Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ

Recommended Posts

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

έχω ακούσει για ένα πολυχώρο στο Γέρακα, το ΑΤΛΑΝΤΙΣ (νομίζω έτσι λέγεται) που έχει μέσα γυμναστήρια, γήπεδα για όλα τα αθλήματα, καφετέρια, εστιατόριο και παιδότοπο όμως δεν ξέρω πόσο κοντά είναι όλα αυτά μεταξύ τους, κυρίως με τον παιδότοπο. Ισως μία επίσκεψη αναγνωριστική έστω και για βόλτα να ήταν το καλύτερο. Από φίλες που μένουν προς τα κει έχω ακούσει τα κάλύτερα. Εκεί ξημεροβραδιάζονται, κυρίως τα σ/κ οικογενειακώς...

βετα:lol:

Διαφημίσεις

στην Κηφισιά -Νέα ερυθραία υπάρχει και το hercules. Δεν έχω προσωπική εικόνα, μόνο απο φυλλάδιο που μου έστειλαν σπίτι.

[sIGPIC][/sIGPIC]Χάρης και Αλεξάνδρα 27/01/2008

• 6 months later...
  • 1 month later...

Παιδιά, ψάχνοντας στο διαδίκτυο έπεσε το μάτι μου σε αυτό το γυμναστήριο, που έχει και παιδότοπο: http://www.letsgogym.gr/kidsarea.html

Το ξέρετε?

Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο σε Ηλιούπολη και γύρω?

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...