Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βρεφονηπιακοί σταθμοί σε Χαλάνδρι - Μαρούσι

Recommended Posts

Ntina μου είδες τελικά που είναι θέμα ανθρώπου?Απαράδεκτος ο τρόπος τους.Δεν ρώτησες τίποτα το περίεργο.Τί να πω?Έτσι μας οδηγούν στα ιδιωτικά.Και για να πω και τα υπερ,αφού δίνεις τα ωραία σου ευρουδάκια μπορείς και να απαιτείς περισσότερα πράγματα στα ιδιωτικά και βρίσκεις κα ανταπόκριση γιατί φοβούνται μη σε χάσουν από πελάτη.

α,έγραψα για το περιστατικό με το παιδί μας στο ''χαστούκι από τη δασκάλα''.Μπες να το δεις.Και επειδή είμαι και εγώ μαμά και σε νιώθω,να σου πω ότι την περίοδο που έγιναν όλα αυτά,δεν υπήρχε διευθύντρια στον παιδικό(δεν ξέρω γιατί) και κατα κάποιο τρόπο υπευθυνη ήταν η συγκεκριμένη που χτύπαγε τα παιδακια.Απίστευτο?Και όμως αληθινό.

Τέλοσπάντων.Πάνε τώρα αυτά,πέρασαν.Κοιτάμε μπροστά και έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.χχχ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

dora den eimai idioktitria paidikou stathmou kai oute to paidaki mou pigenei se idiotiko.gi auto den exo logo na rixo laspi se kanenan.exo ithos kai den tha proevena pote se kati tetoio.mas to eipe sinadelfos mou kai den exo logo na amfivalo.esi i idia aneferes kapou oti den einai diafimisi oute disfimisi otan anaferomaste se prosopikes empeiries.den proetrepsa kanenan na paei i na min paei to paidi tou ston paidiko stathmo.alla otan akous kati tetoio eisai ligo epifilaktikos.to psaxneis kai analoga energeis.ioakasti sou esteila pm gia to pou meno.

Απλα στις 2 Δεκεμβριου γινεται 4ον(2/12/04) και κοιταζουμε να μπει σε καποιο προνηπιο σιγα σιγα...Βαλε οτι δεν παιζουν πια αλλα φραγκα :P Aλλα δεν εχω καταλαβει απο ποτε τα παιρνουν

BIzN.jpg.png

Φαντάζομαι ότι από Σεπτέμβρη θα μπορεί να πάει κανονικά στο προνήπιο.Ψαξτο.Δεν ξέρω που μένεις αλλά στην Αγ.Παρασκευή,στην Βορρά αν δεν κάνω λάθος,έχει έναν παιδικό του Δήμου και είναι πολύ καλός από κάθε άποψη.

Όσο για τα χρήματα,συμφωνώ ότι εξανεμίζονται πολύ γρήγορα!Και τα δίδακτρα παίρνουν την ανηφόρα.

Ο,τι καλύτερο για το Δημητράκη σας!χχ

Διαφημίσεις

ΙΟΚΑΣΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ. ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ!

ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ!!

Καλησπερα και απο εμενα.Ψαχνωντας για ποτε το παιδι μου μπορει να παει σε προνηπιο επεσα σε αυτο το site.Μπορω να πω οτι χαρηκα πολυ...

Ο Δημητρης τον Δεκ. εκλεισε τα 3 του χρονια.Τον παμε στην Χιονατη απο το 2005 και μπορω να πω οτι ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι.Με το που ανεβασει λιγο πυρετο η το παραμικρο μας περνουν τηλεφωνο..

Μου εκανε λιγο εντυπωση αυτο που διαβασα για το μωρακι...Δεν ειναι δυσκολο να το πω και εγω για καποιον αλλον παιδικο σταθμο..Το θεμα ειναι οτι και να εγινε δεν λεει τιποτα.Μπορει αυριο το πρωι να γινει καπου αλλου.

Με λιγα λογια ειμαι ευχαριστιμενη με την Χιονατη..και σε 20 λεπτα παω να παρω τον Δημητρη απο εκει :wink:

To θεμα ειναι μετα το καλοκαιρι τι κανω... :roll:

Ntina79,

χαίρομαι που και άλλοι γονείς λένε ότι είναι ευχαριστημένοι από το σταθμό.

