Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σπιτικό γλυκό βάπτισης...εσείς τι κάνατε?

bebinos

Recommended Posts

Καλησπέρα αν και έχω ανοίξει θέμα με τη βάπτιση μου θα ηθέλα να μου που και άλλες κοπέλες που μπορεί να μην το χουν δεί.

Έχω κάνει σχεδόν όλη τη βάπτιση μόνη μου απο προσκλητήρια μέχρι στολισμό...έχω κολλήσει όμως τι γλυκό να φτιάξω που να ναι και ωραίο και σε γεύση και σε εμφάνιση αλλά και να μην πολυ θέλει ψυγείο εσείς, όποιες κοπελιές έχουν κάνει μόνες τους, τι κάνατε?

Γράψτε καμιά ιδέα γιατί θα ρθει η ώρα και θα τρέχω ακόμα:oops:

nNJMp3.png

14rjp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω αν θα σε ενδιεφερε κατι σε γλυκο ταψιου...αλλα εμεις το συνηθιζουμε σε βαφτισεις.Φτιαχνουμε μικρες φωλιτσες με αμυγδαλο ή φωλιστες με γεμιση απο κεικ...εμεις τα λεμε ροξακια κι αυτα.

Πότε είναι η βαφτίση;

Σοκολάτα φτηνή απ τον μαρινόπουλο(0,45 η μια) εκτυπώνεις ENA όμορφο χαρτί κ την τυλίγεισ.μπορείς να έχεις γραμμένο κ το όνομα του παιδιού πάνω.

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας...

Έχουμε κάνει διάφορες δοκιμές σε γλυκά...

Σιμιγδαλένιο χαλβά το θελα απο την αρχή αλλά η μάνα μου λέει ότι δεν είναι ωραίο για γλυκό να το δώσουμε εμένα βέβαια μου άρεσε σαν ιδέα είναι εύκολο και οικονομκό...είδα και τα αμυγδαλωτά γίνονται σχετικά εύκολα αλλά δεν ξέρω μήπως δείχνει μικρό και λίγο για γλυκό

Μια κοπέλα είχε κάνει απο εδώ μέσα τώρα δεν θυμάμαι δαχτυλάκια λεγόντουσαν λυχναράκια τα χει κάνει η πεθερά της με φύλλο είναι και έχει γεύση μαστίχας αλλά ήθελα να ρωτήσω αν το δεί το φύλλο όμως αν το κάνω απο την προηγούμενη δεν θα φαίνεται άσχημο μαλακό δηλ την επόμενη?

nNJMp3.png

14rjp3.png