Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εύρεση παιδικού σταθμού Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Είμαι καινούργιο μέλος. Ψάχνω για καλό παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη.Περιοχή Καλαμαριάς. Σας παρακαλώ αν υπάρχει κάτι ενημερώστε με.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

:ppcsksa5

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κορίτσια χρειάζομαι την βοήθεια σας!!!!

Ψάχνω παιδικό σταθμό στην περιοχή της Περαίας Θεσ/νικης ή στην ευρύτερη περιοχή.

Έχω επισκεφτεί κάποιους αλλά δεν με ικανοποίησαν από θέμα καθαριότητας.

Πείτε μου σας παρακαλώ τις εμπειρίες σας και όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε.

Σας ευχαριστώ

• 2 weeks later...

καλησπερα ημουν και εγω στην ιδια θεση με εσενα πηγα και ειδα αρκετους παιδικους σταθμους στην περαια αλλα δεν ενθουσιαστηκα και κατεληξα σε εναν παιδικο που μου τον συστησε μια φιλη μου ειναι στον δρομο για ταγαραδες και λεγετε στρουμφοχωριο.ειμαι πολυ ευχαριστημενη αν θελεις μπορω να σου δωσω τηλεφωνα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια! Κι εγώ ενδιαφέρομαι για παιδικούς σταθμούς στην περιοχή του Βότση Καλαμαριάς, κατά προτίμηση. Μήπως ξέρετε κανέναν καλό; Εχετε να μου πείτε τίποτα για τον παιδικό με το όνομα "Παίζω και μαθαίνω" στην οδό Ανατολικής Θράκης στον Βότση; (γιατί μένω εκεί κοντά και θα με βόλευε). Τα λέμε, φιλιά...

καλημερα emmg καταλαβαινω το αγχος σου για ποιον παιδικο θα διαλεξεις στην ιδια θεση βρεθηκαμε καποια στιγμη ολες οι μανουλες.για τον παιδικο παιζω και μαθαινω ξερω απο φιλες μου οτι ο ιδιοκτητης ειναι πολυ σωστος και ευγενικος απεναντι στα παιδια και γενικως δεν εχω ακουσει καποιο αρνητικο σχολιο.δεν ξερω τι ψαχνεις εσυ για το παιδακι σου,αλλα εγω προσωπικα ηθελα για τα δικα μου παιδια εναν παιδικο εξω απο την πολη και με αυλη.

Γεια σου, αστεράκι! Ώστε άκουσες γενικά καλά λόγια για αυτόν τον παιδικό, ε; Ξέρω ότι θεωρείται πρότυπος σταθμός και έχει και εξωτερική αυλή για τα παιδιά. Μάλλον εκεί θα πάω το μωρό μου όταν θα ρθει η ώρα -δηλ. του χρόνου το Σεπτέμβριο που θα είναι 2,5 ετών (δεν θέλω νωρίτερα). Εσύ πηγαίνεις στο Στρουμφοχωριό; σου αρέσει;

emmg χαρηκα για την συνομιλια μας, ναι εγω τα στελνω στο στρουμφοχωριο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. εκει ξεκινησα με το μεγαλο μου που φετος θα παει νηπιαγωγειο και εκει συνεχιζω και με το μικρο μου δεν ξερω τι ψαχνεις εσυ για το μικρο σου αγγελουδι εμενα εκεινο που μου αρεσε περισσοτερο και ευχομαι να το βρεις και εσυ ειναι το ζεστο και οικογενειακο περιβαλλον.σπανιο το βρισκεις σε παιδικο!!!!!!αν θελεις πηγαινε μαζι με το δικο σου αγγελουδι να δεις τον παιδικο ολες καναμε την δικη μας ερευνα πριν καταληξουμε που θα εμπιστευτουμε τα παιδια μας.

• 4 weeks later...
καλησπερα ημουν και εγω στην ιδια θεση με εσενα πηγα και ειδα αρκετους παιδικους σταθμους στην περαια αλλα δεν ενθουσιαστηκα και κατεληξα σε εναν παιδικο που μου τον συστησε μια φιλη μου ειναι στον δρομο για ταγαραδες και λεγετε στρουμφοχωριο.ειμαι πολυ ευχαριστημενη αν θελεις μπορω να σου δωσω τηλεφωνα.

Αστεράκι ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τον γνωρίζω τον παιδικό σταθμό "στρουμφοχωριό", τον επισκεφτήκαμε και η αλήθεια είναι ότι ήταν στις 2 πρώτες προτιμήσεις μας. Σ' ευχαριστώ και πάλι...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Ψάχνω σταθμό για το μικρό που θα είναι 14 μηνών το Σεπτέμβρη που θα ξεκινήσει. Έχει καμμιά μανούλα υπόψιν της κάποιον καλό σε Ευκαρπία, Σταυρούπολη ή Αμπελόκηπους?