Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλαγη συμπεριφορας μωρου ενος ετους

savropinguinos

Recommended Posts

γεια σας ,η μικρη μου γινεται ενος ετους το Σαββατο και απο 8 μηνών την πηγαινω σε βρεφονηπιακο σταθμο,προκειται για ενα ησυχο και καλοβολο μωρο που επαιζε με ολα τα παιδακια ,μοιραζοταν παιχνιδια κ γενικα συμβιωνε με τα αλλα μωρακια στο σταθμο ,εδω και μια εβδομαδα εχει αρχισει να ζωηρευει πολύ ,περνει τα παιχνιδια απο τα αλλα παιδακια κ το χειροτερο τα "κανει ντα" ,τα χτυπαει ,στο σπιτι δεν της εχουμε δωσει τετοια παραδειγματα προς μιμηση και διερωτωμαι εαν μιμειται συμπεριφορες που βλεπει στο σταθμο,να αναφερω οτι την εχουν δαγκωσει δυο φορες μεγαλυτερα παιδια και φοβαμαι μηπως μιμηθει κ αυτο,δεν θελω να μαθει να χτυπαει το θεωρω πολυ ασχημο,επισης σκεφτομαι μηπως φταιει το οτι εχουμε την τηλεοραση ανοιχτη στο σαλονι κ παρακολουθει κ αυτη...δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω,προσπαθω να ειμαι αυστηρη κ με σοβαρο υφος της λεω οτι δεν ειναι σωστο μα γελαει...επισης τραβαει τα μαλλια ,αυτο το κανει απο μικρη μα τωρα πλεον το κανει κ επιτηδες κ γελαει....το εχετε βιώσει?

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

Δεν εχω στειλει την μικρη μου σε παιδικο σταθμο αλλα αυτη η αλλαγη συμπεριφορας φαινεται περιεργη!!!προσεχε την μικρη σου αν καθως γυριζει απο τον παιδικο εχει μωλοπες ισως καποιο σημαδι απο χτυπημα

Δυστηχως δεν μπορει να μιλησει ακομα και αυτο ειναι ενα μειον για να στειλεις μωρακι στον παιδικο

δεν εχεις απο πουθενα βοηθεια να στην κραταει καποια γιαγια μεχρι να μπορει να επικοινωνει και να σου λεει τι συμβαινει????

προσεχε επισης μηπως εκτος απο αυτη την αλλαγη ερθουν και αλλες οπως φοβος οταν σηκωνεις το χερι σου αν την μαλωνεις οτιδηποτε που να δηλωνει οτι εχει κλειστει στον εαυτο της!!!!

ελπιζω να μην τρεχει τιποτα σοβαρο και απλα να προσπαθει να αμυνθει απεναντι στα αλλα μεγαλα παιδακια

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

εγω το θεωρω ως φυσιολογικο σταδιο αναπτυξης. μιμειται,διεκδικει,βαζει τα δικα της ορια,ειναι πολυ λογικο.απλα εχε το νου σου να της διδαξεις ενα τροπο ηρεμης διεκδικησης.προσωπικα δεν θα ανησυχουσα αλλα θα παρατηρουσα.βαλε ως στοχο μεσα στην ημερα να δινεις-παιρνεις πραγματα με τη μικρη κ να κανεις εμφανη τον τροπο.δηλ,"θα ηθελα το παιχνιδι σου για λιγο,ευχαριστω,εισαι ευγενικη,χαιρομαι γιαυτο"..δωσε εμφαση στο παιχνιδι ρολων.

ευχαριστω γ τις απαντησεις σας θα εχω του νου μου γενικοτερα κ θα εφαρμοσω αυτα που μου λες κατερινα διοτι τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα οταν παιρνει κατι που δεν πρεπει πχ το τηλεκοντρολ της το παιρνω απο τα χερια οποτε ενδεχομενως να φταιω και εγω διοτι το τυπωνει πως οτι θελουμε το αρπαζουμε,σχολη γονεων μου χρειαζεται...

NJMAp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...