Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 140
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φυσικα και περνω..και απο αυτο!!!6 τη μερα παρακαλω..αν και ακομα εχω συσπασεις...μαλλον θελει τον καιρο του..και αυτο..το περνω 2 εβδομαδες μονο..

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Διαφημίσεις

Εγώ έπαιρνα 2 την ημέρα από τις 22 εβδομάδες περίπου και την τελευταία εβδομάδα μου τα αύξησε σε 4 (2 πρωί-2 βράδυ), γιατί παραπονέθηκα για κράμπες στην κοιλιά! Στις κράμπες έχει βοηθήσει σχετικά αλλά συσπάσεις (πετρώματα) συνεχίζω να έχω κάθε μέρα, ελπίζω κάποια στιγμή να βοηθήσει και σε αυτές!

• 4 months later...

κοριτσια θέλω να ρωτήσω μια βλακεία... τα εντεριδιαλυτα δισκία TROFOCARD τα παίρνουμε από το στόμα και διαλύονται στο εντερο έτσι δεν είναι; δεν πιστευω το σωστο να είναι να τα παίρνουμε εντερικά;

ευχαριστώ

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Διαφημίσεις

καλημέρα!και εγώ παίρνω 6 (2 πρωί-2 μεσημέρι-2 βράδυ)

Εχω 2-3 συσπάσεις την ημερα μου φάνηκαν πολλά τα 6,αλλά μετά διάβασα και το χαρτακι που έχόυν μέσα τα φάρμακα,και είδα ότι και αυτ΄αναφέρει σαν κανονική δοσολογία τα 6.

Να ρωτησω κάτι όμως???

αν περάσουν οι συσπάσεις και κόψω ένα κουτάκι που παίρνω στην μεση,σταματησω να το παίρνω υπάρχει πρόβλημα???

και αν αλλάξω χαπάκια και μου δώσει το prepar ας πούμε,και το trofocard το αφήσω παλι στη μέση υπάρχε πρόβλημα??

καλημέρα!και εγώ παίρνω 6 (2 πρωί-2 μεσημέρι-2 βράδυ)

Εχω 2-3 συσπάσεις την ημερα μου φάνηκαν πολλά τα 6,αλλά μετά διάβασα και το χαρτακι που έχόυν μέσα τα φάρμακα,και είδα ότι και αυτ΄αναφέρει σαν κανονική δοσολογία τα 6.

Να ρωτησω κάτι όμως???

αν περάσουν οι συσπάσεις και κόψω ένα κουτάκι που παίρνω στην μεση,σταματησω να το παίρνω υπάρχει πρόβλημα???

και αν αλλάξω χαπάκια και μου δώσει το prepar ας πούμε,και το trofocard το αφήσω παλι στη μέση υπάρχε πρόβλημα??

Καλημέρα ntinti! Για να παίρνεις 6 την ημέρα σημαίνει πως χρειάζεσαι αυξημένη δόση. Εγώ και στις δυο εγκυμοσύνες παίρνω 2 την ημέρα, από την αρχή όμως ως το τέλος. Στην πρώτη εγκυμοσύνη στους τελευταίους μήνες είχα συσπάσεις και έπαιρνα μισό prepar 2 φορές την ημέρα, αλλά για λίγο καιρό και χωρίς να κόψω το trofocard. Πιστεύω πως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου.

ειναι νεο σκεύασμα όντως..τι να σου πω.εναλλακτικά πες τον γιατρό σου να σου δώσει το τροφοκαρντ

Pelagia, κι εγώ Τrophocard παίρνω και απ' ότι ξέρω το παίρνουν πολλές κοπέλες στο forum, ρώτα το γιατρό σου να στο δώσει...

UmGGp3.png

• 6 months later...

Κορίτσια έχω 2 μέρες που ξεκίνησα να παίρνω Μαγνήσιο...

Σήμερα δεν ειχα καθόλου όρεξη για τίποτα και μετα το μεσημεριανό φούσκωμα και κόπωση...

Έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο?

Θα περιμένω τη βοήθειά σας...

Ευχαριστώ!!!

καλημέρα Στέγια,

εχω ξεκινήσει το μαγνησιο εδω και 20 μέρες περίπου γιατι είχα κράμπες παίρνω το trofocard και δεν μου εχει δημιουργήσει πρόβλημα, δεν νομιζω οτι φταίει το μαγνήσιο μαλλον είναι λογο του ότι φουσκώνει η κοιλίτσα και πιέζονται ολα

καλημέρα Στέγια. Το περίεργο θα ήταν να μην ένιωθες φούσκωμα και κόπωση μετά το μεσημεριανό, όντας έγκυος το καλοκαίρι. :)

Έπερνα μαγνήσιο 7 μήνες και δεν είχα παρενέργειες. Ειδικά το καλοκαίρι θεωρούσα εντελώς φυσιολογικό να νιώθω κόπωση μετά το μεσημεριανό και η ζέστη συχνά κόβει την όρεξη

stegia tha simfwniso me ta alla koritsia. kai egw pernw magnisio edw kai dio vdomades kai pern to trofocard episis. oute kai egw eixa kanena provlima. fouskomata kai koposi exw ana taxta diastimata alla den nomizw oti ofeilonte sto magnisio alla sto oti to swma mas allazei kai ginonte xiliades metavoles ston organismo mas gia na megalwsoun swsta ta mpempakia mas.

GhvGp2.png

κορίτσια εγω παιρνω trofocard απο την αρχη της εγκυμοσηνης αλλα μου κάνει ταχυκαρδίες κάποιες φορές και ειδικά το βράδυ. εσας δεν σας εχει ενοχλησει πουθενά?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...