Όσον αφορά το καλοκαίρι, ξέρω ότι έχει φύλαξη και τον Αύγουστο η Χιονάτη για συρρικνωμένο ωράριο και χωρίς σχολικό. Οπότε, αν η άδεια σου είναι στον Αύγουστο και υπάρχει και λίγη ανοχή από τη δουλειά σου για να παίρνεις το μικρό νωρίτερα νομίζω ότι είναι εντάξει. Τα προηγούμενα καλοκαίρια τι έκανες;

Και ούτε χρόνο ούτε διάθεση έχω να ''καθαρίσω'' εγω τον τόπο από τα ''σκουπίδια''.Και να μου έρθει και μια μηνυση για συκοφαντία και να τρέχουμε να αποδείξουμε πως πριν απο 4 χρόνια το κεφάλι του παιδιού είχε γίνει μωσαικό από τις μελανιες. :x

Να σου πω επίσης ότι και εγώ το παιδί μου σε παιδικό θα το στείλω.Δε θα καταδίκαζα ποτέ όλους τους παιδικούς,δημόσιους ή ιδιωτικούς και όλα αυτά τα κορίτσια που έχουν υπό την ευθύνη τους καθημερινά 20 ψυχούλες,και τους βγαίνει η πίστη για να κάνουν τη δουλειά τους στο ακέραιο, εξαιτίας μιας ασυνείδητης και μικρόψυχης.Θα ήταν άδικο.

Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε,ακούμε πολλά.Τα επεξεργαζόμαστε και πράττουμε αναλόγως.Κάθε γονιός ξέρει τί είναι καλό για το παιδί του.

iokasti,

1. φαντάζομαι ότι δε θα ήθελες να ακούσεις το ίδιο από μια μαμά που γνωρίζει κάτι για τον παιδικό που θα στείλεις το παιδί σου.

2. σε απρόσωπο μύνημα που κανείς δεν ξέρει από που έρχεται ποιος θα σου κάνει μήνυση?????

3. παιδί με μώλωπες και δεν κάνατε καταγγελία. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!! Θα τους έπαιρνε και θα τους σήκωνε.......

4. μεγάλοι άνθρωποι είμαστε όπως λες και όταν γνωρίζουμε τόσο σοβαρά πράγματα τα καταγγέλουμε και δεν αφήνουμε να περάσουν έτσι.

ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ.

Απλα στις 2 Δεκεμβριου γινεται 4ον(2/12/04) και κοιταζουμε να μπει σε καποιο προνηπιο σιγα σιγα.Aλλα δεν εχω καταλαβει απο ποτε τα παιρνουν

Ntina 79, καλημέρα.

Και η δικιά μας η κόρη γίνεται 4 τώρα το καλοκαίρι και σκεφτόμαστε το προνήπιο για αποκλειστικα οικονομικούς λόγους. Μένουμε στο Πάτημα Χαλανδρίου, στα σύνορα με Γέρακα. Στην περιοχή μας χτίζουν τώρα νηπιαγωγείο (που μάλλον θα έχει και προνήπειο) αλλά δυστηχώς μαλλον δεν θα είναι έτοιμο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Στο προνήπιο τώρα θα πάνε τα παιδακια γεννημέννα το 2004. Αν μαθεις παντως κάτι για κάποιο νηπιαγωγειο που θα έχει προνήπιο στην περιοχή του Χαλανδριου αν σου είναι ευκολο ενημέρωσέ μας. Ευχαριστώ πολυ.

UOMVp3.pngNossp2.png

Διαφημίσεις

Μαρία οι κουμπάροι μου έκαναν κάποιες ενέργειες αλλά ήταν λίγο αργά.Η αλήθεια αποκαλύφθηκε μετά απο 1 βδομάδα,πάνω στο παιχνίδι(διάβασε ''χαστούκι από τη δασκάλα'').Μέχρι τότε έλεγε ότι χτύπησε με ένα άλλο παιδάκι.

Ναι,αν μάθαινα κάτι τέτοιο,απο ανυπόγραφη ουσιαστικά δημοσίευση,θα ανησυχούσα,θα ταραζόμουν και θα είχα τα μάτια μου ανοιχτα.

