Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΨΑΧΝΩ ΚΛΟΟΥΝ/ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ

Recommended Posts

Τον Τοτό τον έχω πάρει και εγώ δύο φορές και είναι πάρα πολύ καλός. Αλλά κάποια στιγμή θέλεις και κάτι διαφορετικό.

Η ερώτηση μου ήταν για bourboulithres.gr & fasarias.gr (ειδικά ο δεύτερος έχει πολύ καλές τιμές, σημαντικό στην εποχή που ζούμε) και θα ήθελα να καταλάβω γιατί δεν είναι καλοί.

Αν κλόουν που έχεις δει κάνει και για μεγαλύτερα παιδιά (οι γιοί μου είναι 8 και 6), με περισσότερο παιχνίδι και μαγικά τότε σε παρακαλώ στείλε μου τα στοιχεία του με pm.

εαν σ'ενδιαφερει εχω εναν τελειο ταχυδακτυλουργο..εμεις τον ειχαμε στο παρτυ της μικρης μας και διασκεδασε μικρους και μεγαλους!!!κανει απιστευτα πραγματα, αν θες τα στοιχεια του στειλε μου πμ...

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 71
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εαν σ'ενδιαφερει εχω εναν τελειο ταχυδακτυλουργο..εμεις τον ειχαμε στο παρτυ της μικρης μας και διασκεδασε μικρους και μεγαλους!!!κανει απιστευτα πραγματα, αν θες τα στοιχεια του στειλε μου πμ...

Τελιικά κανονίσαμε κάτι άλλο σε χώρο με δυνατότητες για παιχνίδι και δεν θα έχουμε κλόουν. Σε ευχαριστώ πολύ, θα το έχω υπόψη αν χρειαστεί άλλη φορά στο μέλλον.

Κοριτσάκιαααααααα

Θέλω ιδέες!

Στη βάφτισή μας την Κυριακή, θα έχουμε κλόουν για 1,5 ώρα. Την υπόλοιπη ώρα πώς θα μπορούσαμε να απασχολήσουμε τα παιδάκια για να περάσουμε όλοι καλά?

σκεφτόμουν να αγοράσω βιβλίο με σχέδια και να τα βγάλω φωτοτυπίες, να έχω εκεί και μολύβια χρωματιστά και να ζωγραφίσουν. Αλλά από την άλλη φοβάμαι μην χτυπήσουν το ένα το ένα με τα μολύβια... Τι λέτε? Καμιά άλλη ιδέα?

• 3 months later...

καλησπερα,

επειδη τελος του μηνα θα κανω και εγω το παρτυ του γιου μου (κλεινει τα 5) θα ηθελα να μου πειτε εμπειριες απο διασκεδαστες....αλλα και τιμες!!!!!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

καλησπερα,

επειδη τελος του μηνα θα κανω και εγω το παρτυ του γιου μου (κλεινει τα 5) θα ηθελα να μου πειτε εμπειριες απο διασκεδαστες....αλλα και τιμες!!!!!

συνηθως ειναι 60 την ωρα συν 20 το μισαωρο.αν σ ενδιαφερει πες μου να σου στειλω καποιο τηλ

Διαφημίσεις

συνηθως ειναι 60 την ωρα συν 20 το μισαωρο.αν σ ενδιαφερει πες μου να σου στειλω καποιο τηλ

ναι με ενδιαφερει πολυ.

αν εχεις καποιο δοκιμασμενο , θα χαρω!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

• 2 months later...
Κορίτσια μάπα το ...καρπούζι.

Σκέτη αποτυχία. Δεν θα το συνιστούσα...:(

frosobal για πες...

δεν ηταν καλοι? για ποια απο τις 2 εταιρειες μιλας???

κοριτσια αν καποια εχει στοιχεια απο κανεναν κλοουν ας μου στειλει παρακαλω.....

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Λοιπόν στα bourboulithres και fasarias, είναι και στα 2 πολύ εξυπηρετικοί και χωρίς '' θα τα βρούμε'' στο οικονομικό.Σου λένε τι χρεώνουν και τι προσφέρουν με λεπτομέρειες.

Μάλλον εκεί θα καταλήξω...

Βρήκα και κάτι άλλο ενδιαφέρον www.clown.gr αλλα δεν απαντάνε στο τηλέφωνο, μου αρέσουν όμως οι φωτογραφίες τους και αυτά που λένε πως κάνουν...

