Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΝΟΙ ΜΕΣΗΣ!!! ΚΑΤΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ???

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Μήπως ξέρετε να μου πείτε άλλη μία απορία μου???

(Στο τέλος…. θα είμαι…. η ZOUZOUNIARA των αποριών!!!!!)

Λοιπόν…. κάθε φορά που έχω περίοδο, αλλά και κάθε φορά που έχω ωορρηξία…. πονάω πάρα πολύ στη μέση μου! Για να γίνω και λιγάκι πιο σαφής…. πού πονάει η κοιλιά στην περίοδο??? Ε…. ακριβώς από πίσω!!!! Αρκετά χαμηλά στη μέση δηλαδή….. μιλάμε έχω & με τον ύπνο ένα θεματάκι!!!

Κάθε φορά φυσικά, επειδή, ειδικά όταν είμαι σε αναμονή περιόδου, με πιάνει πάντα…. 3-4 μέρες πριν… που είμαι "σε αναμμένα κάρβουνα"…. & το θεωρώ… πάντοτε όμως…. σύμπτωμα εγκυμοσύνης??? Συμβαίνει και σε άλλα κοριτσάκια όλο αυτό???

Και μήπως…. μήπως λέω…. έχει να κάνει με κάτι γυναικολογικό??? Ξέρετε??? Έχω βέβαια περισσότερα κιλάκια κι αυχενικό…. δεν ξέρω όμως εάν ο πόνος της μέσης συνδέεται με αυτά…. και κάτι άλλο!!! Φοράω κι όσο μπορώ κι αντέχω λίγο τακουνάκι, γιατί το εντελώς flat παπούτσι δεν κάνει, λέει, καλό στη μέση καθόλου!!!

Εάν μου πούνε (Γυναικολόγος ή Ορθοπεδικός) για Ακτινογραφία στη μέση…. ξέρετε πότε μπορώ να κάνω??? Να έχω, ας πούμε, περίοδο, για λόγους ασφαλείας??? Για να μην είμαι έγκυος??? Κι αν όντως έτσι γίνει…. θα μου πούνε μετά να προσέχω…. "να μην πιάσω" αμέσως??? Γιατί έτσι έχω ακούσει…..

Δε θέλω!!!!!!

Υ.Σ.: Τελικά….. δεν έχω μόνο μία απορία, ε?????

Και κάτι ακόμη.... sorry..... πώς ανακουφίζονται οι πόνοι της μέσης????

Διαφημίσεις

καλημερα ζουζουνιαρα τα πονακια στην μεση δυσυχως τις πιο πολλες φορες γιατι τα ειχα και γω ειναι πονοι περιοδου και πριν και οσο εχω περιοδο ειναι φυσιολογικο τσαμπα μην το ψαχνεις και γω εχω αυχενικο και δεν παιζει καποιο ρολο......προσπαθεις για παιδακι απο οτι βλεπω με το καλο να ερθει γρηγορα!!!!!!

Κι εμενα παντα με πεθαινει η μεση μου οταν εχω περιοδο.Ξεκιναει 3-4 μερες πιο πριν και συνηθως κραταει τις 2-3 πρωτες μερες περιοδου.

κι εγώ το ίδιο... δεν μπορώ να σταθώ όρθια από τη μέση μου κάθε φορά που αδιαθετώ.. δεν ξέρω αν κάποια απο τις έγκυες έχει την ανάλογη εμπειρία (νομίζω ότι τις πονάει αργά στην εγκυμοσύνη από το βάρος του μωρού μόνο...)

Διαφημίσεις