Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ - ΧΑΡΤΙΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΓ

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες

Ξέρει κάποια απο εσάς να μου πει που θα βρω χάρτινα φωτιστικά, σε χαμηλή τιμή, για να κάνω στολισμό βάφτισης σε εξωτερικό χώρο; Είμαι στην επαρχία, αλλά σκοπεύω να ανέβω στην Αθήνα σύντομα.

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Ειδα χτες στο ΙΚΕΑ σε γαλαζιο και ασπρο.Μικρες στρογγυλες μπαλες απο ριζοχαρτο νομιζω.Αυτα λες?

Δεν κοιταξα αν εχει αλλο χρωμα εκτος γαλαζιο και λευκο.Απλα τα ειδα οπως περναγα για το ταμειο.

Διαφημίσεις

Και κλασσικα για οσους δεν εχουν τζαμπο........ebay!!!

http://cgi.ebay.co.uk/8-x-paper-lanterns-Lamp-Shades-pick-colors-size-16_W0QQitemZ220487422239QQcmdZViewItemQQptZUK_HomeGarden_Lighting_Lamps_Lighting_SM?hash=item335613111f

κοιταζα κι εγω προσφατα για βαφτιση..........

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

εγω παλι ελεγα να βαλω κατι τετοια στα πεζουλακια της εκκλησιας......

http://cgi.ebay.co.uk/Garden-PATHWAY-WHITE-PARTY-PAPER-LANTERNS-Candles-X-10_W0QQitemZ270518898529QQcmdZViewItemQQptZUK_HomeGarden_Lighting_Lamps_Lighting_SM?hash=item3efc2ecf61

Praktiker...Έχω πάρει για το σπίτι μου,το έχω 2,5 χρόνια και είναι μια χαρά(μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και μετά την βάφτιση εννοώ).Δεν θυμάμαι την τιμή,σίγουρα ήταν κάτω απο 5 ευρώ

Μαρίλια 18/2/08

dev183pr___.png

Σας ευχαριστώ πολύ. Η κόρη μου κλαίει και θέλει να κλείσει τον υπολογιστή, οπότε σασ αφήνω και θα επανέλθω αργότερα. :)

Τελικά αφού έβαλα τα μπουμπούκια για ύπνο....επανέρχομαι.

Τις επόμενες ημέρες ανοίγει στην πόλη μας Πράκτικερ και έχω σκοπό να πάω μια βόλτα, αλλιώς θα τα πάρω απο το ΙΚΕΑ. Αν γενικά προσπαθώ να στηρίζω τα μικρά εμπορικά καταστήματα, αυτά μου δίνουν το μικρό φωτιστικό 6-7 και το μεγάλο 9-11. Ε έχει μαι διαφορά. Και να πεις ότι έχουν κάτι παραπάνω; Μετά τη βάφτιση έχω σκοπό να τα στολίσω στη βεράντα μας.

Και πάλι σας ευχαριστώ. Να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Διαφημίσεις

εγω παλι ελεγα να βαλω κατι τετοια στα πεζουλακια της εκκλησιας......

http://cgi.ebay.co.uk/Garden-PATHWAY-WHITE-PARTY-PAPER-LANTERNS-Candles-X-10_W0QQitemZ270518898529QQcmdZViewItemQQptZUK_HomeGarden_Lighting_Lamps_Lighting_SM?hash=item3efc2ecf61

Φλόρα είναι φανταστικά. Σε πειράζει να "κλέψω" την ιδέα σου; Θα κάνουμε το τραπέζι μετά τη βάφτιση σε εξωτερικό χώρο και μου φαίνονται υπέροχα.

Γειά σου βρε Φλωριτσα με το γουστο σου...ΑΠΙΙΙΙΙΘΑΝΑ...τελικά εμεις οι δυο εχουμε ...μαλλον ιδιο γουστο...

Ποσο κάνουν τα μεταφορικά γιατι δεν ξερω να ¨διαβάζω" το e-bay;;;

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Αυτος ο ατιμος δεν στελνει στην Ευρωπη ,αλλα που θα μου παει δε θα βρω αλλον.......

Μολις βρω θα σου πω Αγγελουδια....

Πρεπει να το μαθεις το εμπει εχει τελεια πραγματα σε φτηνες τιμες!!!