Λοιπόν σας διάβαζα το πρωί επειδή σε 10 μέρες έχει και η κόρη μου τα γενεθλιά της και λέω να κλείσω και εγώ κλόουν. Τώρα το απόγευμα έψαξα να βρω την κάρτα από μια κοπέλα που είδα σε πάρτυ πριν 2 βδομάδες και ενθουσιάστηκα και εγώ και τα παιδιά. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που για 2 ώρες απασχόλησε και κράτησε προσυλωμένα όλα τα παιδιά από ηλικία 2 ετών έως 11!!!!

Ε! Λοιπόν αυτή η κάρτα είναι από www.clown.gr βέβαια έχουν πολλούς που συνεργάζονται. Εγώ ζήτησα την συγκεκριμένη επειδή ήταν καταπληκτική. Τώρα από τιμές δεν ξέρω να σας πω γιατί άφησα το τηλέφωνό μου να επικοινωνήσουν.

Λοιπόν σας διάβαζα το πρωί επειδή σε 10 μέρες έχει και η κόρη μου τα γενεθλιά της και λέω να κλείσω και εγώ κλόουν. Τώρα το απόγευμα έψαξα να βρω την κάρτα από μια κοπέλα που είδα σε πάρτυ πριν 2 βδομάδες και ενθουσιάστηκα και εγώ και τα παιδιά. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που για 2 ώρες απασχόλησε και κράτησε προσυλωμένα όλα τα παιδιά από ηλικία 2 ετών έως 11!!!!

Ε! Λοιπόν αυτή η κάρτα είναι από www.clown.gr βέβαια έχουν πολλούς που συνεργάζονται. Εγώ ζήτησα την συγκεκριμένη επειδή ήταν καταπληκτική. Τώρα από τιμές δεν ξέρω να σας πω γιατί άφησα το τηλέφωνό μου να επικοινωνήσουν.

Μίλησα μαζί τους και οι τιμές τους μου φάνηκαν πολύ καλές. 65 Ευρώ την πρώτη ώρα και μετά 15 Ευρώ κάθε επιπλέον μισάωρο. Καλά δεν είναι;

Επίσης παίζουν διάφορα παιχνίδια και οι νικητές κερδίζουν μικρά δωράκια (αυτοκινητάκια, κουκλίτσες, τρενάκια, γλειφιτζούρια κ.α.). Μπορείς να διαλέξεις τι πρόγραμμα σε ενδιαφέρει να κάνει και επίσης διαλέγεις και την φορεσιά που θα φορέσει για το πρόγραμμα (από πολλούς παιδικούς ήρωες)αλλά και με επιπλέον 5 Ευρώ μπορεί να φορέσει όλοσωμη στολή από καρτούν επιλογής σας για το κόψιμο της τούρτας. Αυτά εν ολίγης για όσους ενδιαφέρονται.

Διαφημίσεις

Μου φαίνεται λίγο τσιμπημένη η τιμή..Εμάς έρχετει η κοπέλα με 55ευρώ την μία ώρα και 20ευρώ το μισάωρο μετά την πρώτη ώρα, με full πρόγραμμα και ποικιλία στολών!Κι επιμένω στο θέμα των στολών (την έχω πατήσει από γνωστή εταιρεία:evil:) , γιατί οι στολές τους είναι πολύ όμορφες και όχι κάτι που θυμίζει τον ήρωα που θέλουμε...

στο παρτυ που εκανα στη μικρη μου σε παιδοτοπο πριν λιγες μερες ειχαμε δυο κοριτσια παρα πολυ καλα...καταφεραν παρα το γεγονος οτι ημασταν σε παιδοτοπο και τα παιδια τρεχαν γυρω γυρω και να τα μαζεψουν κοντα τους και να παιξουν πολυ ομορφα αλλα και να μην επικρατησει χαος...ειχαν αρκετα δικα τους παιχνιδια,καναν μπαλονια και βαψαν τα παιδακια.....μαλλον επαιξε ρολο οτι ηταν παιδαγωγοι και εχουν ταξεις οποτε μπορουσαν να το διαχειριστουν ολο αυτο...

το θεμα παντως ειναι οτι το χαρηκαμε και εμεις και τα μικρα....

πηραμε τον Ιουνιο στο παρτυ μας εναν gummy bear που ο γιος μου τρελλαινεται.... πηρε 80 ο ανθρωπος αλλα χαλαλι εσκασε μ αυτη τη στολη ειναι τεραστια και καθολου βολικη για καλοκαιρι.... "ανεμοσκορπισματα" λεγεται η εταιρεια που καλεσα και ηρθε....η πιο φθηνη που βρηκα μιας και καποιοι αλλοι ζητουσαν 200 ευρω για ενα μισαωρο- επειδη ηταν κατακαλοκαιρο...

