Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κοιτα πως περναει ο καιρος!!!!!

Recommended Posts

ειπα να περασω μια βολτα κι απο δω μια και τελος της εβδομαδας μπαινω και επισημα σε αυτο το τριμηνο.μετα απο 2 παλινδρομες αυτη τη φορα καταφερα να περασω τα προιγουμενα 2 τριμηνα με πολυ επιτυχια!!!!!!και τσουπ για ποτε βρεθηκα εδω ουτε που το καταλαβα!!!!.24 εβδομαδα τι καλα!!!!αλλα ρε κοριτσια αυτο το μεχρι τον τοκετο....ενα συγκρυο με επιασε!!!!!πωπω δεν θα αγχωθω απο τωρα και για αυτο!!!! ΤΟΚΕΤΟΣ αναμεικτα συναισθηματα.νιωθω δεος.και ανυπομονησια και φοβο. ποσο το περιμενα αυτο το τριτο τριμηνο!!!οτι ο τοκετος ειναι κομματι του το ειχα ξεχασει!!!!!!!ευχομαι τα καλυτερα σε ολες.

Διαφημίσεις

Και για πότε θα περάσει και αυτό το τρίμηνο ούτε θα το καταλάβεις. Με το καλό να κρατήσεις το παιδάκι σου στην αγκαλιά σου! Όσο για τον τοκετό μην ανησυχείς. Εκείνη την ώρα δεν θα εχεις μυαλό ούτε για να αγχωθείς. Θα προσμένεις πως και πως.

ISGLp2.pngilpPp3.png

ειπα να περασω μια βολτα κι απο δω μια και τελος της εβδομαδας μπαινω και επισημα σε αυτο το τριμηνο.μετα απο 2 παλινδρομες αυτη τη φορα καταφερα να περασω τα προιγουμενα 2 τριμηνα με πολυ επιτυχια!!!!!!και τσουπ για ποτε βρεθηκα εδω ουτε που το καταλαβα!!!!.24 εβδομαδα τι καλα!!!!αλλα ρε κοριτσια αυτο το μεχρι τον τοκετο....ενα συγκρυο με επιασε!!!!!πωπω δεν θα αγχωθω απο τωρα και για αυτο!!!! ΤΟΚΕΤΟΣ αναμεικτα συναισθηματα.νιωθω δεος.και ανυπομονησια και φοβο. ποσο το περιμενα αυτο το τριτο τριμηνο!!!οτι ο τοκετος ειναι κομματι του το ειχα ξεχασει!!!!!!!ευχομαι τα καλυτερα σε ολες.

αχ ποσο σε νιωθω!!φτασαμε στο τελος ομως τωρα!!και εμενα με εχει πιασει αγχος για τον τοκετο αλλα πιστευω οτι εκεινη την ωρα τα ξεχνας ολα!!σε ποιο νοσοκομειο γεννας?

καλημερα.ευχαριστω για τις ευχες και μακαρι ολες μας να ζησουν αυτη την εμπειρια μονο με ευχαριστα γεγονοτα.γενναω στο λητω μεχρι 21 ιουνιου.το μπεμπε ειναι μεγαλο και απο οτι λεει η γιατρος δεν θα τον φαω το μηνα.επισης μου λεει οτι ειναι η καλυτερη εμειρια στη ζωη μιας γυναικας και οτι η φυση κανει την καλυτερη δουλεια εκεινη τη στιγμη.εγω το μονο που θα εχω να κανω ειναι να ακολουθω τα σημαδια της φυσης και τις συμβουλες του γιατρου.κατα τα αλλα ειναι η ωραιοτερη εμπειρια.αντε να δουμε.λετε να μου το λεει για να με καλοπιασει!!!!!!!!!!

συμπεθερα! ενωμενες θα νικήσουμε!!!!!

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

Διαφημίσεις

ρε ιωαννα?φτου σου κοπελα μου.σαν εχθες κλαιγομασταν εεεε???πως περναει ο καιρος.πως αλλαζουν τα πραγματα.τωρα ειδα οτι εφτασες 30 εβδομαδων.μπραβο με το καλο.

kale elinaaaaaaa! ετοιμασου παιδί μου! εχεισ να πας στον β υπερηχοοοο!!!!!

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

• 3 εβδομάδες μετά...

Πως περνάει ο καιρός... Πότε έκανα το τεστ εγκυμοσύνης και μου έπεσε από τα χέρια όταν είδα ότι ήτανε θετικό??? Άντε... Κι εγώ 22 Ιουνίου έχω ημερομηνία αλλά νωρίτερα το βλέπουμε καθώς είναι καλοαναθρεμένος ο μπέμπης μου...

Διαφημίσεις

Καριτσάκια καλή συνέχεια να έχουμε και να πανε όοοοολα καλά. Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν εχθές το βράδυ. Πώς πέρασε έτσι ο καιρός!! Αφήστε που την Πρωταπριλιά η Άλκηστις μου κλείνει 1 χρόνο! Νομίζω ότι ο καιρός μετά τη γέννα περνά πιο γρήγορα αλλά σίγουρα η εγκυμοσύνη είναι μοναδική! Όσο για τη γέννα, εύκολη ή δύσκολη περνάει και μετά θυμόμαστε μόνο τα ευχάριστα

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...