Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟ ΜΑΙΟ!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!

Είμαι μανούλα δίδυμων αγοριών τα οποία τον Μάιο γίνονται 5 χρονών.

Θέλω φέτος να τους κάνω κάτι διαφορετικό σε ένα χώρο που να ξεγεύγει από τους κλασσικούς παιδότοπους.

Καμιά ιδέα??? Ενδιαφέρομαι για νότια προάστια και υπολογίζω ότι θα μαζευτούν γύρω στα 25 παιδάκια.

Οποιαδήποτε ιδέα καλοδεχούμενη-Ευχαριστώ!!!!

WnBPp3.png

Διαφημίσεις

Τα χριστούγεννα μας είχαν καλέσει στο Εργαστήρι του πηλίου, Ν.Σμύρνη νομίζω. ήταν πολύ όμορφα και διαφορετικά. Στην αρχή μία κοπέλα τα απασχόλησε με διάφορα τρικ, σε χαμηλούς τόνους και όχι φασαργιοζικά όπως οι ανιματέρ και έπειτα τους έδωσαν πήλινα χριστ. δεντράκια να τα ζωγραφίσουν , τους έδειξαν την τέχνη του πηλού, και τους έδωσαν πηλό να φτιάξουν ότι θέλουν κια να παίξουν. Αν θυμάμαι από τη φίλη μου το κόστος ήταν γύρω στα 350 ευρώ. Τα φαγητά και η τούρτα τα αναλαμβάνεις εσύ ενώ εκείνοι προσφέρουν καφέ και τσαί σοτυς γονείς.

Επίσης η παραμυθοχώρα έχει διάφορες εκδηλώσεις για πάρτυ. Μπορείς να δεις και τα 2 στο ιντερνετ.

Τα χριστούγεννα μας είχαν καλέσει στο Εργαστήρι του πηλίου, Ν.Σμύρνη νομίζω. ήταν πολύ όμορφα και διαφορετικά. Στην αρχή μία κοπέλα τα απασχόλησε με διάφορα τρικ, σε χαμηλούς τόνους και όχι φασαργιοζικά όπως οι ανιματέρ και έπειτα τους έδωσαν πήλινα χριστ. δεντράκια να τα ζωγραφίσουν , τους έδειξαν την τέχνη του πηλού, και τους έδωσαν πηλό να φτιάξουν ότι θέλουν κια να παίξουν. Αν θυμάμαι από τη φίλη μου το κόστος ήταν γύρω στα 350 ευρώ. Τα φαγητά και η τούρτα τα αναλαμβάνεις εσύ ενώ εκείνοι προσφέρουν καφέ και τσαί σοτυς γονείς.

Επίσης η παραμυθοχώρα έχει διάφορες εκδηλώσεις για πάρτυ. Μπορείς να δεις και τα 2 στο ιντερνετ.

σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου! θα τα κοιταξω και τα δυο!

WnBPp3.png

Καλησπέρα και από μένα

Μία ιδέα θα ήταν το adventure park στη Μαλακάσσα. Ξεφευγει εντελώς από τους παιδότοπους, είναι ανοιχτός χώρος, μέσα στα πεύκα, τα παιδιά θα ξετρελαθούν γιατί θα κάνουν κάτι εντελώς διαφορετικό (δένονται με ζώνες και κάνουν οριζοντία, ισορροπούν δεμένα πάνω σε κορμούς, κάνουν τραμπολίνο και κυριολεκτικά εκτινάσσονται δεμένα εννοείται, κάνουν τοξοβολία κλπ). Υπάρχει σχετικό site να δεις λεπτομέριες. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό γι΄αυτό που προσφέρει και το φαγητό μπορείς να το πας εσύ αν θέλεις κι έτσι είναι και πιο οικονομικό. Ίσως μια βόλτα να ήταν κατατοπιστική...