Μου φαίνεται λίγο τσιμπημένη η τιμή..Εμάς έρχετει η κοπέλα με 55ευρώ την μία ώρα και 20ευρώ το μισάωρο μετά την πρώτη ώρα, με full πρόγραμμα και ποικιλία στολών!Κι επιμένω στο θέμα των στολών (την έχω πατήσει από γνωστή εταιρεία:evil:) , γιατί οι στολές τους είναι πολύ όμορφες και όχι κάτι που θυμίζει τον ήρωα που θέλουμε...

Eμένα πάλι μου φάνηκε καλή τιμή γιατί πριν 2,5 μήνες στο πάρτυ του γιου έδωσα 100 Ευρώ για μια ώρα σε κλόουν. Δεν λεώ ήταν πολύ καλός και για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους. Πολύ πειραχτήρι.

Όσο για τις στολές τους έχω δει δύο φορεσιές τους σε πάρτυ και έμοιαζαν με τους παιδικούς ήρωες. Αν θες πες μας σε ποια μεγάλη εταιρεία την πάτησες με τις στολές. Ελπίζω μην είναι αυτή.

κοριτσια μια ερωτηση....ο βαφτιστηρας μου εχει 11 δεκ γεννεθλια και η κουμπαρα μου θα κανει παρτι σε παιδοτοπο....και θα ηθελα εκτος απο το δωρο της νονας να του κανω και ενα δωρο κλοουν για το παρτι του...συνηθος ποση ωρα καθονται τα κλοουν στο παρτι??? και γενικα ειναι τοσο ακριβα 60 ευρω την ωρα πολλα δεν ειναι??? συγνωμη δεν διαβασα ολα τα παραπανω μηνυματα λογο ελειψεις χρονου....

Διαφημίσεις

κοριτσια μια ερωτηση....ο βαφτιστηρας μου εχει 11 δεκ γεννεθλια και η κουμπαρα μου θα κανει παρτι σε παιδοτοπο....και θα ηθελα εκτος απο το δωρο της νονας να του κανω και ενα δωρο κλοουν για το παρτι του...συνηθος ποση ωρα καθονται τα κλοουν στο παρτι??? και γενικα ειναι τοσο ακριβα 60 ευρω την ωρα πολλα δεν ειναι??? συγνωμη δεν διαβασα ολα τα παραπανω μηνυματα λογο ελειψεις χρονου....

Από μια ώρα και πάνω κάθονται ανάλογα την συμφωνία που κάνεις μαζί του εξαρχής. Τώρα οι τιμές από ότι διάβασα εδώ και από ότι ξέρω από εμπειρία κυμαίνονται από 55 - 100 Ευρώ. (την ώρα πάντα ή την πρώτη ώρα και μετά αναπροσαρμόζεται με το κάθε επιπλέον μισάωρο)

Από μια ώρα και πάνω κάθονται ανάλογα την συμφωνία που κάνεις μαζί του εξαρχής. Τώρα οι τιμές από ότι διάβασα εδώ και από ότι ξέρω από εμπειρία κυμαίνονται από 55 - 100 Ευρώ. (την ώρα πάντα ή την πρώτη ώρα και μετά αναπροσαρμόζεται με το κάθε επιπλέον μισάωρο)

α...ευχαριστω!!! αλλα θεωρω οτι ειναι πολλα για μια ωρα 55-100 ευρω:shock::shock:...δηλαδη αν δουλευεις σε κλαμπ σαββατοκυριακο για 6=7 ωρες πληρωνεσαι 100 ευρω...εδω για μια ωρα 100:shock::shock::shock::?: το θεωρω υπερβολικα πολλα:oops: και τετοιες εποχες....:shock:

ειναι πολλα λεφτα ναι αλλα αξιζει τον κοπο....εγω οταν φωναξα τον gummy bear ο αντρας μου ηταν ανεργος και ολοι με κραξανε οτι κανω βλακειες....εγω εν τω μεταξυ τον ειχα κλεισει και ειχα πληρωσει 2 μηνες πριν που δεν ειχα ιδεα οτι θα απελυαν τον αντρα μου... σε εμας εκατσε μιση ωρα γιατι τα παιδακια ηταν μικρα (3 χρονων ηταν το πιο μεγαλο) οποτε δεν ειχε τι να κανει, μονο χορο και τραγουδι, ενω με τα μεγαλυτερα κανουν και παιχνιδια....παρολα αυτα οταν ο γιος μου ανοιξε την πορτα και ειδε τον gummy bear, αμα τον βλεπατε.... και τι χαρα εκανε και τι χορο εριξε, ακομα εκεινο το βιντεο βλεπει......οταν ειδαν ποσο χαρηκε το μωρο αμεσως προσφερθηκαν ολοι στο επομενο παρτυ να πληρωσουν εκεινοι τον κλοουν! (οι γιαγιαδες δλδ)