Για αλλη μια φορα,ξαναγράφω ότι μιλάω για κάποια χρόνια πριν.ΔΕΝ ξέρω τί γίνεται σήμερα.Εσύ που πας απ' οτι διάβασα το μωράκι σου εκεί σίγουρα ξέρεις καλύτερα πως έχουν τα πράγματα σήμερα.Αν ανταποκρίνονται σε αυτά που ζητάς και νιώθεις ασφάλεια,τότε γιατί ανησυχείς ?Εντάξει,καταλαβαίνω ότι ταράζεσαι με αυτά που διαβάζεις,αλλά αν οι συνθήκες σήμερα αλλαξαν,τότε μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα.Τί να πω?

Λαρα μου τί κάνετε?Μπήκες να δεις για το Ιασώ?Κάπου γράφει σχετικά.

Το θέμα είναι δυσάρεστο ναι,αλλά έτσι έχουν τα πράγματα,τί να κάνουμε?

Anyway.Mπαίνω να δω για τα υπόλοιπα και τα λέμε.χχ :)

ioakasti,

δεν ταράζομαι, γιατί για παιδικούς που αναφέρονται στο site εγώ έχω ακούσει τα χειρότερα. Όμως, επειδή δεν έχω ακούσει άμεσα από γονείς που ήταν εκεί τα παιδιά τους, δεν τους αναφέρω.

Επίσης, μου αρέσει που υπάρχουν και άλλοι γονείς στο site που έχουν εκεί τα παιδιά τους, γιατί αν γίνει κάτι θα το μάθουμε.

Κατάλαβα ότι το παιδί δεν το χτύπησε μια φορά, άρα δεν ήταν αργά. ΕΠΙΜΕΝΩ. Αν ήταν σίγουροι έπρεπε να έχουν κάνει καταγγελία και μετά από ένα μήνα ή χρόνο. Η συγκεκριμένη κυρία αποκλείεται να χτύπησε ένα παιδί μόνο, κάτι θα εύρισκαν.

Επίσης, να σου πω ότι σε παιδικούς με πολύ καλή φήμη, η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή (εννοώ όχι κλειδωμένη) "μπάτε σκύλοι αλέστε....".

Ο δημόσιος παιδικός στον οποίο έδωσαν σε παιδάκι να πιει καυστική ποτάσα αντί για νερό είναι ακόμη σε λειτουργία και η Διευθύντρια ίδια.......

Maρία εχεις δίκαιο,ο δημόσιος αυτός σταθμός ακόμα λειτουργεί,δυστυχώς.Ευλογες οι απορίες σου,όμως δε θα επεκταθώ περισσότερο.Εκείνη τη χρονιά έφυγαν και άλλα παιδάκια γιατί δεν χτύπησε μόνο ένα παιδάκι όπως σωστά αναρωτιέσαι.

Λάρα,ξέρω ότι δε θες να πάρεις θέση,όμως μήπως να έλεγες κάτι??Δεν ξέρω...

Τέλοσπαντων.ως εδώ,δεν θα επεκταθώ περισσότερο.Ο καθένας ακούει,βλέπει και κρίνει.Ας κρατήσουμε το αισιόδοξο της ιστορίας,ότι όλα άλλαξαν όπως φαίνεται,μιας και είστε ικανοποιημένοι!Και αυτό δεν είναι καθόλου απίθανο,ευκαιρίες δίνονται σε όλους αρκεί να τις αξιοποιούν σωστα!χχ

Διαφημίσεις

Δε θέλω να είμαι προκλητική και κυρίως με ανθρώπους που θεωρώ ότι έχουμε κοινούς σκοπούς.

Όμως, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι πολύ ευαίσθητη με τους ανθρώπους και ειδικά με τα παιδιά, τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και τους ηλικιωμένους.

Θεωρώ απαράδεκτο να παρκάρεις σε θέση αναπήρων, να μη βοηθήσεις ένα τυφλό να περάσει απέναντι, κλπ

Έτσι όταν ξεκίνησα εδώ να διαβάζω για τα παιδιά και τις διάφορες συμπεριφόρες από τους παιδικούς και τις νταντάδες, έχω εξοργιστεί. Θεωρώ ότι όλοι αυτοί οι "εκπαιδευτικοί" και "παιδαγωγοί" πρέπει το λιγότερο να απομακρύνονται από τα παιδιά.