Δε σου πα θα βρω....

http://cgi.ebay.co.uk/10-STAR-PAPER-LANTERNS-Garden-Birthday-Wedding-Party_W0QQitemZ370345021735QQcmdZViewItemQQptZUK_Home_Garden_Celebrations_Occasions_ET?hash=item563a489127

εχει κι αλλα....

αυτα βγαινουν περιπου 13 εβρω με τα μεταφορικα...

τα φιλια μου!!!

να και αυτα πιο ακριβα αλλα με πιο καλο χαρτι και 20......

http://cgi.ebay.co.uk/20-Pk-Hearts-Candle-Bag-Luminarie-Lantern-Wedding-Party_W0QQitemZ150427042204QQcmdZViewItemQQptZUK_Candle_Holders?hash=item230626819c

Διαφημίσεις

Καλά...εισαι απίθανη...

Πως τα παραγγέλνω;;;!!!!!

Τα φανταζομαι στο Ναυπλιο...στη βεράντα να βλεπεις Παλαμιδι και αυτά σε μια ακρη να καινε...

Φλόρα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ.

Λοιπόν το καλοκαίρι σε ένα εστιατόριο, είχαν στα τραπεζάκια μικρά σακουλάκια, σαν αυτά που βάζουμε ξηρούς καρπούς και καρεμέλες, γεμισμένα με άμμο και ρεσό. Ήταν φανταστικά.

Και σκέφτομαι μήπως να αγοράσω μεγάλα σακουλάκια χοντρά και τρυπητήρι με σχήματα και να κάνω μια πρόβα. Να πω ότι είναι και χειροποιήτα...!!! Χι χι. Διαλέγω τα εύκολα...! :)

Καλά...εισαι απίθανη...

Τα φανταζομαι στο Ναυπλιο...στη βεράντα να βλεπεις Παλαμιδι και αυτά σε μια ακρη να καινε...

Πατα πανω στο buy it now και θα ειναι δικα σου!!Δε ζηταει paypal οποτε πληρωνεις κανονικα με καρτα.

Για το πρωτο μιλαω.......

Φλόρα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ.

Λοιπόν το καλοκαίρι σε ένα εστιατόριο, είχαν στα τραπεζάκια μικρά σακουλάκια, σαν αυτά που βάζουμε ξηρούς καρπούς και καρεμέλες, γεμισμένα με άμμο και ρεσό. Ήταν φανταστικά.

Και σκέφτομαι μήπως να αγοράσω μεγάλα σακουλάκια χοντρά και τρυπητήρι με σχήματα και να κάνω μια πρόβα. Να πω ότι είναι και χειροποιήτα...!!! Χι χι. Διαλέγω τα εύκολα...! :)

Χμμμ.....δεν ξερω......καλη η ιδεα σου αλλα δε θα το συνιστουσα....

αυτα ειναι φτιαγμενα απο ειδικο χαρτι που δεν φλεγεται,ειδικα τα δευτερα τα ακριβα ,το γραφει......

τωρα για τα πρωτα δεν ξερω ,θα κανω μια ερωτηση στον seller....

βρηκα αυτα που ειναι φτηνα και δεν φλεγονται..

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160417106827

Αγγελουδια ορμα.........

εγω παντως θα τα παρω....17 εβρω για διακοσμηση ισον τιποτα!!!

Καλά...εισαι απίθανη...

Ασχετο αλλά με το που είπες για Ναύπλιο μου ήρθε στο μυαλό μου το χωριό μου στην Πάρο... και δεν μπορώ να πάω τώρα το Πάσχα...

squsqusbu20090629_-8_George.png

Ασχετο αλλά με το που είπες για Ναύπλιο μου ήρθε στο μυαλό μου το χωριό μου στην Πάρο... και δεν μπορώ να πάω τώρα το Πάσχα...

Kι εγω εκεινη την ωρα σκεφτηκα το σπιτι μου στην Λινδο!!!!

Τι μας κανεις βρε Αγγελουδια........

Πατα πανω στο buy it now και θα ειναι δικα σου!!Δε ζηταει paypal οποτε πληρωνεις κανονικα με καρτα.

Για το πρωτο μιλαω.......

Διευθυνση που γράφω;;;

Δεν το κατάχω το θεμα και εσυ το παιζεις στα δαχτυλα...αν δω οτι δεν τα καταφερνω...ξερω...ξερω...θα σου ζητησω βοηθεια μεσω yahoo...