Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΣΟΜ21 ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΎΗΣΗ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΆΝΩ ΚΑΙ ΆΛΛΗ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΆ

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια, χρηστός ανέστη και ότι ποθήστε από καρδίας και από εμένα, θα ήθελα την βοήθειά σας σε ένα πρόβλημα που έχω πριν άπω ένα χρόνω είχα μήνη έγκυος στο δεύτερο μου παιδί τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης έκανα αμυοπαρα...... και ήταν τρισομία 21 έκανα την επέμβαση και μετά από τρις μήνες την δεύτερη προσπάθεια και στον πρώτο υπέρηχο την 7εβομ μου είπε η γιατρός μου ότι είναι παλίνδρομη η κύηση νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα έβαλα τα κλάματα και είπα τέλος η προσπάθειες για μένα αλλά μετά άλλαξα γνώμη θέλω πολλά παιδιά όσα μπορώ τουλάχιστον γιατί είμαι και σαράντα ετών και τώρα τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ έκανα την επέμβαση πριν από δύο μήνες και ακόμα δεν έχω δη περίοδο άλλο πάλη και αυτό,έχω κάνει όλες της εξετάσεις και είναι καλές τυχαία είναι όλα αυτά μου λέει η γιατρός μου φοβάμαι την επόμενη φορά μην περάσω τα ίδια και χηρότερα εσείς τι λέτε ρε κορίτσια :?:πέστε μου σας παρακαλώ εκ τον προτέρων σας ευχαριστώ:confused:

Διαφημίσεις

καλημερα....

εγω θα σου ελεγα να μην το βαλεις κατω γιατι αν διαβασεις στο forum δυστυχως πολλα κοριτσια ειχαν αποτυχημενες προσπαθεις και οχι μονο 2 αλλα και παραπανω φορες. πρεπει να επιμεινεις και ειμαι σιγουρη οτι αυτη τη φορα θα τα καταφερεις!!!!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

καλημέρα κι εγώ πιστεύω πως δεν πρέπει να το βάλεις κάτω.φού το θέλεις τόσο πολύ σίγουρα ο θεός θα σε βοηθήσει και θα σου χαρίσει παιδάκια.αλλά θα πρέπει να προσπαθήσει ξανά...!εξάλλου τα παιδάκια είναι τόσο σημαντικά που αξίζει να προσπαθούμε λίγο παραπάνω.μην απογοητεύεσαι τόσο εύκολα κάνε υπομονή και όλα καλά θα πάνε

καλημέρα κορίτσια και από εμένα σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το κουράγιο, είναι στιγμές πουλές να τα παρατήσεις και άλλες πάλι που λες όχι δεν το βάζω κάτω,έχω όμως και ένα πλασματάκι στο σπίτι και αυτό είναι όλα τα λεύτα:P:p:p:p:p είναι ένα άγγιγμα ψυχής.