Επίσης, όταν γνωρίζουμε κάτι (και είμαστε σίγουροι) πρέπει να το λέμε για να γνωρίζουν και οι άλλοι εμπλεκόμενοι ώστε να φυλάγονται.

Mαρία μου δεν είσαι προκλητική.Να ξέρεις ότι δίσταζα να γράψω,αλλά πίστεψα πως η ενημέρωση ισως φανεί χρήσιμη.Σε καταλαβαίνω και νιώθω την αγωνία σου γι' αυτό δεν ήθελα να το συνεχίσω.Είναι δύσκολο όταν έχεις βρεί επιτέλους ένα χώρο για το αγγελούδι σου,για να το αφήνεις,πάντα με μισή καρδιά,να έρχεται κάποιος και να σου ανατρέπει αυτά που πιστεύεις.Και εγώ το Σεπτέμβρη θα αφήσω το παιδί μου σε παιδικό και από τώρα στεναχωριέμαι.Είμαι εκπαιδευτικός και ξέρω πως όλα χαράζονται στη μνημη των παιδιών.Βλέπω και το βαφτηστήρι μου το γλυκουλι μου,που ακόμα και μετά από τόσα χρόνια θυμάται.

Αλλά,δε θέλω να σε προβληματίσω περισσότερο,γι' αυτό σου λέω πως το παρελθόν,δεν χαρακτηρίζει το παρόν ή το μέλλον γιατί υπάρχουν ευκαιρίες βελτίωσης και μεταμέλειας για όλους.χχ

, ξέρω ότι έχει φύλαξη και τον Αύγουστο η Χιονάτη για συρρικνωμένο ωράριο και χωρίς σχολικό.

Ναι το γνωριζω.Τον Αυγουστω θα παει για 15μερες γιατι εγω δουλευω ολο τον αυγουστο και ο αντρας μου εχει 15 μερες αδεια και θα το κρατησει οπως καθε καλοκαιρι :P

Συμφωνω σε οσα ειπες παραπανω σε ολα...

Vassilis71 Eχω την εντυπωση(αν και θα ρωτησω) οτι αυτο που ειναι στην κρητης(κατω χαλανδρι) πηγενε ο ανδρας μου εκει σχολειο, πρεπει να εχει προνηπιο...Οταν μαθω κατι θα σου πω

ioakasti σε ευχαριστω πολυ

Αν μπορεις να τσεκαρεις και που πρεπει να ρωτησω..Κατευθειαν στο σχολειο η στον Δημο?

:wink:

BIzN.jpg.png

Λοιπον τωρα μπηκα και βλέπω οτι το θεμα διαθετει αρκετες απαντησεις.

καταρχην να ζητησω συγνωμη αν καποιος παρεξηγηθηκε.. αλλα όπως καταλαβαινετε ταραζομαι αρκετα οταν ακουω τετοια. Αν θελετε στειλτε μου ενα πμ με το ονομα της δασκαλας, για να τσεκαρω αν ειναι ακομα στον παιδικο..

Οπως εχω ξαναπει δεν εχω κανενα λογω να συνεχισω να πηγαινω εκει το παιδι μου αν αποδειχτει "μουφα" ο παιδικος.

Όπως θα εχετε καταλαβει και απο προηγουμενα ποστ μου δεν σηκωνω και πολλα πολλα και μαλλον αυτο το εχουν καταλαβει και στον παιδικο..

τον Χαρη τον παιρνω και πλέον στελνει φιλια στη δασκαλα του και την αγκαλιαζει, πραγμα που κανει μονο σε πολυ αγαπημενα του προσωπα και αυτο σημαινει οτι του φερεται καλα.. αν συνεβαινε το αντιθετο μπορει μεν να ειχε σταματησει να κλαιει αλλα θα ειχε μια 'παγωμενη" συμπεριφορα απεναντι στη δασκαλα (ενα παιδι μπορει να σταματησει να κλαιει γιατι απλα να το εχουν τρομοκρατησει.. ολα ειναι πιθανα.. )

Αυτο που διαβασα για το περιστατικο και τη "μη παραδοχη" απο τη διευθυνση δεν μου αρεσε καθολου.. εγω προσωπικα θα τους το ειχα σπασει το "μαγαζακι" και ας μου κανανε μυνηση να βρουνε το δικιο τους. (που δεν θα τολμουσαν εννοειτε)

Καλως (για μας) η κακώς (για τους παιδικους) βλέπετε οτι σιγα σιγα και σταθερα μεσα απο αυτο το φορουμ και το "βημα" που μας δωθηκε ωστε να πουμε τη γνωμη μας και να μοιραστουμε της εμπειριες μας (ευχαριστουμε Μαρια) ο λογος μας αποκτα δυναμη.