βετα:lol:

Ουπς, μόλις είδα ότι ενδιαφέρεσαι για νότια προάστια, sorry. Πάντως είναι ωραίος χώρος, αξίζει να τους πας μία Κυριακή να παίξουν.

βετα:lol:

Διαφημίσεις

Ακριβως το ιδιο θεμα εχω και εγω

Ψαχνω εναγωνίως εναλλακτικο τροπο πάρτυ αλλά δεν θελω να με ¨σκισουν¨σε τιμη...

Δεν πάω σε παιδότοπο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

Καμιά άλλη ιδέα καλές μου μανουλες εσείς που εχετε μεγαλυτερα παιδάκια

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Μία όμορφη ιδέα για γενέθλια σε ανοιχτό χώρο και για παιδιά μικρής ηλικίας είναι η παιδική χαρά. Το πετύχαμε μια φορά σε μια π.χαρά στο ψυχικό και τα παιδια περνούσαν υπέροχα. Λοιπόν η π.χαρά ήταν περιγραφμένη οπότε δεν υπήρχε ο κίνδυνος να ξεφύγει κανένα. Μία κλόουν απασχολησε τα παιδιά με διάφορα παιχνίδια, κυμμένος θυσαυρός κ.α.για λίγη ώρα, έπειτα πήγαν σε ένα ταβερνάκι που ήταν ακριβώς έξω από την π.χαρά (μεσολαβεί μικρός πεζόδρομος) για να κόψουν την τούρτα και να φάνε και μέτα ξανμπήκαν ξανά να παίξουν. ήταν απογευματάκι και ήταν πολύ όμορφα. Μέσα στην π. χαρά υπήρχαν ξύλινα τραπέζια με παγκάκια όπου πολλοί γονείς σερβίρονταν και εκεί. Εμένα πάντως θα μου άρεσεσαν ιδέα και το σκέφτομαι αρκεί να είναι κατάλληλος ο χώρος και η εποχή.

καλημερα! εχουμε παει στο adventure park στη μαλακασα και οντως ηταν παρα πολυ ωραια και εντελως κατι διαφορετικο. απλά το μόνο που με προβληματιζει ειναι η αποσταση η οποια πιθανον να αποτρεψει καποιους να ερθουν...

αν βρω κατι ενδιαφερον θα σας ενημερωσω..

WnBPp3.png

καλημερα! εχουμε παει στο adventure park στη μαλακασα και οντως ηταν παρα πολυ ωραια και εντελως κατι διαφορετικο. απλά το μόνο που με προβληματιζει ειναι η αποσταση η οποια πιθανον να αποτρεψει καποιους να ερθουν...

αν βρω κατι ενδιαφερον θα σας ενημερωσω..

τιμη θυμασαι καθολου??για πολυ μικρα παιδακια ειναι καταλληλο??ακουγεται ενδιαφερον

Ενδιαφέρομαι και εγώ για κάποιο εξωτερικό χώρο για τα 3α γενέθλια του γιου μιας φίλης μου. Μήπως ξέρετε κάποιο ωραίο χώρο για να κάνει τα γενέθλια του; Της άρεσε η παιδική χαρά στον Φλοίσβο εάν έχετε πάει που έχει και καφετέρια μέσα αλλά δε νομίζω να την δίνουν για γενέθλια...και σίγουρα θα είναι πολύ ακριβά για να την κλείσουν...

Εάν έχετε κάποια ιδέα θα μας βοηθούσατε πολύ!

Διαφημίσεις

τιμη θυμασαι καθολου??για πολυ μικρα παιδακια ειναι καταλληλο??ακουγεται ενδιαφερον

καλησπέρα!

δεν ξερω καθολου τιμη γιατι ειχαμε παει ως καλεσμένοι.

αν τους κανεις ενα τηλεφωνο πιστευω θα σε ενημερωσουν.

WnBPp3.png

καλησπερα!

