολόγος σου & ο εξωσωματικός είναι διαφορετικά άτομα, από τη στιγμή που θα επιτευχθεί εγκυμοσύνη το πρώτο διάστημα σε παρακολουθεί ο εξωσωματικός & μετά από κάποιους μήνες ο γυναικολόγος.

Ξέρει κάποια από σας κάτι συγκεκριμένο;;;;;

Ας είναι αυτή η περίοδος η τελευταία για τους επόμενους 10 μήνες.............:?:-?

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια έχω μια απορία. Αν μπορεί να μου τη λύσει κάποια!

Έχω ακούσει πως όταν ο γυναικολόγος σου & ο εξωσωματικός είναι διαφορετικά άτομα, από τη στιγμή που θα επιτευχθεί εγκυμοσύνη το πρώτο διάστημα σε παρακολουθεί ο εξωσωματικός & μετά από κάποιους μήνες ο γυναικολόγος.

Ξέρει κάποια από σας κάτι συγκεκριμένο;;;;;

Ας είναι αυτή η περίοδος η τελευταία για τους επόμενους 10 μήνες.............:?:-?

Από τα λίγα που γνωρίζω συνήθως αυτός που έχει αναλάβει να σου κάνει και εξωσωματική είναι και ο γυναικολόγος σου...Δεν γνωρίζω κάτι άλλο...

Εσύ είσαι σε διαδικασία εξωσωματικής;

'Οπως και να 'χει εύχομαι όλα να πάνε όπως επιθυμείς!!!!

Ναι είμαι σε διαδικασία εξωσωματικής. Αύριο ξεκινάω τις Gonal. Είναι συνηθισμένο να είναι 2 διαφορετικοί γιατροί, πέρα από ότι δε σκοπεύω να αλλάξω το γυναικολόγο μου

Έψαχνα χρόνια για να βρω τέτοιο γιατρό

Ναι είμαι σε διαδικασία εξωσωματικής. Αύριο ξεκινάω τις Gonal. Είναι συνηθισμένο να είναι 2 διαφορετικοί γιατροί, πέρα από ότι δε σκοπεύω να αλλάξω το γυναικολόγο μου

Έψαχνα χρόνια για να βρω τέτοιο γιατρό

Καλήσπέρα Ηλιε. Εγώ μετά τη δεύτερη χοριακή πήγα στο γυναικολόγο μου για τον πρώτο υπέρηχο. Στο κέντρο που ήμουν εγώ συνηθώς περιμέναν μέχρι την καρδιακή λειτουργία του εμβρύου, στη συνέχεια πήγαινες στο γυναικολόγο σου. Δεν υπάρχει καμια διαφορά από οποιαδήποτε εγκυμοσύνη. Τώρα για τα άλλα κέντρα δεν ξέρω, ίσως να έχουν άλλη τακτική. Σου εύχομαι καλή επιτυχία. :P

Καλησπέρα κι από μένα εγω έκανα εξωσωματικη σε δημόσιο νοσοκομείο και με το γιατρό που μου την έκανε συνέχισα και μετα με την παρακολούθηση της εγκυμοσύνης.Οντως δε διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη εγκυμοσύνη απλώς εγω στην αρχή έπερνα προγεστερόνη απ τη μέρα της ωοληψίας και μετά και απ΄οτι θυμάμαι μειώναμε σταδιακα τη δόση αυτο μόνο πρέπει να γνωρίζει ο γιατρος σου

eNortjK1UjKzMLM0V7IGXDAS-gKw47.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη επιτυχια στην προσπάθεια σου!!

Εγω ετυχε και τον εξωσωματικο μου τον εχα για γυναικολογο μου απο πριν οποτε και δεν αλλαξα.Αλλα απο την στιγμή που η χοριακή σου θα βγει θετική δεν διαφερει σε κατι η εγκυμοσυνη με εξωσωματική.Απλα θα σου δωσουν απο το κεντρο οδηγιες και φαρμακα και επιστρεφεις στον γυναικολογο σου

YUfSp2.png

• 2 weeks later...

γεια σου. εγω ξεκιναω τον αλλο μηνα εξωσωματικη. ο γυναικολογος μου ειναι καλαματα και εξωσ θα κανω αθηνα. την διαδικασια ενεσεισ κλπ καλαματα με τον γυναικολογο μου και ωοληψια και εμβρυμεταφορα αθηνα στον εξωσωματικο και οταν κανω β χοριακη και ειναι θετικο (μακαρι!!!!) θα με παρακολουθειμ κανονικα καλαματα ο γυναικολογος μου. ποτε με το καλο ξεκινας; καλη επιτυχια σου ευχομαι!!

:);)