Και ισως να φαινεται μακρινο ή ουτοπίκο αλλα πιστευω οτι αργα ή γρηγορα αυτο το φορουμ θα φερει την επανασταση στη λειτουργία των παιδικων σταθμων..

Ποιος θα τολμησει να χτυπήσει παιδι σε παιδικο όταν θα ξερει οτι την επόμενη κιόλας στιγμη καποιος γονιος θα το αναφερει σε μια ιστιοσελιδα που την διαβαζουν ημερησίως πανω απο 5000 ατομα?

Ποιος ιδιοκτητης θα κρατησει παιδαγωγο ή οποία μπορει να του "κανει ζημια" στην επιχειρηση του?

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Οτι το παιδι μου καθε μερα ΘΕΛΕΙ να παει στο σχολειο χωρις καμια αντιριση και οτι καθε μερα βρομοκοπαει διαφορες κολωνιες νομιζω οτι δεν υπαρχει θεμα τουλαχιστον για αυτα τα 4 χρονια... Ειναι και λιγο ψιλομασκοτ εκει :mrgreen:

Ποτε δεν μου εχει πει οτι με κτυπησε η κυρια ταδε ή η κυρια ταδε..Ειμαι σιγουρη θα το ελεγε..Ειναι λιγο καρφι!Λεει πχ ο μπαμπας ειπε αυτο,η μαμα αυτο,η γιαγια αυτο κτλ.Συνηθως λεει με κτυπησε ο Κολ@@@,ο Τιβ@@@@ :D

BIzN.jpg.png

Νtina μου ρώτα στο σχολείο και αυτοί θα σε κατευθύνουν.χχ

dora πιστεύω ότι έχεις δίκαιο σε αυτά που γράφεις.Πιστεύω και εγώ ότι μπροστά στον κίνδυνο να γίνει ανοιχτή δημοσίευση και να υπάρξουν ομαδικές αντιδράσεις,θα είναι όλοι πιο προσεχτικοί.Μακάρι όμως να πρόσεχαν επειδή αγαπούν αυτό που κάνουν και όχι από φοβο...χχ

Νομίζω ότι η Δώρα έχει δίκιο.

Εμείς με ένα παιδί στο σπίτι και δεν τα βγάζουμε πέρα (που λέει ο λόγος). Βέβαια μακρυά από εμάς (και από όλους) τα ατυχήματα. Όμως πάντα όπου και αν είμαστε υπάρχει το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι...

• 3 months later...

Καλημέρα σας !

Ηθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε έναν παιδικό σταθμό "Νancy's Kindergarten" στα Βριλήσσια ?

Μένω στο Χαλάνδρι, κι έχω ένα αγόρι 3 ετών. Έψαξα αρκετά για παιδικό, από πέρσι που ξεκίνησα το ψάξιμο, αυτός ο σταθμός μου άρεσε σαν κτίριο, έχει ωραίο και μεγάλο κήπο, και λειτούργησε σ΄αυτό το χώρο πέρσι για πρώτη χρονιά. Όλα μέσα δηλαδή είναι καινούρια. Αλλα και τα κορίτσια που μίλησα για λίγο μου φάνηκαν αρκετά ήρεμες και ευγενικές. Σκέφτομαι να τον γράψω μετά τις διακοπές μας

Αλλά θα ήθελα να είχα και μια γνώμη ακόμη ...δεν έχω κανέναν που να γνωρίζει κάτι σχετικά με τον σταθμό και με ανησυχεί λίγο αυτό .... όπως και το φαγητό που τρώνε τα παιδιά... πως μπορείς να ξέρεις τι είναι ... :?

• 7 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...