πηγα σημερα στην μαρινα φλοισβου και ειδα το ολοκαινουριο volta fun park που εφταιξαν μολις τωρα.Ειναι φανταστικό, πολυ ωραιος εξωτερικός χώρος, πολλα παιχνιδια-φουσκωτα,carousel, λιμνη με ηλεκτρικα παπακια-ολα ολοκαινουρια.δυστυχως ακομη δεν διοργανωνουν παρτυ γιατι δεν εχουν φτιαξει τον απαραιτητο χωρο αλλα αν σας δοθει η ευκαιρια επισκεθητε το, ειναι πολυ ομορφα.

WnBPp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν να σου πω μια εμπειρία μου από ένα παιδικό πάρτυ που μου έχει μείνει στο μυαλό και σκέφτομαι να το κάνω στο παιδάκι μου στο μακρύ μέλλον...

Τόπος πάρτυ - Roof Garden (οποιουδήποτε ξενοδοχείου), με ωραίες πρασινάδες, παγκάκια ομπρελίτσες και φοινικάκια και άλλα τέτοια εξωτικά πράγματα..Ενδεικτικά το πάρτυ που είχα πάει εγω τον αδερφό μου (τότε 5 ετών) ήταν στο Roof Garden ξενοδοχείου στην Γεφυρα Καυτατζόγλου - Πατήσια...

Εποχή ζεστή - μέρα με ήλιο

Gadget που έπρεπε να έχουν τα παιδιά μαζί τους ήταν μπρατσάκια, σωσιβιάκια ότι ήθελε ο γονιός...Aλλά και αυτό να μην υπήρχε έδιναν εκεί.

Η πισίνα εν χρήση....Τραγούδια δυνατά παιδικά, ένας κλόουν έκανε πρόγραμμα και τους τρέλανε, μετά ήρθε η τούρτα έσβησαν κεράκια κλπ κλπ...

Και μετά όλα μέσα στην πισίνα με άνθρωπο να τους διασκεδάζει και να τους παρακολουθεί επι του νερού....

Οι γονεις σε ένα διπλανό σημείο με μπουφέ στα τραπεζάκια μας και καφέ ή ποτό ότι θέλαμε και βλέπαμε τα μικρά γελάγαμε και μείς και συζητούσαμε όλοι μαζί...

Μετά τα φωνάξανε να φάνε από τον μεγάλο μπουφε και μετά τους ήρθε και η τούρτα....Έφυγαν όλα μέσα στο χαμογελο, στην πλάκα και εξουθενωμένα από το παιχνίδι και την χαρα.

Λοιπόν να σου πω μια εμπειρία μου από ένα παιδικό πάρτυ που μου έχει μείνει στο μυαλό και σκέφτομαι να το κάνω στο παιδάκι μου στο μακρύ μέλλον...

Τόπος πάρτυ - Roof Garden (οποιουδήποτε ξενοδοχείου), με ωραίες πρασινάδες, παγκάκια ομπρελίτσες και φοινικάκια και άλλα τέτοια εξωτικά πράγματα..Ενδεικτικά το πάρτυ που είχα πάει εγω τον αδερφό μου (τότε 5 ετών) ήταν στο Roof Garden ξενοδοχείου στην Γεφυρα Καυτατζόγλου - Πατήσια...

Εποχή ζεστή - μέρα με ήλιο

Gadget που έπρεπε να έχουν τα παιδιά μαζί τους ήταν μπρατσάκια, σωσιβιάκια ότι ήθελε ο γονιός...Aλλά και αυτό να μην υπήρχε έδιναν εκεί.

Η πισίνα εν χρήση....Τραγούδια δυνατά παιδικά, ένας κλόουν έκανε πρόγραμμα και τους τρέλανε, μετά ήρθε η τούρτα έσβησαν κεράκια κλπ κλπ...

Και μετά όλα μέσα στην πισίνα με άνθρωπο να τους διασκεδάζει και να τους παρακολουθεί επι του νερού....

