Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ημερομηνια ληξης σε μπιμπερο και πιπιλες

Recommended Posts

προσφατα μου εδωσαν αρκετα μπιμπερο chicco και πιπιλες...Εψαχνα την ημερομηνια ληξης και δεν βρηκα κατι...Θα τηλεφωνησω στην εταιρια να δωσω τον αριθμο της παρτιδας...αλλα θα ηθελα να ρωτησω ποσο διαρκεια ζωης εχουν.Ειναι ολα σφραγισμενα ..

9rQUp2.png

Διαφημίσεις

τι εννοείς?

από τι να λήξουν κ τι να πάθουν? :roll:

Oλα τα πλαστικα καποια στιγμη γινονται ανθυγειηνα.Δεν θυμαμαι ποτε...νομιζω στα 5 χρονια...Το εψαχνα και στο ιντερνετ...Και επειδη προκειται και για μωρο φοβαμαι...Θα παρω και την εταιρια να τους δωσω αριθμο παρτιδας αυριος...αλλα δεν πρεπει να ειναι τοσο παλια.Σχετικα καινουργια δεν ειναι αυτα τα λοξα που ειναι ειδικα στο να αποτρεπουν οσο γινεται τους κολικους?

9rQUp2.png

Επειδή βλέπω ότι είσαι ακόμη έγκυος θα το τολμήσω το σχόλιο. Μήπως να τα βάλεις τα μπιμπερό κάπου να τα φυλάξεις και να θηλάσεις το μωράκι σου; Κι ααααααααααν χρειαστεί (που δεν θα χρειαστεί, εδώ μέσα βρίσκεις λύσεις για όλα αν το θελήσεις) το κοιτάς τότε. Είναι προσωπικό το ζήτημα πολύ και συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά βρίσκεσαι και στο νήμα του θηλασμού.....

Άντε και μ' ένα πόνο!!!! Το πολύ δύο.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Επειδή βλέπω ότι είσαι ακόμη έγκυος θα το τολμήσω το σχόλιο. Μήπως να τα βάλεις τα μπιμπερό κάπου να τα φυλάξεις και να θηλάσεις το μωράκι σου; Κι ααααααααααν χρειαστεί (που δεν θα χρειαστεί, εδώ μέσα βρίσκεις λύσεις για όλα αν το θελήσεις) το κοιτάς τότε. Είναι προσωπικό το ζήτημα πολύ και συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά βρίσκεσαι και στο νήμα του θηλασμού.....

Άντε και μ' ένα πόνο!!!! Το πολύ δύο.

ειλικρινα μακαρι να μπορω να θηλασω και μονο! ελπιζω να εχω αυτη την τυχω γιατι πραγματικα πιστευω οτι ο θηλασμος ειναι σημαντικοτατος και καμια γυναικα δεν θα επρεπε να τον αποφυγει...Σε περιπτωση που θα επρεπε να λειψω απο το σπιτι η αν μουν αρρωστη θα το απεφευγα..

Καλα κανεις και παρεμβαινεις...Δεν συμφωνω ουτε και εγω με τις μητερες που δεν θελουν να θηλασουν και ειλικρινα δεν καταλαβαινω και το γιατι...

9rQUp2.png

Διαφημίσεις

Κατερινα μου, με το καλο να ερθει το μωρακι σου!

Καταρχην, ναι, να προσπαθησεις να θηλασεις, αλλα επειδη ανθρωποι ειμαστε...ας εχεις και 2 μπιμπερο.

Νομιζω οτι για νεογεννητο δεν κανει πλαστικο.

Καλυτερα να παρεις γυαλινα.

Οι θηλές των μπιμπερό πρέπει υποχρεωτικά να αντικαθίστανται κάθε 6 μήνες. Για τα αχρησιμοποιητα μπιμπερό, πραγματικά δεν ξερω αν υπάρχει ημερομηνία λήξης.

Σου εύχομαι να μην τα χρειαστείς τα μπιμπερό και να απολαύσεις το χρόνο με το μωράκι σου θηλάζοντας :)

Με το καλό!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Κατερινα μου, με το καλο να ερθει το μωρακι σου!

Καταρχην, ναι, να προσπαθησεις να θηλασεις, αλλα επειδη ανθρωποι ειμαστε...ας εχεις και 2 μπιμπερο.

Νομιζω οτι για νεογεννητο δεν κανει πλαστικο.

Καλυτερα να παρεις γυαλινα.

σε ευχαριστω παρα πολυ!Δεν ηξερα οτι ηταν διαδεδομενα..νομιζα οτι γυαλινα ηταν απλα τα πρωτα μπιμπερο...Λογικοτατο μου φαινεται...θα το κανω, σε ευχαριστω

9rQUp2.png