περα απο τα χρηματα κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ σημαντικο το ατομο που θα ερθει να διασκεδασει τα παιδια μας να εχει και καποιες βασικες παιδαγωγικες γνωσεις....τι θελω να πω....εγω ηθελα ναερθει ντυμενη κλοουν με μεγαλη στολη ,κοκκινη μυτη κτλ...μου ειπε ομως οτι επειδη απευθυνεται σε παιδια τριων χρονων καλο θα ειναι να φοραει μια λιγοτερο εντονη στολη και να ειναι λιγο βαμμενη ...τα παιδια σε αυτη την ηλικια μπορει να τρομαξουν και να μη θελουν να προσεγγισουν το κλοουν...να πω την αληθεια δε μου αρεσε και πολυ αυτο αλλα οταν ηρθε στο παρτυ ειδα πως ειχε δικιο ...ακομη και με αυτη την ηπια εμφανιση υπηρχαν παιδια που θελαν να τα πανε οι γονεις τους κοντα στο κλοουν γιατι μονα τους φοβοντουσαν....ευτυχως η κοπελα δουλευει με παιδια νηπιακης ηλικιας και ηξερε πως να τα προσεγγισει ....

θα πρεπει πρωτα να βλεπουμε με πιο τροπο θα περασουν καλυτερα τα παιδια μας και μετα τι ειναι πιο εντυπωσιακο...εγω αυτο καταλαβα απο τη προσφατη εμπειρια μου

[quote=angela_kgr;

Πολυ σωστα τα λεει η φιλη μας...εχω παει σε παρτυ με 4χρονα οπου μολις εμφανιστηκε ο υποτιθεμενος Mickey mouse αρχισαν ολα να κλαινε και να τρεχουν στις μαμαδες τους , εκανε τα παντα ο καημενος αλλα εκλαιγαν τοσο πολυ που τελικα εφυγε....

Καλησπέρα κι από 'μένα!

Το περασμένο Σάββατο είχα τα γεννέθλια της κορούλας μου και φέραμε μία κοπέλα για 2 ωρες να τα απασχολήσει. Ήταν καταπληκτική! Ήταν ντυμένη νεράιδα και τα παιδιά δεν έφευγαν από κοντά της! Έκανε πολλά παιχνίδια αρκετά πρωτότυπα και το face painting της μου άρεσε πολύ. Η τιμή ήταν πάρα πολύ καλή (για την ακρίβεια δεν βρήκα κάπου φθηνότερη...) Δώσαμε 60 Ευρώ για την πρώτη ώρα και από 20 Ευρώ τα επόμενα μισάωρα. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη και σας την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Εάν ενδιαφέρεστε, το τηλ. που έχει στην κάρτα της είναι edit admin. Καλά πάρτυ!!!

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Χ

• 3 εβδομάδες μετά...
α...ευχαριστω!!! αλλα θεωρω οτι ειναι πολλα για μια ωρα 55-100 ευρω:shock::shock:...δηλαδη αν δουλευεις σε κλαμπ σαββατοκυριακο για 6=7 ωρες πληρωνεσαι 100 ευρω...εδω για μια ωρα 100:shock::shock::shock::?: το θεωρω υπερβολικα πολλα:oops: και τετοιες εποχες....:shock:

υπαρχει παντως και η λυση του Λακη Πορτοκαλακη, του μοναδικου απο οσο ξερω κλοουν που διασκεδαζει τα παιδια αφιλοκερδως και μαλιστα για 2 ωρες! αρκει βεβαια ενας τουλαχιστον απο τους γονεις να ειναι μελος της κοινοτητας freeconomy (αχρηματων συναλλαγων και δωρεαν προσφορας). Αξιζει τον κοπο παντως

• 2 εβδομάδες μετά...
υπαρχει παντως και η λυση του Λακη Πορτοκαλακη, του μοναδικου απο οσο ξερω κλοουν που διασκεδαζει τα παιδια αφιλοκερδως και μαλιστα για 2 ωρες! αρκει βεβαια ενας τουλαχιστον απο τους γονεις να ειναι μελος της κοινοτητας freeconomy (αχρηματων συναλλαγων και δωρεαν προσφορας). Αξιζει τον κοπο παντως

Θα ήθελα πληροφορίες γι'αυτό.Πως τον βρίσκω, κλπ.αααα και ποια ακριβως είναι η ιστοσελίδα.

Ευχαριστώ!

glitterfy114605T710D30.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...