Οι γονεις σε ένα διπλανό σημείο με μπουφέ στα τραπεζάκια μας και καφέ ή ποτό ότι θέλαμε και βλέπαμε τα μικρά γελάγαμε και μείς και συζητούσαμε όλοι μαζί...

Μετά τα φωνάξανε να φάνε από τον μεγάλο μπουφε και μετά τους ήρθε και η τούρτα....Έφυγαν όλα μέσα στο χαμογελο, στην πλάκα και εξουθενωμένα από το παιχνίδι και την χαρα.

πραγματι πολυ ιδιαιτερη ιδεα, αλλα να σου πω κατι?

με πιανει ενα τρομερο αγχος με την πισινα, δεν ξερω την φοβαμαι βρε παιδι μου με τοσα μαζεμενα παιδακια.... και ειδικα σε αυτην την ηλικια που κανουν σαν τρελλα..

WnBPp3.png

adventure park ΔΑΓΚΩΤΟ! Ας είναι μακριά, όλοι θα έρθουν! Είναι καταπληκτικά! Το πιο σπουδαίο είναι ότι όλα τα παιδάκια θα το υπερ ευχαριστηθούν! Εχει site που μπορείτε να δείτε τιμές.

με επεισες!

θα παρω τηλεφωνο να ρωτησω αυριο και θα σας ενημερωσω

WnBPp3.png

πραγματι πολυ ιδιαιτερη ιδεα, αλλα να σου πω κατι?

με πιανει ενα τρομερο αγχος με την πισινα, δεν ξερω την φοβαμαι βρε παιδι μου με τοσα μαζεμενα παιδακια.... και ειδικα σε αυτην την ηλικια που κανουν σαν τρελλα..

Nα ξέρεις την πισίνα δεν την γεμίζουν μέχρι πάνω για παιδικά πάρτυ..Την πάνε στους 60-70 πόντους ύψος...ίσα ίσα να βρέχονται και έχουν άτομα που είναι μαζί τους μέσα στο νερό και τους ψυχαγωγούν....Είναι ωραία...

Nα ξέρεις την πισίνα δεν την γεμίζουν μέχρι πάνω για παιδικά πάρτυ..Την πάνε στους 60-70 πόντους ύψος...ίσα ίσα να βρέχονται και έχουν άτομα που είναι μαζί τους μέσα στο νερό και τους ψυχαγωγούν....Είναι ωραία...

Πολύ ωραία ιδέα αλλά το κόστος?

Ειχαμε παει σε ενα παρτυ στο pool club στο τροκαντερο. Κολητα εχει πισινα. Ειχαν φερει βαρκακια και κανανε κοπηλαταδα και μπανακι μεσα στην πισινα. Ηταν κατι εντελως πρωτοτυπο. Δεν ξερω τι κοστησε, παντως και το φαγητο ηταν φοβερο, αν δεν κανω λαθος ηταν απο το Βασος κετερινγκ.

Εχουμε παιδικό πάρτυ το Σαββατο στη Μαλακάσα στο αντβεντουρ παρκ...(πως το εγραψα ετσι...πλάκα εχει...)

Θα πάμε και θα σας εχω αναλυτική επεξηγηση μετά την Κυριακή που ειναι το δικό μας παρτυ κλασικά σε παιδοτοπο...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Εχουμε παιδικό πάρτυ το Σαββατο στη Μαλακάσα στο αντβεντουρ παρκ...(πως το εγραψα ετσι...πλάκα εχει...)

Θα πάμε και θα σας εχω αναλυτική επεξηγηση μετά την Κυριακή που ειναι το δικό μας παρτυ κλασικά σε παιδοτοπο...

πραγματικα περιμενω με αγωνια τις εντυπωσεις σου καθως ο καιρος ο πλησιαζει και εγω δεν εχω κανονισει τιποτα ακομα....

WnBPp3.png